διακόσμηση κηροπήγιο γυαλί κομψό

                 Φρέσκες ιδέες διακόσμησης για το καλοκαίρι

Σήμερα συνεχίζουμε με ένα άλλο θερινό θέμα.

Επιλέξαμε μερικά είδη και αξεσουάρ που ταιριάζουν ακριβώς με αυτή τη διάθεση. Μπορείτε πραγματικά να τα δείξετε τώρα και να τα απολαύσετε όλο το χρόνο.

Τολμηρά ευρήματα ως Ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς χώρους

Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά υπέροχα ευρήματα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ιδέες διακόσμησης σε εξωτερικούς χώρους. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι καρέκλες που κατασκευάζονται από το CB2 παρακάτω. Madeταν από σίδερο. Με το φρέσκο ​​χρώμα και το σχεδιασμό τους αρωματίζετε κάθε περιοχή και σας αφήνουν να αναπνέετε καλύτερα.

Διακοσμήστε το σπίτι σας με θερινά θέματα

ιδέες ντεκό έπιπλα πορτοκαλί καρέκλες

Τα κομμάτια που φαίνονται εδώ και εμείς στο Wayfair.com είναι εξίσου ζωντανά. βρήκα. Έχουν μια ρετρό αίσθηση και η επιφάνεια τους έχει πάρει μια πράσινη επίστρωση σκόνης. Για να μην αναφέρουμε ότι αυτό το σετ διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Σετ επίπλων εξωτερικού χώρου

ντεκό ιδέες έπιπλα τραπεζαρίας καρέκλες τραπεζαρίας

Ποιο θα προτιμούσατε: έντονο ή πράσινο βρύα; Εάν προτιμάτε τη δεύτερη παραλλαγή, τότε σίγουρα θα σας αρέσει το συρμάτινο τραπέζι σε αυτό το παράδειγμα. Βιώνετε ένα ρετρό-συναντά-μοντέρνο στυλ που μας ταξιδεύει στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 του περασμένου αιώνα.

Σύρμα τραπέζι

ιδέες ντεκό τραπέζι επίπλων εξωτερικού χώρου

 

Τώρα ας περάσουμε σε κάτι πολύ πρακτικό και νοσταλγικό. Εννοούμε το κόκκινο ποτό ψυγείο από Σακαράκα & Βαρέλι. Ο εξοπλισμός του συμπληρώθηκε με ενσωματωμένα ανοίγματα μπουκαλιών και φώτα. Τόσο ρετρό και φωτεινό ταυτόχρονα.

Ρετρό στυλ ποτό ψυγείο

Ρετρό στυλ δροσερά κόκκινα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Συνεχίζουμε την παρουσίασή μας με ένα θερινό εύρημα που είναι ουσιαστικό. Δεν είναι υπέροχο να καθίσετε και να χαλαρώσετε εκείνα τα υπέροχα καλοκαιρινά βράδια; Βρήκαμε ξανά αυτό το παράδειγμα στο Wayfair.com. Οι μπλε-γκρι ρίγες φαίνονται σούπερ κλασικές.

Ριγέ αιώρα

διακοσμητικές ιδέες αιώρα επίπλων εξωτερικού χώρου

Τώρα θέλουμε επίσης να σας παρουσιάσουμε το δοχείο φυτών This Macramé από το CB2. Ο υπέροχος σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από κόμπους και πλεξούδες. Μαγευτήκαμε πολύ από τον χαρακτήρα τους των 70s.

Δοχείο φυτών Macramé

Καλοκαιρινή διακόσμηση Macrame planter

Αστεία αξεσουάρ καλοκαιριού ως διακόσμηση για το εσωτερικό

Πάμε τώρα στο σπίτι. Το κάνουμε αυτό δείχνοντας μερικά υπέροχα αξεσουάρ που είναι χαρακτηριστικά της σεζόν. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το ψάρεμα. Ακριβώς αυτό το θέμα επιλέχθηκε για αυτά τα δύο μαξιλάρια από το Pottery Barn. Δεν θα το βρείτε τόσο χαρούμενο και πολύχρωμο?

Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση

ιδέες διακόσμησης εσωτερική διακόσμηση ρίξτε μαξιλάρια

Βρίσκουμε επίσης τα πολύχρωμα μαξιλάρια Jonathan Adler “Cote d’Azur” εξαιρετικά γοητευτικά. Ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών πλεξίματος είναι ενδιαφέρον εδώ. Μια τόσο καλή ιδέα διακόσμησης, σωστά;?

Διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος

ιδέες διακόσμησης εσωτερικό σχέδιο πολύχρωμα ριχτάρια μαξιλάρια

Το επόμενο παράδειγμα δείχνει επίσης έναν σχετικό χαρακτήρα. Εδώ βιώνουμε ροζ αποχρώσεις και χειροποίητα σχέδια κοραλλιών. Και πάλι, αυτό το παράδειγμα προέρχεται από την εταιρεία Pottery Barn. Ο συνδυασμός όλων αυτών των μοτίβων δεν είναι απλά τέλειος?

ΚΟΡΑΛΙ χρωμα

ιδέες διακόσμησης εσωτερικό σχέδιο πολύχρωμο ριχτάρι μαξιλάρια κοραλλί μοτίβο

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε ροζ τόνους σε εντελώς λευκό φόντο. Επιπλέον, η εμφάνιση αυτού του σχεδίου West Elm ενισχύεται από ένα λινό αμπαζούρ.

Υπέροχο επιτραπέζιο φωτιστικό

διακοσμητικές ιδέες εσωτερική διακόσμηση γυάλινη λάμπα κοραλλί χρώμα

Δεν είστε ένας από τους μεγαλύτερους λάτρεις των καλοκαιρινών διακοσμήσεων σε ναυτικό στυλ; Αλλά κάπως σας αρέσει ήδη αυτό το θέμα?

Πιστεύουμε ότι μπορείτε να παρουσιάσετε τον ναυτικό χαρακτήρα τουλάχιστον ορισμένων λεπτομερειών στο στυλ του καλοκαιριού. Πώς βρίσκετε τα γλυπτά της ταπετσαρίας εδώ; Wereταν κατασκευασμένα από χυτό μέταλλο. Η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο και σαπούνι. Αισθάνεστε αμέσως πρόσκληση να βυθιστείτε το καλοκαίρι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μια τέτοια υπέροχη και κομψή ιδέα διακόσμησης, σωστά;?

Γλυπτά Walltail

διακοσμητικές ιδέες εσωτερική διακόσμηση πτερύγιο ψαριών

Μερικοί από εσάς θυμάστε τις μέρες που τα γυάλινα μπουκάλια με τα κοράλλια ήταν υπερπολυτελή; Θα μπορούσατε επίσης να διακρίνετε από την τιμή τους. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στην κατασκευή από χυτοσίδηρο και στα καπάκια από πολυρεσίνη ανθεκτική στη θραύση. Ακολουθούν μερικές σύγχρονες παραλλαγές σε αυτά τα μοντέλα. Φαίνεσαι εντελώς ασυνήθιστος και ελκυστικός.

Γυάλινα μπουκάλια με καπάκια κοραλλιών

διακοσμητικές ιδέες διακοσμητικό μπουκάλι εσωτερικού χώρου

Εμείς στο Freshideen έχουμε δει τη μετατροπή από κοραλλιογενές σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια. Αυτοί επίσης? Το κόκκινο και το κοραλί προτιμούσαν συχνά. Τώρα όμως μπαίνουν στο παιχνίδι νεότερες αποχρώσεις. Οι παρακάτω γραμμές είναι αφιερωμένες στην τρέχουσα στρατηγική διακόσμησης και σχεδιασμού που προέκυψε ως αποτέλεσμα. Το παρακάτω παράδειγμα βρέθηκε ξανά στο Wayfair.com.

Γλυπτική κοραλλιών

εσωτερική διακόσμηση γλυπτό γλυπτό μπλε

Πολλά από τα κομμάτια που βρήκαμε στο σημερινό άρθρο επιλέχθηκαν για την χρωματική τους εμφάνιση. Το έχετε ήδη παρατηρήσει, έτσι δεν είναι; Από αυτή την άποψη, δεν μπορείτε πραγματικά να ξεπεράσετε τον Jonathan Adler όσο μπορούμε. Αυτά τα μπουκάλια φαίνονται υπέροχα στο εξωτερικό σχέδιο. Έρχονται επίσης από μόνοι τους στο εσωτερικό.

Χρωματιστές καράφες

καλοκαιρινές ντεκό ιδέες χρωματιστές καράφες

Τονισμοί στη διακόσμηση για την επιφάνεια και μαχαιροπίρουνα

Το καλοκαίρι ισοδυναμεί με ψυχαγωγία και χαλάρωση. Θέλετε λοιπόν να δείτε μερικά αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε την επιφάνεια του τραπεζιού; Τι πιστεύετε για αυτά τα κεριά σε σχήμα ανανά?

Κεριά με μοτίβο ανανά

ντεκό ιδέες εσωτερική διακόσμηση ανανά κεριά

Or θα προτιμούσες να είσαι πιο κομψή; Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την ορειχάλκινη λαμπάδα του Jonathan Adler. Βρίσκουμε το αποτέλεσμα τους σε συνδυασμό με τα μπλε κεριά διαφόρων αποχρώσεων απλά αξιολάτρευτο.

Κηροπήγια από ορείχαλκο

ιδέες ντεκό πάρτι ντεκό κηροπήγια θαλασσινή έμπνευση

Κοραλλιογενείς και ωκεάνιες αποχρώσεις εκπέμπουν από αυτά τα κύπελλα West Elm. Συνδυάστε τα με ριγέ χαρτοπετσέτες και το καλοκαιρινό σας τραπέζι είναι πλήρες.

Κοραλλί και ωκεάνιες αποχρώσεις

διακόσμηση εσωτερικού σχεδιασμού χρωματιστό μπολ

Ομπρέ πλάκα της εταιρείας Urban Outfitters μαγεύουν με τις κορεσμένες καλοκαιρινές αποχρώσεις τους. Είναι κατασκευασμένα από γυαλί, πλένονται εύκολα και μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η πλάκα ombre

διακόσμηση πάρτι χρωματιστό πιάτο μπολ

 Θέλουμε να κρατήσετε την πιατέλα ψαριών από το Crate & Φανταστείτε το βαρέλι. Μας γοήτευσε με το συνδυασμό του πράσινου της θάλασσας και του μαύρου. σχεδιάστηκε από την Paola Navone. Εμπνεύστηκε από το μεσογειακό γυάλινο κεραμικό που είναι γνωστό από τη δεκαετία του ’50 του περασμένου έτους.

Πιατέλα ψαριών

διακόσμηση πάρτι πιάτα ψάρια

Ρίξτε μια ματιά σε ποια χρωματιστή διακόσμηση σε ατμοσφαιρικές αποχρώσεις! Εμείς στο Freshideen σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Αξεσουάρ νέον

 ιδέες ντεκό αξεσουάρ νέον όμορφα

DIY διακόσμηση πάρτι

κηροπήγια διακόσμησης πάρτι υπέροχα

Θαλασσινή έμπνευση

πάρτι διακόσμηση έμπνευση παραλίας

Ζουμερά χρώματα

καλοκαιρινά μπλε ποτήρια φρέσκα λουλούδια

Κοραλλί χρώμα λουλούδι

καλοκαιρινή διακόσμηση ρίξτε μαξιλάρια κοραλλί χρώμα

Ελκυστικά κρεμαστά φώτα

καλοκαιρινή επίπλωση χρωματιστά κρεμαστά φώτα

Διακοσμητικά ποτήρια

καλοκαιρινή διακόσμηση χρωματιστά γυαλιά

Μπουφές σε χρώμα κοραλλιών

διακόσμηση φρέσκια επίπλωση κοραλί χρώμα επιτραπέζιο φωτιστικό

Κίτρινο μπολ

μπολ πιάτων καλοκαιρινής διακόσμησης

Υπέροχη διακόσμηση τοίχου

deco ιδέες θαλασσινή έμπνευση υπέροχη

Πλαστική καρέκλα σε κίτρινο χρώμα

ιδέες ντεκό κίτρινη πλαστική καρέκλα ρίξτε μαξιλάρια

Στρογγυλό βάζο

διακόσμηση κίτρινο βάζο στρογγυλό σχήμα

Μπλε έμπνευση

διακόσμηση μπλε βάζο λουλούδια

Έγχρωμες διακοσμήσεις στο εσωτερικό σχέδιο

διακόσμηση χρωματιστά μαξιλάρια μπολ κηροπήγια

Διακόσμηση παραθύρου

καλοκαιρινή διακόσμηση ιδέες ντεκό παραθύρου

Υπέροχες διακοσμήσεις τραπεζιού

διακόσμηση πάρτι διακόσμηση κεριά τριαντάφυλλα

Λουλούδια και κεριά

διακόσμηση πάρτι ντεκόρ κεριά βάζο

Φτιάξτε διακοσμήσεις πάρτι

διακόσμηση πάρτι διακόσμηση μοτίβο πεταλούδας

Σκάλες νέον

σκάλες διακόσμησης χρώματα νέον

Πολύχρωμες κουρτίνες

 καλοκαιρινή διακόσμηση χρωματιστές κουρτίνες

Καρέκλα γεμάτη χρώμα

διακόσμηση έγχρωμη καρέκλα χρώμα

Διακόσμηση πάρτι

διακόσμηση έγχρωμη καρέκλα πάρτι ντεκό