Αμπαζούρ σχεδιαστών ζωγραφισμένα με μια αρχαία μέθοδο που ονομάζεται τεχνική μαρμάρου

Στη σημερινή ανάρτηση θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε 2 δημιουργικά μυαλά. Η Liliana και ο Svilen σχεδιάζουν μαζί καλλιτεχνικά και μοναδικά επιτραπέζια φωτιστικά και θα παρουσιάσετε μόνοι σας τη δουλειά τους παρακάτω.

Μείνετε μαζί του και μάθετε πώς δημιουργούνται μοναδικοί σχεδιαστικοί λαμπτήρες … Οι αμπαζούρ είναι βαμμένες με μια παλιά τεχνική και οι βάσεις των λαμπτήρων είναι κατασκευασμένες από πηλό.

Κάθε επιτραπέζιο φωτιστικό είναι μοναδικό

Σχεδιαστής αμπαζούρ μαρμπάρ τεχνική βάσης λαμπτήρας πηλό μοναδική λάμπα δαπέδου

Είμαστε δύο δημιουργικά μυαλά που έχουμε ένα κοινό έργο – να σχεδιάσουμε υπέροχους και ιδιαίτερους λαμπτήρες

Εγώ Liliana, ζωγραφίζω και σχεδιάζω αμπαζούρ και υφάσματα, σχεδιάζω μαξιλάρια και χαλάκια. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα κάτω www.home-akzente.com και στο Facebook στο οικιακές προφορές θαυμάζω.

Η εταιρεία Svilen “Angelloart” παράγει μοναδικούς λαμπτήρες και αξεσουάρ. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτό από κάτω www.angelloart.com

Μαζί συνεργαζόμαστε και δίνουμε φτερά στις ιδέες μας

Εγώ – Λιλιάνα, βάφω τα υφάσματα με λαδομπογιά χρησιμοποιώντας μια παλιά μέθοδο, την «τεχνική μαρμαροποίησης». Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι όλα βαμβακερά.

Ο Σβίλεν κάνει τα πόδια των λαμπτήρων. Όλα αυτά είναι κατασκευασμένα από πηλό που φουρνίζεται στους περίπου 1000 ° C και στη συνέχεια βάφεται με διαφορετικά χρώματα και βερνίκια για να ταιριάζει.

Οι λάμπες είναι 100% σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από εμάς, οπότε όλα είναι χειροποίητα. Τα αμπαζούρ μπορούν επίσης να παραγγελθούν ξεχωριστά και να χρησιμοποιηθούν ως κρεμαστά φωτιστικά.

Μαρμάρινα αμπαζούρ – πολύχρωμο σχέδιο

Σχεδιαστής αμπαζούρ μαρμπαρίσματος τεχνική βάσεων λαμπτήρων πηλό σχεδιαστής επιτραπέζια φωτιστικά

Τα αμπαζούρ είναι επίσης τέλεια για κρεμαστά φώτα

Σχεδιαστής αμπαζούρ μαρμάρινα τεχνικά κρεμαστά φώτα

Κάθε λαμπτήρας είναι μοναδικός, ζωγραφισμένος στο χέρι, γι ‘αυτό δεν μπορούμε να προσφέρουμε 2 λαμπτήρες του ίδιου τύπου, αλλά μπορούν να κατασκευαστούν σχεδόν πανομοιότυπα. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι πελάτες μας μπορούν να είναι απολύτως σίγουροι ότι ο καθένας αγοράζει ένα μοναδικό προϊόν.

Οι λαμπτήρες είναι κατάλληλοι για κάθε χώρο διαβίωσης, αλλά και π.χ. για λόμπι ξενοδοχείου, για δωμάτια ξενοδοχείων, μπαρ κάθε είδους κ.λπ..

Οι λαμπτήρες είναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου στο χέρι

Σχεδιαστής αμπαζούρ μαρμάρινη τεχνική βάσεις λαμπτήρων πηλός

Ανάβει για δημιουργικότητα!

Σχεδιαστής αμπαζούρ μαρμπαρίσματος τεχνική βάσεων λαμπτήρων πηλό μοναδικό κομοδίνο

Ως επιτραπέζιος ή κρεμαστός λαμπτήρας, το αμπαζούρ είναι μια αξιόλογη προφορά στο σπίτι

Σχεδιαστής αμπαζούρ μαρμπάρ τεχνική βαμβακερό λαδί κρεμαστό φωτιστικό