Το φεστιβάλ τρόμου είναι προ των πυλών και γίνεται ταραχώδες και τρομακτικό παντού. Σύμφωνα με την παλιά παράδοση, μπορείτε να δείτε ανατριχιαστικές φιγούρες, τέρατα όλων των ειδών στους δρόμους. Μάγισσες και φαντάσματα περιμένουν να περιπλανηθούν στο σκοτάδι το βράδυ πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων. Με αφορμή το φεστιβάλ, μικροί και μεγάλοι τώρα βιάζονται να αποκτήσουν κατάλληλες αποκριάτικες στολές για το πάρτι στις 31 Οκτωβρίου για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έχεις ήδη επιλέξει το δικό σου; Επιπλέον, θέλετε να διακοσμήσετε το δικό σας σπίτι για τις Απόκριες για εβδομάδες πριν από το φεστιβάλ. Υπάρχουν πολλές μεγάλες ιδέες για αυτό, τις οποίες αναφέρουμε καθημερινά. Στη σημερινή ανάρτηση θέλουμε να σας δώσουμε συμβουλές για το πώς μπορείτε να κάνετε την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο σπίτι ακόμα πιο ανατριχιαστική. Από αυτή την άποψη, μπορείτε να επιλέξετε τρομακτικές διακοσμήσεις παραθύρων αποκριών και να διακοσμήσετε τους τέσσερις τοίχους σας με τρομακτικές εικόνες παραθύρων. Πώς βρίσκετε την ιδέα?

Κολοκύθες βρίσκονται τώρα στο κέντρο της διακόσμησης αποκριών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η επίδρασή τους μπορεί να ενισχυθεί με μια κατάλληλη εικόνα παραθύρου.

Τρομακτικό κολοκύθες σιλουέτα διακόσμησης παραθύρων αποκριών έξω από το παράθυρο

  • Οι τρομακτικές διακοσμήσεις παραθύρων του Halloween σκορπούν μια καταπιεστική αίσθηση

Δεν είναι μυστικό, το Halloween γιορτάζεται πολύ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί, οι άνθρωποι διακοσμούν τα σπίτια τους και τους μπροστινούς κήπους τους με φρικιαστικές διακοσμήσεις που είναι τρομακτικές. Αλλά τα τελευταία χρόνια το φεστιβάλ τρόμου έχει γίνει επίσης πολύ δημοφιλές στη Γερμανία και απολαμβάνει αυξανόμενη δημοτικότητα.

Σε αυτή τη χώρα θέλετε επίσης να διακοσμήσετε το δικό σας σπίτι για τις Απόκριες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, αναζητούμε επιλογές διακόσμησης που εξοικονομούν χώρο και αβίαστα. Για το λόγο αυτό, οι φρικιαστικές εικόνες παραθύρων είναι οι πιο κατάλληλες διακοσμήσεις αποκριών παραθύρων, οι οποίες μπορούν επίσης να φανούν από το δρόμο. Επιπλέον, αυτή η διακόσμηση παραθύρων αποκριών είναι εύκολο να σχεδιαστεί (και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα μετά τις Απόκριες!) Και δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο.

 Χρειάζεστε τουλάχιστον μία μαύρη γάτα για τη διακόσμηση των παραθύρων του Halloween.

Αντιστοίχιση διακοσμήσεων παραθύρων αποκριών τουλάχιστον μιας εικόνας παραθύρου μαύρης γάτας

Μαύρα κοράκια, νυχτερίδες, κουκουβάγιες, γάτες, αράχνες και μια μάγισσα – αυτές οι σιλουέτες δεν πρέπει να λείπουν στη διακόσμηση του παραθύρου του Halloween.

Σιλουέτες Απόκριες διακοσμήσεις παραθύρων μαύρα κοράκια νυχτερίδες γάτα κουκουβάγια μάγισσα δύο κηροπήγια

Οι ανατριχιαστικές εικόνες παραθύρων είναι αρκετά εντυπωσιακές και προσελκύουν εύκολα τα βλέμματα των περαστικών. Εκτός από αυτό, συνδέονται γρήγορα και εύκολα στα παράθυρα και τις πόρτες και μεταμορφώνουν αμέσως την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Με λίγα λόγια, φαίνονται λίγο σοκαριστικά, αλλά εκπληρώνουν μια διπλή λειτουργία, επειδή σκορπίζουν ένα καταπιεστικό συναίσθημα μέσα και έξω. Αυτό το ανατριχιαστικό Halloween Fentserdeko χρησιμεύει μόνο για να αυξήσει την έλξη του φεστιβάλ τρόμου.

 Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τρομακτικές εικόνες παραθύρων στο διαδίκτυο και να τις χρησιμοποιήσετε ως υπέροχες διακοσμήσεις αποκριών παραθύρων.

Τρομερές εικόνες παραθύρων Διακόσμηση παραθύρων αποκριών

  • Ποιες φιγούρες είναι δημοφιλείς με τη φρικιαστική διακόσμηση παραθύρων?

Οι αποκριάτικες διακοσμήσεις παραθύρων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο τρομακτικές για να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Οι σιλουέτες των μαγισσών, των τεράτων και των δαιμόνων έχουν ιδιαίτερη ζήτηση. Τούτου λεχθέντος, αυτά είναι πάντα τρομακτικά και ισχυρά. Ο κατάλληλος φωτισμός ή / και ένα χαμηλό φως πίσω από αυτό ενισχύουν το φαινόμενο WOW.

Οι σιλουέτες των μαγισσών και των δαιμόνων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη διακόσμηση παραθύρων του Halloween.

Απόκριες διακόσμηση παράθυρο σιλουέτα μάγισσα τρεις σκαλιστές κολοκύθες έξω

Ανατριχιαστικές διακοσμήσεις παραθύρων αποκριών τραβούν αμέσως τα βλέμματα

Όλα όσα γνωρίζουμε από τις γνωστές ταινίες τρόμου μπορούν επίσης να βρεθούν ως τρομακτικά διακοσμητικά παραθύρων αποκριών. Οι πιο δημοφιλείς ανατριχιαστικοί χαρακτήρες είναι οι κούκλες που ζουν σε μια παλιά, εγκαταλελειμμένη και ερειπωμένη βίλα. Όλα εκεί είναι καλυμμένα με σκόνη και αράχνες ιστού φαίνονται παντού. Οι νυχτερίδες ενισχύουν την κυρίαρχη αίσθηση του φεστιβάλ τρόμου. Αυτή η τρομακτική ατμόσφαιρα μιμείται εύκολα τα αυτοκόλλητα αποκριών.

 Ιστός αράχνης διακοσμεί τα παράθυρα τις Απόκριες.

Μαύρη αράχνη αράχνη Ιστός ανατριχιαστική διακόσμηση παραθύρων αποκριών

Grim Reaper ή Zombie; Το εφέ WOW είναι εγγυημένο.

Ανατριχιαστικές αποκριάτικες διακοσμήσεις παραθύρων εικόνων παραθύρων Grim Reaper Zombie WOW εφέ

Κάντε κύλιση τώρα στη φρικιαστική συλλογή εικόνων μας και αντλήστε νέα έμπνευση για τις διακοσμήσεις των παραθύρων του Halloween. Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε ακριβώς, το τρομακτικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο σε κάθε περίπτωση.

 Οι διακοσμήσεις παραθύρων του Halloween θα μπορούσαν επίσης να φαίνονται λίγο ρομαντικές.

Ρομαντική σιλουέτα που ταιριάζει με τις διακοσμήσεις αποκριών παραθύρων

 Δεν χρειάζεται να είναι όλα ασπρόμαυρα. Αυτή η διακόσμηση παραθύρων με μαύρες νυχτερίδες σε πορτοκαλί φόντο φαίνεται πραγματικά αξιολάτρευτη.

Διακόσμηση παραθύρων αποκριών μαύρες νυχτερίδες σε πορτοκαλί φόντο καλά φωτισμένο.

 Ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός γιατί κάνει τη διακόσμηση του παραθύρου με δύο μεγάλες μαύρες αράχνες πολύ ελκυστική.

Διακόσμηση παραθύρων αποκριών δύο μεγάλες μαύρες αράχνες πορτοκαλί φόντο καλά φωτισμένο.

 Δείξτε στυλ και γούστο όταν σχεδιάζετε τις διακοσμήσεις των παραθύρων του Halloween!

Διακόσμηση παραθύρων αποκριών αράχνης αράχνης δείχνουν στυλ και γεύση

Διακοσμήστε το εσωτερικό με τα τυπικά σύμβολα του φεστιβάλ τρόμου.

Διακόσμηση αποκριών εσωτερικό πολλές μαύρες νυχτερίδες

Καλές Απόκριες!

Διακόσμηση αποκριών αράχνες αράχνες αράχνης στυλ

Αράχνες διακόσμησης παραθύρων αποκριών

Διακόσμηση παραθύρων αποκριών Zombie WOW εφέ

όμορφη διακόσμηση αποκριών παράθυρο αράχνη ιστός φωτός

Σιλουέτες τρομακτικών εφέ Διακόσμηση παραθύρων αποκριών

Κολοκύθα ως αποκριάτικο παράθυρο διακόσμηση φωτεινό εφέ

Σκελετική σιλουέτα ανατριχιαστική αποκριάτικη διακόσμηση παραθύρου