καινοτόμος δροσερή μετατρέψιμη κούνια ξύλινη κούνια

Καινοτόμος μετατρέψιμη κούνια σε μοντέρνο σχεδιασμό της ROH

Περιμένετε το πρώτο σας παιδί και θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοντέρνο και καινοτόμο σχέδιο παιδικού σταθμού; Στη συνέχεια, σας συνιστούμε να στρέψετε την προσοχή σας στην τελευταία συλλογή ROH! Αυτή είναι η συλλογή μιας νέας και πολύ δημιουργικής εταιρείας που ονομάζεται Spot on Square.

  Η συλλογή της αποτελείται από ένα βρεφικό κρεβάτι που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κούνια, ένα ευρύχωρο συρταριέρα και ένα κρεβάτι με πάνα.

Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα σε συνδυασμό καφέ καρυδιάς και λευκού ή καρυδιάς καφέ και γκρι

πρωτοποριακό δροσερό μετατρέψιμο κρεβατάκι ξύλινο μωρό

Όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα σε έναν κομψό και όμορφο συνδυασμό καστανό και λευκό καρυδιά και καφέ καστανό και γκρι και είναι ήδη σε προσφορά. Οι σχεδιαστές στο Spot on Square έχουν σχεδιάσει αυτά τα έπιπλα έτσι ώστε οι γονείς να έχουν πάντα μια καλή θέα του μωρού τους από κάθε γωνιά του δωματίου. Είναι επίσης κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο ακρυλικό. Αυτά τα έπιπλα κατασκευής ΗΠΑ είναι μια υπέροχη λύση για κάθε μοντέρνο παιδικό δωμάτιο. Είναι κομψά και έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και προσφέρουν υψηλή ποιότητα και ασφάλεια ζωής για τα παιδιά σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή των Σημεία στην πλατεία μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα τους! Τώρα κοιτάζετε μόνο τις φωτογραφίες της τελευταίας σας συλλογής επίπλων εδώ! Ελπίζουμε να το απολαύσετε!

 Ένα βρεφικό κρεβάτι που μπορεί να μετατραπεί σε κούνια από ένα ευρύχωρο συρταριέρα και ένα κρεβάτι με πάνα καινοτόμο δροσερό μετατρέψιμο κρεβάτι κούνιας εργονομικό

μετάφραση και επιμέλεια Sabine