αρχιτεκτονική σχεδιαστών κατοικιών συγκρότημα νερού Δανία

Μοναδικό συγκρότημα κατοικιών παγόβουνου στη Δανία

Σήμερα πρόκειται για ένα παγόβουνο που είναι εξαιρετικά ζεστό και άνετο. Αυτό είναι δυνατό γιατί αυτή τη φορά η συζήτηση δεν θα είναι για πάγο, αλλά για αρχιτεκτονική. Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών στη Δανία που μοιάζει με αυτό το φυσικό φαινόμενο. Οι κατασκευαστές του έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσετε άνετα και ζεστά εκεί.

Οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν σε αυτό το κτίριο από το 2012. Με τη μοναδική αρχιτεκτονική του, έχει γίνει ένα από τα χαρακτηριστικά της πόλης του Orhus.

Δροσερό συγκρότημα κατοικιών

Δροσερό συγκρότημα κατοικιών φυσικό φαινόμενο κιγκλιδώματα

Οι εταιρείες CEBRA, JDS, seARCH και Louis Paillard συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του συγκροτήματος. Υπάρχουν συνολικά 11 διαμερίσματα εκεί και έχουν επιφάνειες μεταξύ 55 και 227 τετραγωνικών μέτρων.

Η έμπνευση, όπως μάλλον ήδη μαντεύετε, είναι τα παγόβουνα

Δροσερά συγκροτήματα κατοικιών φυσικό φαινόμενο μπαλκόνια

Βιώνετε μια καθαρή, καθαρή εμφάνιση στην πρόσοψη. Τα πάνελ δείχνουν τυπικές αποχρώσεις του νερού που κυμαίνονται από σκούρο μπλε έως διαφανές μπλε της θάλασσας. Είναι έτσι εν μέρει δυνατό να μιμηθούμε τη γοητεία του βόρειου φωτός.

Αυτό φαίνεται ακόμα πιο εκπληκτικό μπροστά στον ωκεανό. Σίγουρα έχετε καταφέρει να αποτυπώσετε το πρόσωπο της φύσης στην αρχιτεκτονική.

Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή ενός τερματικού εμπορευματοκιβωτίων

σύστημα ύδρευσης τσιμεντένιος σχεδιαστής διαμερισμάτων μονοπατιών

Η υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική του συνέβαλε στο να αρωματίσει το πρόσωπο ολόκληρης της περιοχής. Έχει επίσης καταφέρει να αυξήσει τα κριτήρια για την ποιότητα ζωής στην πόλη. Θεωρούμε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και υπέροχο, στο Freshideen, ότι μπορείτε να βρείτε διαμερίσματα στην premium κατηγορία καθώς και στο χαμηλότερο εύρος τιμών.

Είναι επίσης υπέροχο ότι ανεξάρτητα από το διαμέρισμα που βρίσκεστε, τα παράθυρα βλέπουν στον ωκεανό και όσο το δυνατόν περισσότερο φως στα δωμάτια

Δροσερό οικιστικό συγκρότημα φυσικό φαινόμενο πρωτότυπη αρχιτεκτονική σχεδιαστών

Το υλικό από το οποίο δημιουργήθηκε το κτίριο είναι ένα μείγμα από μαρμάρινα κομμάτια και σκυρόδεμα. Ονομάζεται Tarazzo.

Η ομοιότητα αυτής της αρχιτεκτονικής με τα πραγματικά παγόβουνα είναι πολύ κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση

Δροσερό διαμέρισμα σύνθετο φαινόμενο γυάλινο παγόβουνο

Η εμφάνιση φαίνεται πιο ζεστή μέσα από το ξύλο, το οποίο μπορεί να βρεθεί στην οροφή και στον τοίχο.

Σε γενικές γραμμές, το εσωτερικό αυτού του παραδείγματος μοντέρνας αρχιτεκτονικής διατηρείται σε γραμμικό, αυστηρά μινιμαλιστικό σχεδιασμό

Δροσερό συγκρότημα κατοικιών φυσικό φαινόμενο σκυρόδεμα

Το Iceberg είναι ένα σημαντικό έργο όχι μόνο για τη Δανία, αλλά για όλη τη Βόρεια Ευρώπη

Δροσερό συγκρότημα κατοικιών φυσικό φαινόμενο ξύλινο δάπεδο

 Αυτό είναι ένα παράδειγμα βιώσιμης προσέγγισης στην αρχιτεκτονική

Δροσερή διακόσμηση εσωτερικής διακόσμησης φαινομένου φύσης

Πρωτότυπη και δημιουργική καινοτομία

Δροσερά οικιστικά πολύπλοκα φυσικά φαινόμενα γεωμετρικά σχήματα