Το κρυφό νόημα των συμβόλων του Φενγκ Σούι για εσωτερική διακόσμηση

Οι εικόνες του Φενγκ Σούι έχουν σημαντικό συμβολισμό. Αυτό κρύβεται σε μεμονωμένα στοιχεία της Άπω Ανατολής, στα υλικά που επιλέγονται, στα αντικείμενα που εκτίθενται. Κάθε στοιχείο έχει τη δική του σημασία και πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα μέρος ή σε άλλο για συγκεκριμένο σκοπό.

Εάν τηρείτε τους δεδομένους κανόνες, θα φέρετε περισσότερη ευτυχία, χαρά και γαλήνη στο σπίτι σας χάρη στα σύμβολα του Φενγκ Σούι. Επιτυγχάνετε επίσης πολύ περισσότερη αρμονία στη ζωή.

Εικόνες του Φενγκ Σούι

Εικόνες του Φενγκ Σούι με επίπλωση ιδεών με μια ανήκουστη ατμόσφαιρα

Η εγκατάσταση του Φενγκ Σούι συνεχίζει να στοχεύει στην προστασία μας από την ακατάλληλη τοποθέτηση αντικειμένων. Λάθος τοποθετημένα αντικείμενα φέρνουν αρνητική ενέργεια και δυστυχία.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές τυπικές εικόνες και σύμβολα του Φενγκ Σούι. Επιπλέον, θα γράψουμε για τις κρυφές τους έννοιες.

Τυπικά σύμβολα Feng Shui

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού Σύμβολα φενγκ σούι

Χαρταετός

Ο δράκος είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα στη διδασκαλία του Φενγκ Σούι. Είναι ένα από τα τέσσερα ουράνια ζώα και ως εκ τούτου έχει πολύ ισχυρή ενέργεια. Στο εσωτερικό, ο χαρταετός σημαίνει προστασία και ευημερία. Μας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.

Ο χαρταετός πρέπει καλύτερα να κάθεται στο γραφείο. Πρέπει να είναι εκεί που δουλεύουμε πιο συχνά. Ο χαρταετός πρέπει να απέχει πολύ από εκεί που κοιμάστε.

Ο δράκος είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα στη διδασκαλία του Φενγκ Σούι

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετική ενέργεια δράκος φιγούρα

μπαμπού

Το μπαμπού αντιπροσωπεύει τη γη και τα δώρα που μας δίνει. Συμβολίζει την προστασία και το σπίτι. Το μπαμπού φέρνει ευτυχία και θετικισμό και κρατά μακριά μας τα προβλήματα και την αρνητική ενέργεια.

Έπιπλα και αξεσουάρ από μπαμπού και μπαμπού μπορούν να διανεμηθούν σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι και στον κήπο.

Το μπαμπού συμβολίζει την προστασία και το σπίτι

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού μπαμπού θετικής ενέργειας

8 εικονίδιο

Το 8 είναι ένας τυχερός αριθμός στην Κίνα. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, διπλασιάζει την ευτυχία και την ευημερία των ιδιοκτητών σπιτιών που το έχουν στο εσωτερικό τους. Συμβολίζει επίσης την αιωνιότητα. Τοποθετώντας αυτό το σύμβολο στο σπίτι σας, θα εξασφαλίσετε ευτυχία στην αγάπη και επιτυχία στην εργασία. Είναι καλό αν έχετε αυτό το σύμβολο στην κρεβατοκάμαρα.

Γελώντας Βούδας

Ο Βούδας που γελάει είναι ένα άλλο σύμβολο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι. Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για το νόημά του. Σύμφωνα με όλες τις θεωρίες, ο γελαστός Βούδας φέρνει ευτυχία. Σύμφωνα με ορισμένους, εξασφαλίζει κυρίως οικονομική επιτυχία.

Ο γελαστός Βούδας εξακολουθεί να είναι γούρι καλής τύχης

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού διακοσμούν το άγαλμα του Βούδα στην είσοδο

Κινέζικα νομίσματα

Οι επόμενες εικόνες του Φενγκ Σούι δείχνουν κινεζικά νομίσματα. Περιέχουν ιερογλυφικά και μια τρύπα στη μέση. Αυτά εξασφαλίζουν εισροή τύχης και χρημάτων. Ο αριθμός αυτών είναι σημαντικός. Πρέπει να έχουμε 3, 6, 7 ή 8 νομίσματα. Οποιοσδήποτε άλλος αριθμός θα έφερνε κακή τύχη.

Τα κινεζικά νομίσματα εξασφαλίζουν εισροή τύχης και χρημάτων

Εικόνες Φενγκ Σούι Σύμβολα Φενγκ Σούι τυχερές γοητείες

Κινεζικός κόμπος

Ο κινεζικός κόμπος συμβολίζει το πνευματικό μέρος της ύπαρξής μας. Το βασικό του νόημα είναι η αιώνια αγάπη. Το χρώμα είναι σημαντικό – πρέπει να είναι κόκκινο. Η θέση του κινεζικού κόμβου είναι στο υπνοδωμάτιο. Είναι τυχερός και όλοι οι ερωτευμένοι ή τα παντρεμένα ζευγάρια αισθάνονται πολύ καλά γύρω του.

Ο κινεζικός κόμπος σημαίνει αιώνια αγάπη

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετική ενέργεια Feng Schui κόμπο κόκκινο

Σκυλιά Fu

Εάν ενδιαφέρεστε για τη διδασκαλία του Φενγκ Σούι, τότε θα γνωρίζετε επίσης τα σκυλιά Fu. Αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Άπω Ανατολή. Μας προστατεύουν όλους από τις κακές σκέψεις και την αρνητική ενέργεια. Στην παρουσία τους υπάρχει μόνο ενέργεια qi και θετικές σκέψεις.

Συχνά τοποθετούνται δίπλα στην πόρτα εισόδου. Εκεί μπορούν να μας προστατεύσουν από όλα τα αρνητικά

Φενγκ Σούι εικόνες σκύλων αξεσουάρ θετικής ενέργειας Fu σκυλιά

Αφήστε την ευτυχία να μετακομίσει στο σπίτι σας

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετικές ενέργειες διακόσμησης ενέργειαςΦενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετικές ενέργειες διακόσμηση ιδέες ελέφαντας

Φενγκ Σούι φυτά σπιτιών και άλλα σύμβολα 

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού φυτά εσωτερικού χώρου Άγαλμα του Βούδα Το Φενγκ Σούι απεικονίζει οικιακά αξεσουάρ θετικής ενέργειας φυτά εσωτερικού χώρου

Γιν και γιανγκ

Το φενγκ σούι απεικονίζει αξεσουάρ σπιτιού θετική ενέργεια γιν και γιανγκ

Πέτρινη πυραμίδα ως διακόσμηση παραθύρων

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετική ενέργεια διακόσμηση παραθύρων

Μάνταλα από κρύσταλλα

Feng Shui εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετικά ενέργεια πολύτιμοι λίθοι μάνταλα

Θιβετιανά τραγουδώντας κύπελλα

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού θετική ενέργεια τραγουδώντας μπολΤο Φενγκ Σούι φωτογραφίζει αξεσουάρ για το σπίτι θετική ενέργεια

Αρωματοθεραπεία

Φενγκ Σούι εικόνες αξεσουάρ σπιτιού εσωτερικά φυτά στεφάνια αρωματική θεραπείαΕικόνες του Φενγκ Σούι για επίπλωση ιδεών για αξεσουάρ σπιτιού

Θετική ενέργεια μέσω θετικών σκέψεων

Feng Shui εικόνες πολύτιμοι λίθοι αξεσουάρ σπιτιού θετικά λόγια