Επίσης, μεταξύ των τύπων παραδειγμάτων σχεδιασμού κήπου υπάρχει μόδα, καλές και κακές πρακτικές. Πιστεύουμε ότι και εδώ, όπως και σε κάθε άλλη περιοχή, μπορείτε να αφήσετε μερικά πράγματα πίσω από το παλιό έτος και να πάρετε άλλα πράγματα μαζί σας στο νέο 2015.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα και συμβουλές για το σχεδιασμό, την εκτέλεση και τη συντήρηση του κήπου. Πιστεύουμε ότι είναι υπέροχα και αξίζουν μια θέση στο σημειωματάριό σας για το 2015. Θέλετε λοιπόν να ζεσταθείτε τον κρύο Ιανουάριο με τα παραδείγματα σχεδιασμού του κήπου μας?

Έτσι προετοιμάζονται οι ιδέες για τα υπέροχα παραδείγματα σχεδιασμού κήπου

Όπως σε όλους τους άλλους τομείς, τα καλά αποτελέσματα είναι δυνατά μόνο με καλό σχεδιασμό και προετοιμασία. Όταν αυτά έχουν πραγματοποιηθεί, μπορείτε να το νιώσετε στα υπέροχα αποτελέσματα.

Παραδείγματα σχεδιασμού κήπου – περίπτερο κήπου

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου λουλούδια περίπτερο κήπου

Μετά την πρώτη φορά που έχουν κοιτάξει το τοπίο, οι καλοί σχεδιαστές έχουν συνήθως έως και τρεις παραλλαγές για το σχέδιό τους. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να εμφανίζονται γραφικά. Αυτό γίνεται με πολύ γραφικό τρόπο. Έτσι δημιουργούνται τα εξατομικευμένα παραδείγματα σχεδιασμού κήπου τέχνης. Από αυτό μπορείτε εύκολα να επιλέξετε αυτό που θα ήταν πιο κατάλληλο για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αυτό λοιπόν είναι δυνατό! Ρωτήστε τους σχεδιαστές σας για τα εξατομικευμένα μοντέλα για το σχεδιασμό της περιοχής πρασίνου. Μην είστε ικανοποιημένοι με παραδείγματα σχεδιασμού κήπου απολύτως άγνωστων και παράξενων τοπίων.

Μεσογειακός σχεδιασμός κήπου με βότσαλα

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου βότσαλα κεραμικά δοχεία

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας ως προϋπόθεση

Για να μπορέσετε να πάρετε γρήγορα εξατομικευμένα παραδείγματα σχεδιασμού κήπου, θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας μια καλή προπαρασκευαστική εργασία. Πάνω απ ‘όλα, συνίσταται στην προσεκτική συλλογή ορισμένων σημαντικών πληροφοριών.

Χρειάζεστε έναν χάρτη της περιοχής και επίσης την τοποθεσία απέναντι από το κτίριο. Όλα πρέπει να εμφανίζονται στη σωστή κλίμακα. Τα χαρακτηριστικά του εδάφους πρέπει επίσης να περιγράφονται καλά. Όλες οι πλαγιές, οι λόφοι, οι ανισότητες και ακόμη και ο τύπος της γης πρέπει να εμφανίζονται σε αυτό.

Εάν έχετε ορισμένα καλύμματα δαπέδου που πρόκειται να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό του νέου σχεδιασμού κήπου και τα παραδείγματα για αυτά, τότε αυτά πρέπει επίσης να εμφανίζονται στο σχέδιο.

Όλες οι εγκαταστάσεις – για νερό και ηλεκτρικό ρεύμα – πρέπει επίσης να καθοριστούν. Ο προϋπολογισμός σας πρέπει επίσης να έχει έτοιμα παραδείγματα πριν δημιουργήσετε το σχέδιο του κήπου. Την ημέρα κατά την οποία θέλετε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες με τον σύμβουλό σας, θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο μαζί σας. Επειδή μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιλεγούν όλες οι σημαντικές ερωτήσεις και έχετε επίσης ένα εξαιρετικά υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.

Στρογγυλό σχήμα με πυξάρι

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου πυξάρι στρογγυλό

Φυσικά, τα παραδείγματα σχεδιασμού κήπου μπορούν επίσης να ετοιμαστούν από κάποιον στην εταιρεία. Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά εύκολο ώστε να μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Εάν επιλέξατε αυτήν την παραλλαγή, τότε λογικά θα μπορούσατε να επενδύσετε περισσότερους πόρους στα παραδείγματα σχεδιασμού κήπου.

Διαδραστικά παραδείγματα σχεδιασμού κήπου

Τα διαδραστικά παραδείγματα σχεδιασμού κήπου έγιναν πρόσφατα πολύ δημοφιλή. Μέσω αυτού μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα το ένα ή το άλλο φυτό στο σχέδιό σας και στη συνέχεια να προσθέσετε άλλα. Στο τέλος, όμως, θα χρειαστείτε πάλι σύμβουλο. Πάνω απ ‘όλα, θυμηθείτε ότι όσον αφορά τη βιωσιμότητα, οι ποικιλίες των πράσινων φυτών πρέπει επίσης να επιλεγούν προσεκτικά. Μάθετε για όλα τα είδη και πώς μεγαλώνουν στις κλιματολογικές σας συνθήκες. Επιπλέον, είναι θεμελιώδους σημασίας η επιρροή τους στο περιβάλλον και στα άλλα φυτά καθώς και στον ζωικό κόσμο της περιοχής.

Ένα πολύχρωμο νησί με λουλούδια

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου λουλούδι νησί

Κρήνη και πάγκος

εικόνες σχεδιασμού κήπου συντριβάνι πυξάρι

Κήπος Feng Shui

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου κήπος φενγκ σούι

Αρχαίο άγαλμα και γεράνια

σχεδιασμός κήπου εικόνες γεράνια πέτρινη γλυπτική

Βότσαλα και πράσινο γρασίδι

εικόνες σχεδιασμού κήπου πράσινα βότσαλα χόρτου

Δημιουργήστε παραγγελία με ξύλινες σανίδες

σχεδιασμός κήπου εικόνες ξύλινες σανίδες σχεδίασης

Μικρός ιαπωνικός κήπος

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου ιαπωνικός κήπος

Μίνι ροκ κήπος

παραδείγματα σχεδιασμού κήπων μικρών βραχόκηπων

Πέργκολα και ριγέ γκαζόν

σχεδιασμός κήπου εικόνες κύκλοι λωρίδες γρασίδι

Μίνι κήπος με βότανα

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου βότανα γωνία

Αγγλικός κήπος

εικόνες σχεδιασμού κήπου μίνι αγγλικός κήπος

Ξύλινα σκαλοπάτια, μεγάλες φυσικές πέτρες και σάπια φύλλα

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου κωνοφόρα ξύλινα σκαλοπάτια

Θαυμάσια στοά τριαντάφυλλων

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου τριαντάφυλλο arcade

Σαφώς καθορισμένες περιοχές

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου αναπαυτικός γωνιακός πάγκος

Εξωτικό με φοίνικες

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου πέτρινα πλακάκια φοίνικες

Μονοπάτι από πέτρινη πλάκα και ξύλινη πέργκολα

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου πέτρινες πλάκες πέργκολα

Καμπύλο μονοπάτι κήπου

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου μονοπάτι από πλακόστρωτο

Πέτρινες σκάλες και όμορφα λουλούδια

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου λουλούδια πέτρινες σκάλες

Μικρή λίμνη με ξύλινη γέφυρα

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου λίμνη

Γενναιόδωρος με καταρράκτη

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου λίμνη καταρράκτη

Τζακούζι κήπου

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου λουλούδια υδρομασάζ

παραδείγματα σχεδιασμού κήπου επίπλων μπαστούνι