υπαίθρια έπιπλα σχεδιασμός lounge κρεβάτι κήπου

Ιδέες για σαλόνι κήπου

Ο ήλιος λάμπει και οι μέρες και οι νύχτες γίνονται πιο ζεστές. Είστε, λοιπόν, ήδη σε καλοκαιρινή διάθεση; Στη συνέχεια, σήμερα έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να συγκεντρώσουμε μερικά παραδείγματα εξαιρετικών καταφυγίων στο Σαλόνι κήπος να εξετάσουμε.

Χμ … Και ο προϋπολογισμός?

Μην ανησυχείτε, έχουμε επίσης μερικές συμβουλές σε αυτό το θέμα!

Έχετε σίγουρα μάθει από τα τελευταία μας άρθρα τι αξεσουάρ και έπιπλα μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε χειροτεχνίες. Σήμερα πρόκειται περισσότερο να συζητήσουμε μαζί σας πώς να συνδυάσετε το όλο θέμα και να δημιουργήσετε μια καθαρή, καθαρή εμφάνιση.

Υπέροχα καταφύγια στον κήπο

πάγκος ιδεών σαλόνι κήπου

Οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν, είτε σχεδιάζετε έναν νέο σαλόνι κήπο είτε προσπαθείτε να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό καταφύγιο. Έχετε διάθεση για δημιουργικές ιδέες; Στη συνέχεια, διαβάστε!

Σαλόνι κήπος

Όταν αρχίζετε να σχεδιάζετε την υποχώρησή σας, εστιάστε σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση από την αρχή. Θα είναι ίσως τροπικό; Maybe ίσως σύγχρονα τροπικά; Σως χρειαστεί να λάβετε υπόψη το στυλ των πραγμάτων που έχετε ήδη?

Ένα παράδειγμα: όταν αρχίζετε να σχεδιάζετε έναν κήπο lounge τώρα, θα πρέπει να δείτε ακριβώς πόσα καθίσματα έχετε ήδη. Perhapsσως θα συνειδητοποιήσετε αμέσως ότι χρειάζεστε κάτι φθηνό και με σαφείς γραμμές. Φυσικά, δεν εννοούμε κάτι που φαίνεται φθηνό ή δεν είναι καθόλου άνετο.

Παρακάτω βλέπουμε μια υπέροχη πτυσσόμενη καρέκλα από την εταιρεία Kmart.

Άνετα έπιπλα σαλονιού – πτυσσόμενη καρέκλα

σαλόνι ιδέες για έπιπλα κήπου ξαπλώστρα

Το κομμάτι αντιστοιχεί απόλυτα στις βασικές συνθήκες και θα είναι εξαιρετικά εγγεγραμμένο σε πολλά διαφορετικά στυλ. Αυτό αντιστοιχεί απόλυτα στη στάση μας από την προηγούμενη φορά: Πώς βρίσκετε απλά δωμάτια με σαφείς γραμμές; Εμείς στο Freshideen τα θεωρούμε εντελώς εμπνευσμένα. Αυτά χαρακτηρίζονται από την αίσθηση χαλάρωσης!

Βιώνουμε επίσης εξαιρετικά χαλαρή αρχιτεκτονική στην Κόστα Ρίκα. Αντιστοιχεί στην παραπάνω περιγραφή, αλλά συνεχίζει να γοητεύει με τις τροπικές πινελιές του.

Τροπικό άγγιγμα

ιδέες για σαλόνι κήπου 2 ομπρέλες για τον ήλιο

Εδώ βλέπουμε την εικονογράφηση ενός σύγχρονου εξωτερικού χώρου. Αυτό χαρακτηρίζεται από το σαλόνι, το οποίο ήταν καλυμμένο με λευκά υφάσματα. Επιπλέον, μια σειρά από φυσικά στοιχεία εξασφαλίζουν μεγάλη αρμονία εδώ. Αυτά είναι τα πολλά φυτά και τα σκαλοπάτια που περιβάλλονται από βότσαλα. Έχετε επιτύχει μια σύγχρονη εμφάνιση χωρίς άγχος που είναι ταυτόχρονα ήρεμη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Άνετο καθιστικό έξω

υπαίθριος σχεδιασμός μοντέρνες ιδέες κήπου lounge 2 καρέκλες

Εμείς στο Freshideen ήμασταν πάντα λάτρεις του ριγέ σχεδιασμού. Διαπίστωσα επίσης ότι η χρήση επικαλυμμένων μαξιλαριών ως στηρίγματα για την πλάτη ήταν πολύ κατάλληλη. Δείτε το Moroccan Poolside Lounge παρακάτω. Στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα εύκολο να το φροντίσεις. Αλλά η χρήση σχεδίων σε μαξιλάρια και πλακάκια κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική εμφάνιση. Έχετε αρκετά μοτίβα στον εξωτερικό σας χώρο; Perhapsσως θα μπορούσατε να αντλήσετε έμπνευση για περισσότερα από αυτές τις εικόνες!

Σαλόνι κήπου σε μαροκινό στιλ

μαροκινό στυλ σαλόνι κήπου

Θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για λωρίδες; Αυτά τα βλέπουμε στις πετσέτες παραλίας παρακάτω και είναι αποχρώσεις ροζ και λευκού ροδάκινου. Ακόμα κι αν δεν έχετε εγκαταστάσεις νερού στην αυλή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω εικόνα για ιδέες ή?

Η χρήση των ουδέτερων εδώ είναι απλά ακαταμάχητη. Μαζί με το περιβάλλον πράσινο, δημιουργούν ένα πολύ δροσιστικό αποτέλεσμα.

Πετσέτες με ρίγες

ιδέες σαλόνι κήπου καρέκλες πισίνας

Ένα μέρος όπου πρέπει να αφήσετε το ποτό σας

Βγήκαμε έξω για να γεμίσουμε αυτήν την ανάρτηση με κομψά καθίσματα. Ωστόσο, μόλις τα οργανώσετε, θα πρέπει να σκεφτείτε και άλλα στοιχεία. Πού θέλετε πραγματικά να βάλετε το ποτό, το βιβλίο ή το δίσκο σας; Τώρα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο βοηθητικό τραπέζι!

Έπιπλα σαλονιού κήπου

μοντέρνα σαλόνια έπιπλα κήπου ξαπλώστρες γκαζόν

Ξέρεις τι? Ο παρακάτω πίνακας είναι κάτι περισσότερο από ένα βοηθητικό τραπέζι. Απλώς θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η ανάμειξη τσιμεντόλιθων με μεγάλη δημιουργικότητα μπορεί να παράγει απίστευτα αποτελέσματα. Αυτή η ιδέα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εσάς που έχετε ήδη χαμηλό προϋπολογισμό.

Ιδέες για σαλόνι κήπου

δωμάτιο lounge κήπος φωτισμός γκαζόν

Τα τσιμεντένια τετράγωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπέροχα για τη δημιουργία καθισμάτων. Μια τέτοια περίπτωση είναι το DIY αγροτικό πάγκο που διαφημίζεται. Σε αυτή την περίπτωση, έχει αφαιρεθεί ένα βοηθητικό τραπέζι και έχει προσαρτηθεί ένα μεγάλο φυτό.

Ένας σύγχρονος χώρος καθιστικού με ενσωματωμένα δοχεία φυτών έχει δημιουργηθεί από μόλις τρία κυλινδρικά τετράγωνα, λίγο ξύλο και μερικά αξεσουάρ.

DIY πάγκος κατασκευασμένος από τσιμεντόλιθους

σύγχρονες ιδέες κήπου σαλόνι μπλοκ πάγκου σαλόνι

Βάλτε τις τελευταίες πινελιές σε αυτό

ιδέες επίπλων σαλόνι κήπου καθιστικό ξύλινο αίθριο επίπλων

Θέλουμε να τελειώσουμε λίγο το θέμα με φυτά; Είναι μία από αυτές τις βασικές ιδιότητες των καλοκαιρινών καταφυγίων. Γι ‘αυτό οι ιδέες δεν είναι ποτέ πάρα πολλές για αυτούς.

Μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά παρακάτω.

Όπως έχουμε τονίσει σε πολλά άλλα άρθρα, μπορείτε να τονίσετε υπέροχα ουδέτερες αποχρώσεις με τα φυτά. Μπορείτε να δείτε ότι και στην εικόνα εδώ, έτσι δεν είναι?

Τυρκουάζ γλάστρες

υπαίθρια σχεδίαση σύγχρονο σαλόνι κήπο δάπεδο τσιμεντένιες πλάκες φυτά

Κοιτάξατε καλά τις ομπρέλες στο σημερινό άρθρο; Υπάρχει κάτι καλύτερο από μια μικρή χαλάρωση στον ήλιο;?

Σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε λιγότερα προβλήματα με τον ήλιο και περισσότερα με τα κουνούπια! Είναι χειρότερα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Εάν συμβαίνει αυτό και σε εσάς, τότε σκεφτείτε να φτιάξετε υπέροχα κουνουπιέρες.

Τροπικό κρεβάτι με ουρανό

σαλόνι κήπου έπιπλα εξωτερικού χώρου τροπικό κρεβάτι με ουρανό

Βρήκατε λοιπόν τις σημερινές ιδέες χρήσιμες; Πώς ακριβώς θα είναι το καλοκαιρινό σας σαλόνι όταν τελειώσει εντελώς; Or είναι ήδη?