δημιουργικές ιδέες κήπου κηπουρική και διαμόρφωση πράσινων φυτών

Δημιουργικές ιδέες κήπου – ένας κήπος που εμφανίζεται εμπνευσμένος από τις εικόνες του Μονέ

Το υπέροχο σπίτι από τις παρακάτω εικόνες καλύπτει περίπου 4,6 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Η κύρια ιδέα πίσω από το σχεδιασμό του είναι ότι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά. Τα έργα της Luciana Bianchi στη Γαλλία χρησίμευσαν ως πηγές έμπνευσης.

Εκεί έχουν σχεδιάσει μια υπέροχη κατοικία περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων μόνο με πεσμένα κούτσουρα και παλιά παράθυρα.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν εδώ είναι τυπικά της Προβηγκίας και της Τοσκάνης. Το πρώτο στυλ τονίστηκε από το γαλάζιο χρώμα των παραθύρων και των θυρών. Το δεύτερο, από την άλλη πλευρά, ήρθε μόνο του στον τοίχο από τερακότα.

Το σπίτι περιβάλλεται από έναν κήπο βυθισμένο στο πράσινο

δημιουργικές ιδέες κήπου κήπος και διαμόρφωση διαδρόμου φράκτη μπροστινό σχεδιασμό κήπου

Όποιος επιστρέφει στο σπίτι του εδώ πρέπει να διασχίσει ένα σιδερένιο πέρασμα. Το όλο πράγμα εμπλουτίζεται από τις κίτρινες μαργαρίτες. Στο πλάι το μονοπάτι πλαισιώνεται από τα κίτρινα λουλούδια και επίσης από πράσινους θάμνους.

Με θέα στην μπροστινή αυλή

δημιουργικές ιδέες κήπου κηπουρική και εξωραϊσμός βλέπουν έξω

Όταν βλέπετε τον κήπο από μέσα, ο κήπος εμφανίζεται σε όλη του τη λαμπρότητα. Στο παράθυρο υπάρχει ένα βάζο με όμορφα λουλούδια. Οι περιοχές εδώ είναι επίσης εντυπωσιακά καλυμμένες με λεβάντα.

Τα χρώματα της φύσης

δημιουργικές ιδέες κήπου κηπουρική και διαμόρφωση λουλουδιών κήπου ζωγραφίζουν ζωηρά χρώματα

Ο κήπος είναι ο κύριος λόγος που πολλοί άνθρωποι ερωτεύονται αυτό το σπίτι. Ταυτόχρονα, είναι μια υπενθύμιση των ταξιδιών που έκανε ο ιδιοκτήτης σε όλο τον κόσμο.

Έγχρωμη πρόσοψη σπιτιού

δημιουργικές ιδέες κήπου κηπουρική και εξωραϊσμός έγχρωμο σχέδιο παντζούρι

Ο πέτρινος τοίχος καθορίζει το όριο μεταξύ του κήπου και του σπιτιού. Τα γεράνια φαίνονται επίσης εκεί. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα παλιό καλάθι που επαναχρησιμοποιείται ως δοχείο φυτών.

Σχεδιασμός κήπου και εξωραϊσμός

δημιουργικές ιδέες κήπου λουλούδια κήπου και εξωραϊσμού βεράντας

Λόγω της άφθονης φύτευσης, ο κήπος βρίσκεται σε συνεπή μεταμόρφωση. Τα λουλούδια, τα οποία καταφέρνουν επίσης να αναπτυχθούν σε περιοχές με πέτρινα δάπεδα, εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα ζεστή εμφάνιση. Οπότε δεν αισθάνεσαι ούτε μια πέτρινη σκάλα σαν αυτή εδώ πολύ απότομη και κρύα.

Φυσική αντίθεση ανάμεσα στις πέτρινες σκάλες και τα λουλούδια

δημιουργικές ιδέες κήπου κηπουρική και εξωραϊσμός πέτρινες σκάλες φράχτη λουλούδια

Στην επόμενη εικόνα μπορείτε να δείτε το σχέδιο του κήπου. Ιδού και ο μύθος:

ΕΝΑ: Οπωροφόρα δέντρα ΣΙ.: Τριαντάφυλλα ΝΤΟ: λεβάντα ΡΕ: Στρογγυλοί θάμνοι ΜΙ: Κίτρινες μαργαρίτες Ε: Φαλακρό τρίδυμο λουλούδι (Bougainvillea glabra) ΣΟΛ: ντάλια H: Mango (Mangifera indica) ΕΓΩ: Ασημένιο βότανο παραλίας J: Μπεγκόνια ΜΕΓΑΛΟ: Δύο δόντια (bidens)

Σχέδιο κήπου

δημιουργικές ιδέες κήπου σχεδιασμός κήπου και σχέδιο εξωραϊσμού

Ας τελειώσουμε με αυτόν τον κρυφό και πολύ ήσυχο χώρο τραπεζαρίας με το υπέροχο πέτρινο τραπέζι με τις μεταλλικές καρέκλες γύρω του. Πώς σας αρέσει η εμφάνιση?

Άνετη τραπεζαρία στην πίσω αυλή

δημιουργικές ιδέες κήπου κηπουρική και εξωραϊσμός έπιπλα κήπου πέτρινο τραπέζι