Ρωμαϊκές περσίδες αδιαφανές λευκό γαλάζιο σαλόνι σχεδιασμού παράθυρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής

Εμπνευσμένες ρωμαϊκές περσίδες για καλοκαίρι και χειμώνα

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και έχουμε τώρα μερικές εβδομάδες για να οργανώσουμε υπέροχα πάρτι και άλλες υπαίθριες συναθροίσεις. Αλλά το καλοκαίρι είναι επίσης η εποχή κατά την οποία έχετε τη μοναδική ευκαιρία να φέρετε τη φύση στο σπίτι. Το άνοιγμα στον έξω κόσμο θα σας παρουσιάσει πολλές νέες προκλήσεις.

Ζείτε σε μια περιοχή όπου ο ήλιος κάνει τη ζωή σας άβολη κατά τη διάρκεια της ημέρας; Στη συνέχεια, εγκαταστήστε κουρτίνες, ρολά και κουρτίνες με έναν υπέροχο τρόπο που σας επιτρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ εξαερισμού και σκιάς.

Εσωτερικός σχεδιασμός Garrison Hullinger

Ρωμαϊκές περσίδες αδιαφανές λευκό μαύρο σχέδιο γραφείου στο σπίτι

Και όταν πρόκειται για επένδυση παραθύρων, δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα καλύτερο από τα ρωμαϊκά ρολά. Με μερικές εικόνες προσπαθούμε να απεικονίσουμε πόσο γοητευτικά και κομψά μπορεί να είναι.

Γνωρίζατε ότι ο όρος στα αγγλικά είναι για αυτές τις “Roman Shades”. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί η ιδέα προέρχεται πράγματι από τους ρωμαϊκούς κολοσσούς. Εκεί, τεράστια υφάσματα χρησιμοποιήθηκαν στα παράθυρα για να προστατεύσουν το εσωτερικό από τον ανεπιθύμητο ήλιο. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δίνουν στο σπίτι σας μια βασιλική αίσθηση.

Η σχεδιάστρια Amanda Nisbet

υπνοδωμάτιο σχεδιασμός παράθυρο ιδιωτικότητα οθόνη ρωμαϊκή τυφλή κουρτίνα ιδέες κουρτίνες σκούρο μπλε

Είναι λοιπόν ακόμα πιο εκπληκτικό το ότι είναι υπέροχα χαραγμένα σε πολλούς διαφορετικούς μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Ανάλογα με το πλαίσιο, μπορούν να φαίνονται φανταχτερά ή πολύ κομψά και κομψά!

μοντέρνα επίπλωση μπάνιου κουρτίνες από πλακάκια παράθυρα ιδιωτικότητας

τραπεζαρία τραπεζαρία με καρέκλες μεγάλη περιοχή παραθύρων πλισέ περσίδες ρωμαϊκές περσίδες

τραπεζαρία τραπεζαρία με καρέκλες παράθυρο οθόνη ιδιωτικότητας πτυχωτές περσίδες ρωμαϊκές περσίδες

MPD Λονδίνο

Ρωμαϊκές περσίδες φτιαγμένες για τη μέτρηση του φυσικού φωτός της οθόνης της ιδιωτικής ζωής των παραθύρων του καθιστικού

MuseInteriors

σχεδιασμός μπάνιου ανεξάρτητο παράθυρο μπανιέρας απορρήτου οθόνη πλισέ περσίδες ρωμαϊκές περσίδες

Γεωμετρικά σχέδια και υφές

Πιθανώς δεν υπάρχει άλλη εποχή στην οποία οι κουρτίνες σκιάς να είναι τόσο σχετικές όσο τώρα. Εδώ θα απολαύσετε τα περισσότερα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του. Θα σας εξυπηρετήσουν επίσης το φθινόπωρο και θα δώσουν επίσης στο εσωτερικό σας έναν χαλαρό και περιστασιακό χαρακτήρα το χειμώνα.

Τα ρολά είναι ελαφριά για να τα κοιτάξετε. Ακριβώς όπως το υφαντό μπαμπού λειτουργεί και εγγράφονται απρόσκοπτα στην ατμόσφαιρα. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με κομψές καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως λευκό, τιρκουάζ, aqua ή ακόμα και έντονο πορτοκαλί. Στο τέλος, δημιουργείται ένα πραγματικά γαλήνιο περιβάλλον. Αυτές οι αποχρώσεις δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, στην οποία κυριαρχεί το γυαλί, η πέτρα και το σκυρόδεμα και εξασφαλίζει τη σημαντική αντίθεση υλικού.

Β. Σχεδιασμός

σαλόνι χρώμα τοίχου μπλε ανοιχτά ράφια παράθυρα περσίδες προστασίας προσωπικών δεδομένων

σχεδιασμός σαλονιού σε φυσική εμφάνιση μπαμπού ρωμαϊκές περσίδες μπεζ ρίξτε μαξιλάρια

Ιστολόγιο Delishhh

έπιπλα κουζίνας σε φυσική εμφάνιση μπαμπού ρωμαϊκές περσίδες λευκό ξύλινο πάτωμα

Άχνετε για καλύμματα παραθύρων που θα σας εξυπηρετούν όλο το χρόνο; Θέλετε επίσης να συμβάλλετε στην περισσότερη λάμψη στο εσωτερικό σχέδιο; Όλα τα ρομαντικά περσίδες θα τα κάνουν όλα αυτά.

Υπάρχουν επίσης πολλές προσαρμοσμένες παραλλαγές που αναδεικνύουν δροσερά μοτίβα και αποχρώσεις. Συχνά αυτά γίνονται ένα πραγματικό στόπερ στο δωμάτιο.

Αλλά ίσως θέλετε να πάτε για ρολά με έντονα μοτίβα; Στη συνέχεια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο δωμάτιο είναι τόσο καθαρό και απλό όσο γίνεται. Ο κύριος κανόνας λοιπόν σε αυτή την περίπτωση είναι να αποφύγετε την οπτική ακαταστασία.

Σχέδιο Holly Durocher

παιδικό δωμάτιο παιδικού δωματίου τοίχος διακόσμηση τοίχου αυτοκόλλητο οθόνης ιδιωτικότητας πλισέ περσίδες λουλούδι μοτίβο κίτρινο

Μεγάλα σπίτια γειτονιάς

μασίφ τραπέζι τραπεζαρίας ξύλινες καρέκλες εκτιμητής σχεδιασμός πολυέλαιοι ρωμαϊκές περσίδες πλισέ περσίδες

Κέιτλιν Γουίλσον

υπνοδωμάτιο παλέτα χρωμάτων τοίχο χρώμα ροζ μέντα πράσινο τόνους ρωμαϊκές περσίδες

Lindsay από τους φωτογράφους Hagel

Επιπλώστε ένα ρουστίκ τραπεζαρία ξύλινης τραπεζαρίας με καρέκλες παράθυρο ιδιωτικής οθόνης ρωμαϊκές περσίδες πλισέ περσίδες

Giannetti Home

ιδέες προστασίας απορρήτου παραθύρων κουρτίνες διακόσμηση παραθύρων και κουρτίνες ρωμαϊκές περσίδες αδιαφανείς

Σχεδιασμός Sarah Barnard

μελέτη γραφείου στο σπίτι φυσικό φως προστασία της ιδιωτικής ζωής πτυσσόμενες περσίδες αδιαφανείς

Κουρτίνες και πολλά άλλα

Έχετε ήδη κουρτίνες στο σπίτι σας; Και σε αυτήν την περίπτωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ωραίες κουρτίνες για να παρέχουν καλή εμφάνιση μόνωσης. Ο ποικίλος συνδυασμός καθιστά δυνατή την αφαίρεση των κουρτινών το καλοκαίρι και να δώσει στο σπίτι μια πιο ανεπίσημη και ευάερη εμφάνιση. Αυτά θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκλείσετε το κρύο το χειμώνα. Επιπλέον, θα συμβάλουν στην αισθητική ομορφιά του δωματίου.

Μπορείτε να συνδυάσετε οτιδήποτε καλύπτοντας μεγαλύτερα παράθυρα και πόρτες με κουρτίνες. Τα ρολά είναι πιο κατάλληλα για μικρότερα ανοίγματα φωτός.

Wendy Resin Interiors

τραπεζαρία τραπεζαρία με καρέκλες παράθυρο ιδιωτική οθόνη πτυχωτές περσίδες με μοτίβα μονόχρωμες κουρτίνες

Enviable Designs Inc.

Ρωμαϊκές περσίδες φτιαγμένες για να μετρούν κουρτίνες με πλισέ περσίδες οθόνης παραθύρου καθιστικού

ιδέες κουρτινών πλισέ περσίδες ιδέες σαλονιού μήκους δαπέδου

Bridgwater Consulting Group

υπνοδωμάτιο παράθυρο ιδιωτικότητας κουρτίνες ρωμαϊκές περσίδες ξύλινο πάτωμα μπεζ παλέτα χρωμάτων

Σπίτι μελέτη γραφείο σχεδιασμός καναπές τραπέζι εργασίας παράθυρο ιδιωτικότητας κουρτίνες πλισέ περσίδες κόκκινο

Έιμι Λάμπερτ Λι

διαφανείς κουρτίνες και κουρτίνες διαφανείς ρωμαϊκές περσίδες αδιάβροχα ψάθινα κουτιά επίπλων

 Χρώματα, αποχρώσεις, αποχρώσεις

Η προσέγγιση ήχου σε ρολά είναι επίσης μια εξαιρετική μέθοδος με την οποία μπορείτε να δώσετε στο υπνοδωμάτιο έναν πολυτελή χαρακτήρα. Η χρήση διαφορετικών αποχρώσεων ενός συγκεκριμένου χρώματος, που κυριαρχεί ήδη στο δωμάτιο, εξασφαλίζει ισορροπία και συνέχεια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα στοιχεία κολλώντας στην ίδια απόχρωση διαφορετικών πιθανών καλυμμάτων παραθύρων. Μπορείτε λοιπόν να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε διάφορους τύπους ρολών.

Ανάλογα με το στυλ στο δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους για να ενισχύσετε την αύρα του δωματίου χωρίς να αλλάξετε τίποτα στη χρωματική παλέτα.

William Quarles Σχεδιασμός / Φωτογραφία

κουζίνα εντελώς σε λευκό προστατευτικό παράθυρο πάγκου εργασίας ρωμαϊκές περσίδες

Μαρσέλο Μπρίτο & Πέδρο Ποτάρης

Επιπλώστε το σαλόνι ξύλινο δάπεδο τζάκι παραδοσιακό παράθυρο ιδιωτική οθόνη πτυσσόμενα ρολά αδιαφανή

Οι ρωμαϊκές περσίδες δεν αφορούν μόνο την αισθητική. Στην πραγματικότητα, είναι τέλεια για τη βελτίωση της συνολικής μόνωσης και τη μείωση των ενεργειακών δαπανών.

Γνωρίζατε ότι μελέτες έχουν δείξει ότι οι ρωμαϊκές περσίδες και οι υφασμένες περσίδες από μπαμπού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά μέσα μόνωσης του δωματίου; Είναι εύκολο να λειτουργήσουν, φαίνονται πάντα μοντέρνα και μπορείτε να ζωντανέψετε το δωμάτιο μαζί τους.

Brian Watford ID

ξύλινο τραπέζι καρέκλες μπαστούνι κεριά αποικιακό στυλ εκλεκτική ρωμαϊκή περσίδες φυσική εμφάνιση

Anna Baskin Lattimore Design

κρεβατοκάμαρα προστασία από τον ήλιο προστασία από τον ήλιο μπεζ πτυσσόμενες περσίδες ξύλινα έπιπλα κρεβατιού

Schwartz και Αρχιτεκτονική

υπνοδωμάτιο παράθυρο ιδιωτικότητας ρολά περσίδες μινιμαλιστικό χρώμα αυγού

Ομάδα σχεδιασμού Herrick

κρεβατοκάμαρα οθόνη προστασίας από τον ήλιο ρολά ρολά επικαλυμμένο κρεβάτι

Ed Ritger Photography

ιδέες μπάνιου ανεξάρτητη προστασία παραθύρων μπανιέρας πτυσσόμενες περσίδες λευκό      Ρωμαϊκές περσίδες υφασμάτινο υπνοδωμάτιο σχεδιασμός υφασμάτων δείγματα χρώμα τοίχου παστέλ κίτρινο