εύκολη φροντίδα κατοικίδια καναπέ ξύλο επικαλυμμένα σκυλιά

Τα εύχρηστα κατοικίδια και τα έπιπλα που συνοδεύουν

Αν αγαπάτε τα κατοικίδια και θέλετε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σχέδιο, μην νομίζετε ότι αυτό είναι αδύνατο. Γιατί αυτό δεν είναι αλήθεια. Η οργάνωση ενός χώρου στον οποίο τόσο εσείς όσο και τα κατοικίδια σας αισθάνεστε άνετα δεν είναι ουτοπία. Είναι πολύ ρεαλιστικό να δημιουργήσετε ένα τέτοιο.

Αυτό είναι πολύ πιθανό, ειδικά όταν πρόκειται για κατοικίδια που φροντίζουν εύκολα. Αυτό περιλαμβάνει τις συνήθεις γάτες και σκύλους με τους οποίους είχαμε συνηθίσει να ζούμε πριν από πολλά χρόνια.

Έπιπλα που δεν χαλούν εύκολα

Το πιο προφανές έργο θα ήταν να βρούμε έπιπλα που τα κατοικίδια δεν μπορούν εύκολα να ξύσουν και να καταστρέψουν. Εξετάστε τα μέταλλα, το σκυρόδεμα και τα σύνθετα. Όλα τους χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή. Στο σημερινό σχεδιασμό, συναντά κανείς ακόμα πιο όμορφα και κομψά παραδείγματα. Αλλά μην νομίζετε ότι πρέπει να το κάνετε χωρίς μαλακά ξύλινα έπιπλα. Σίγουρα πρέπει να επενδύσετε χρόνο και γνώση διδάσκοντας τα κατοικίδια ζώα που δεν πρέπει. Αυτό θα ήταν δυνατό με τα κατάλληλα μέσα.

Ο φιλόξενος καναπές από τον Seungji Mun

εύκολη φροντίδα κατοικίδια καναπέ ταπετσαρία από ξύλο

Καινοτομίες από τον Seungji Mun

Ο Seungji Mun είναι ένας σύγχρονος Κορεάτης σχεδιαστής που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια πρόσφατα στη δημιουργία επίπλων που είναι ένα όνειρο τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα πιο εύκολα φροντιζόμενα κατοικίδια ζώα. Είναι απλά σε πολλά μέρη, αλλά η ιδέα είναι έξυπνες εγκαταστάσεις όπου μπορούν να φιλοξενηθούν τα κατοικίδια ζώα. Βρήκαμε τα χαλιά που ήταν προσαρτημένα στις καρέκλες και τα τραπέζια πραγματικά συναρπαστικά. Μην ζηλεύετε τους φίλους που μπορούν τώρα να χαλαρώσουν εκεί?

Ο σκύλος σας θα νιώσει ιδιαίτερα καλά

κατοικίδια με εύκολη φροντίδα Seungji Mun καναπέ ξύλινο σπίτι σκύλων

Καθαρή διασκέδαση με σκύλους

εύκολη φροντίδα κατοικίδια καναπέ σκύλος σκύλος

Η αγάπη της φύσης

Koichi Futatsumata

Η αγάπη για τη φύση είναι πιο διαδεδομένη στα ανατολικά του πολιτικού και γεωγραφικού μας χάρτη του κόσμου παρά στη δύση. Αυτό αποδεικνύεται από τους σχεδιαστές που σε αυτό το μέρος του κόσμου αφιερώνουν τόση αγάπη στο θέμα της συμβίωσης με κατοικίδια ζώα που φροντίζουν εύκολα. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι οι ξαπλώστρες που έχει ενσωματώσει η Koichi Futatsumata. Και πάλι: Δεν θα θέλατε να βρίσκεστε στη θέση αυτού του μικρού ζώου;?

Το τραπέζι με τις ξαπλώστρες από τον Koichi Futatsumata

εύκολη φροντίδα κατοικίδια τραπεζάκι σαλονιού Koichi Futatsumata γάτα

Η γάτα σας θα απολαύσει ιδιαίτερα να περνάει χρόνο εκεί

κατοικίδια ζώα τραπεζιού σαλονιού με εύκολη φροντίδα πλεκτή γάτα

Είναι εκπληκτικό το πόσο λακωνικός και λειτουργικός μπορείς να είσαι. Δείτε πώς να διατηρήσετε αυτή την αξιοζήλευτη ωραία στάση απέναντι στα κατοικίδια που φροντίζουν εύκολα, ενώ το κάνετε?

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον Ruan Hao από την Lycs Architecture.

Χρησιμοποιεί μια μέθοδο που είναι επίσης απλή. Τα μασίφ ξύλινα έπιπλα χρησιμεύουν ως βάση των έργων του. Τρύπες και σήραγγες στη συνέχεια ενσωματώνονται σε αυτά. Τα κατοικίδια μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από αυτό. Αυτό είναι εγγυημένο ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό τόσο για αυτούς όσο και για τους ιδιοκτήτες!

Το ιδιότροπο τραπέζι Tunel του Ruan Hao

εύκολη φροντίδα κατοικίδια τραπέζι γάτας Ruan hao

Υπέροχο για απόκρυψη

εύκολη φροντίδα κατοικίδια τραπέζι γάτας ruan hao

Νιώθεις πραγματικά ασφαλής εκεί

εύκολη φροντίδα κατοικίδια τραπέζι γάτας Ruan hao

Χρήσιμη αισθητική

εύκολη φροντίδα κατοικίδια τραπέζι Ruan Hao

Και ακόμη πιο υπέροχος σχεδιασμός για κατοικίδια που φροντίζουν εύκολα και λίγη τέχνη

Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, μπορείτε να κάνετε πολλά κατοικίδια ζώα ακομπλεξάριστα με το σωστό σχέδιο. Αυτή η λογική χρησιμεύει ως οδηγός για πολλούς σχεδιαστές που εξελίσσονται από αυτή την άποψη. Αυτό ισχύει για την Emily Wettstein, για παράδειγμα.

 Μας δείχνει, όπως πολλοί συνάδελφοί της, ότι τα κατοικίδια που φροντίζουν εύκολα θα μπορούσαν επίσης να είναι μια εξαιρετική αφορμή για υπέροχη διακοσμητική τέχνη.

Η υπέροχη δημιουργία τραπεζιού από την Emily Wettstein

κατοικίδια ζώα με εύκολη φροντίδα τραπέζι γάτας emily wettstein

Φρέσκο ​​γρασίδι για περπάτημα

κατοικίδια ζώα με εύκολη φροντίδα emily wettstein επιτραπέζιο γρασίδι

Αναλυτικά τραπέζι γάτας

ζώα ευκολίας περιποίησης emily wettstein φύτεψε γρασίδι

Ένας παράξενος καναπές με σωλήνες για γάτες

εύκολη φροντίδα κατοικίδια γάτα σκύλος tunel καναπές σωλήνα

Άνετη αιώρα για σκύλους και γάτες

εύκολη φροντίδα κατοικίδια ζώα ξαπλώστρα σκυλί αιώρα