Υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα, μπλε κλινοσκεπάσματα

Απαλές παστέλ αποχρώσεις

Τα παστέλ χρώματα είναι γνωστά για το ηρεμιστικό τους αποτέλεσμα. Θεωρούνται μαλακά και διακριτικά και λιγότερο ενεργητικά και μοντέρνα. Αλλά έχει αυτή τη σεζόν Υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα έγινε μάρτυρας μιας νέας αναγέννησης.

Παρατηρήσατε την κυριαρχία των απαλών αποχρώσεων στις ανοιξιάτικες συλλογές?

Κάπως έτσι, χάρη στη βοήθεια της φρέσκιας φύσης, σε αυτή την περίπτωση έχετε εισέλθει σε μια περιοχή που είναι εύκολη στα μάτια.

Η κούνια: Ενδιαφέρουσα επιλογή, όπως ο συνδυασμός γεωμετρικών σχεδίων και άλλων παστέλ αποχρώσεων. Αυτή η νέα προοπτική όταν ασχολείστε με τις κλασικές παλέτες χρωμάτων είναι απλά φανταστική. Ας στρέψουμε τώρα την προσοχή μας στα νέα ευρήματα από τον διακοσμητικό κόσμο της άνοιξης?

Παστέλ Πρακτικές

Ας ξεκινήσουμε με τα απαλά σχήματα και υλικά. Ας μιλήσουμε λίγο για παστέλ χρώματα μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα. Σύγχρονοι κατασκευαστές όπως η West Elm εισήγαγαν μερικά νέα σχήματα και σχέδια στις ανοιξιάτικες συλλογές τους. Η εταιρεία Nomad Coverlet + Shams δημιούργησε μαξιλάρια σε ζωντανές αποχρώσεις. Σημειώστε επίσης τις γεωμετρικές διακοσμητικές ραφές που αλείφουν τα μαξιλάρια παρακάτω.

Αυτή τη σεζόν, το CB2 εστιάζει σε μερικά υπέροχα διακοσμητικά αντικείμενα όπως τα μαξιλάρια Panels 20, τα οποία μπορείτε να δείτε στην επόμενη εικόνα στον καναπέ διαμερισμάτων Rue Petal.

Υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα

κίτρινα υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα

Δείτε τα Teepe Quilted (tipi padded) μαξιλάρια από την φτέρη LIVING κάτω δεξιά στην παρακάτω εικόνα. Τα τρίγωνα συναντούν παστέλ χρώματα όπως το ροζ και η μέντα.

Ως μπόνους, αυτά τα γεωμετρικά σχήματα μπορούν επίσης να αγοραστούν σε σχήμα οροφής

μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, υφάσματα σπιτιού και διακοσμητικά αντικείμενα

Ο σχεδιασμός τους αποτελείται από 100% βαμβακερά υφάσματα. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα υφάσματα βρίσκονται στα όρια μεταξύ έντονων και λεπτών.

Για παστέλ χρώματα με γροθιά μπορείτε να αγοράσετε τις μαξιλαροθήκες West Elm παρακάτω

ρίξτε μαξιλάρια μοτίβο Υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα

Τραπεζομάντηλα σε παστέλ χρώματα

τραπεζαρία μαχαιροπίρουνα πλαστικά υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ διαβίωσης σε παστέλ χρώματα

Αυτή την άνοιξη έχουμε πολλά νέα «νόστιμα» μοντέλα τραπεζομάντηλων. Το CB2 συνέβαλε σημαντικά σε αυτό, κυρίως λόγω του μείγματος χρωματιστών πιάτων παρακάτω. Aqua, πράσινο, ροζ και κίτρινο μπορεί να βρεθεί σε κομμάτια διαφόρων μεγεθών, διακοσμούν το δίσκο και τη μικρή πιατέλα. Η εμφάνιση, όπου κυριαρχούν οι όψεις, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα και υπερυψωμένες άκρες.

Αυτά τα στρογγυλά μίνι μπολ από το CB2 είναι απλά “απολαυστικά”. Η γυαλισμένη πορσελάνη φέρνει ένα σημαντικό μήνυμα μέσα από το απλό σχήμα της και την αντίθεση με το λευκό. Αυτά τα μπολ είναι ιδανικά για την αποθήκευση ξηρών καρπών και γλυκών.

Μπορείτε να το αγοράσετε σε ματ σολομό, ροζ και τζάμια μέντα

μίνι μικρό μπολ με υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα

Ντύστε το τραπέζι σας με ένα εντυπωσιακό άγγιγμα. Με 20 ανά συσκευασία, αυτές οι χαρτοπετσέτες μπορούν να κάνουν μια διαρκή εντύπωση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τα συνδυάζετε με μαχαιροπίρουνα και άλλα αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις.

Αυτές οι τριγωνικές χαρτοπετσέτες από το Fern LIVING δείχνουν μικρά αλλά τολμηρά σχήματα μέντας και λευκού

servietten τρίγωνα υφάσματα σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα πράσινο

Παστέλ τόνους και διακόσμηση

διακοσμητικά αντικείμενα κεριά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα

Τέλος, θα θέλαμε να σας δείξουμε μια τριάδα διακοσμητικών ευρημάτων που αντιπροσωπεύουν την «κρέμα σε παστέλ χρώμα» της σημερινής νόστιμης διακοσμητικής τούρτας. Συμπληρώστε το χρωματιστό σινιέ σας χρονογράφημα με τη λαμπάδα Waterscape από το West Elm. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, συμπεριλαμβανομένων των απαλών σχημάτων που λάμπουν απαλά ενώ φαίνονται αρκετά καλά για φαγητό.

Άχνετε έναν κομψό τρόπο για να κρύψετε γλυκά ή άλλα αντικείμενα?

γεωμετρικά δοχεία οικιακών υφασμάτων και αξεσουάρ διαβίωσης σε παστέλ χρώματα

Αυτά τα σκάφη σε παστέλ χρώμα από φτέρη LIVING, σε σχήμα διαμαντιού, είναι ιδανικά. Δημιουργούνται στο χέρι και είναι κατασκευασμένα από 100% πορσελάνη. Εμφανίζονται σαν πολύτιμοι λίθοι σε αποχρώσεις όπως το ροζ και η μέντα.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι κάτι που μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο

 ξύλινα ράφια κύβων σε σχήμα υφάσματος σπιτιού και αξεσουάρ σπιτιού σε παστέλ χρώματα

Αυτά τα κομμάτια από φτέρη LIVING μπορούν να κρεμαστούν για διακόσμηση ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιφάνεια επίδειξης. Είναι επίσης τέλεια ως βοηθητικά τραπέζια για υλικά ανάγνωσης ή ξυπνητήρια. Δημιουργήθηκαν από καπνιστό καπλαμά βελανιδιάς με παστέλ φόντο. Αυτά τα ενδιαφέροντα ευρήματα μπορούν επίσης να κρεμαστούν μόνοι ή σε μια ομάδα ως ένα είδος σχηματισμού ορίζοντα. Έτσι αντιμετώπισαν το ζευγάρι στον κάτω όροφο!

Με το σημερινό άρθρο θέλαμε να σας δείξουμε το ισχυρό αποτέλεσμα των παστέλ χρωμάτων, το οποίο ίσως ακόμα δεν έχετε παρατηρήσει! Θέλετε αυτά να λάμψουν στο σπίτι σας;?