κουρτίνες ιδέες κουρτίνες περσίδες ρολά ρολά διακοσμητικές ιδέες

12 υπέροχες διακοσμητικές εναλλακτικές λύσεις για τις κουρτίνες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε μοτίβα σε ένα δωμάτιο. Ένα από αυτά είναι τα παράθυρα. Μπορείτε να τα βάλετε εκεί με διάφορους τρόπους, όπως μέσω υφασμάτων. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ογκώδη κομμάτια υφασμάτων ή προσαρμοσμένα, λειτουργικά σχήματα. Πρόκειται για δύο μεγάλες παραλλαγές, αλλά σίγουρα δεν εξαντλούν τις δυνατότητες.

Τα ίδια τα παράθυρα θα μπορούσαν να δείχνουν ενδιαφέροντα μοτίβα. Το βαμμένο γυαλί θα ήταν μια παραδοσιακή λύση. Αλλά τα βιομηχανικά παράθυρα και πόρτες θα μπορούσαν να επιτύχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αυτό με έναν πολύ πιο σύγχρονο τρόπο. Υπάρχει επίσης χαραγμένο γυαλί, ομπρέλες, πανιά σκιάς και πολλά άλλα Ιδέες για κουρτίνες. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο φιλτράρεται το φως που έρχεται, αλλά δημιουργούνται διαφορετικά σχήματα.

Το πρώτο από τις ιδέες κουρτίνας που παρουσιάστηκε είναι το γυαλί μολύβδου

κουρτίνες ιδέες εναλλακτικές κουρτίνες μολύβδου γυαλί προστασία απορρήτου προστασία από τον ήλιο

Αυτά τα υπέροχα βιτρό γεμίζουν το δωμάτιο με διάθεση και δράμα. Σίγουρα δεν είναι για όλους. Αλλά δείχνουν πώς η κύρια ιδέα σχεδιασμού ενός δωματίου μπορεί να αναπαρασταθεί μέσω του παραθύρου.

Μεταλλικές οθόνες

κουρτίνες ιδέες εναλλακτικές κουρτίνες μεταλλικές καμβά διακόσμηση ιδέες παιχνίδι σκιάς

Οι αποχρώσεις αλουμινίου που κόβονται με πίδακες νερού δημιουργούν αυτές τις περιστρεφόμενες αραβόσκυλες φωτός και σκιάς. Τι καλύτερη διακόσμηση μπορείτε να φανταστείτε σε αυτά τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή?

Γλυπτικοί καμβάδες

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες εναλλακτικές κουρτίνες προστασίας απορρήτου προστασία από τον ήλιο

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα γλυπτό εμπνευσμένο από φύκια. Κρεμάται μπροστά από τον τοίχο του παραθύρου σαν τις κουρτίνες. Επιπλέον, εξασφαλίζει μια ενδιαφέρουσα και υφή εμφάνιση σε αυτό το ευρύ δωμάτιο.

Μοτίβα που προστατεύουν τον ιδιωτικό χώρο

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες γεωμετρικά μοτίβα

Αυτά τα ενδιαφέροντα ζωγραφισμένα μοτίβα βοηθούν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σε αυτόν τον παραδοσιακό χώρο. Μαλακώνουν επίσης το εισερχόμενο φως και έτσι προστατεύουν τα μαλακά υφάσματα και το ξύλο.

Ethnic roller blinds

κουρτίνες ιδέες κουρτίνες περσίδες ρολά ρολά διακοσμητικές ιδέες

Οι κουρτίνες εδώ είναι διακοσμημένες με μαροκινά ψηφιδωτά σχέδια. Εξασφαλίζουν έναν εθνοτικό και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα χαρακτήρα στη σοφίτα. Ωστόσο, η προστασία της ιδιωτικής ζωής εξακολουθεί να διασφαλίζεται.

Πόρτες με μεταλλικά κουφώματα

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες ρολά περσίδες διακόσμηση παραθύρων μεγάλης περιοχής παραθύρων

Οι μεταλλικές πόρτες σε στυλ εργαστηρίου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική, γεωμετρική προσέγγιση στην εκτέλεση των έργων των παραθύρων. Τα τραχιά μεταλλικά πλαίσια έχουν μείνει από τους πίνακες του Mondrian.

Στρογγυλά βαμμένα παράθυρα

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες χρωματιστό γυαλί στρογγυλό

Τα σύγχρονα, χρωματιστά στρογγυλά γυάλινα παράθυρα αντιπροσωπεύουν το σημείο εστίασης στο δωμάτιο. Αυτή είναι μια τολμηρή και επιτυχημένη επιλογή.

Κρυμμένο πίσω από το δάπεδο μέχρι την οροφή και λευκασμένες κουρτίνες, το μοτίβο με το μοτίβο παρέχει τη σωστή πινελιά έντασης σε αυτό το γαλήνιο μπάνιο. Παρατηρήσατε ότι δεν ταιριάζει καθόλου με το μοτίβο Link Patterned Carpet; Αλλά στην πραγματικότητα φαίνονται καλά μαζί, σωστά;?

Πάνελ κοπής με λέιζερ

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες πάνελ κουρτίνες πάνελ από ξύλο λέιζερ κοπή

Εδώ βλέπουμε μια δροσερή και εντελώς νέα ερμηνεία των κλασικών κουρτινών του καφέ. Τα ξύλινα πάνελ κομμένα με λέιζερ επιπλέουν πάνω από τα παράθυρα και έτσι εξασφαλίζουν την προστασία του ιδιωτικού χώρου και τον έλεγχο του φωτός. Τυλίξτε τα πάνω από τον λευκό τοίχο και θα μετατραπούν σε έργα τέχνης.

Περίεργα πανιά ηλίου

κουρτίνες ιδέες κουρτίνες κουρτίνες τέντα τέντα

Αυτά τα δροσερά ριγέ πανιά είναι μια διασκεδαστική εναλλακτική λύση στην τυπική διακοσμητική λωρίδα.

Οθόνες φιλιγκράν

φιλόξενο καθιστικό καθιστικό διακόσμηση ιδέες επίπλωση ιδέες διακόσμηση παραθύρων

Αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια στο ζεστό κλίμα της ερήμου και έτσι εξασφαλίζουν δροσιά στο ηλιόλουστο περιβάλλον. Η ίδια προσέγγιση κάνει μεγάλο αποτέλεσμα στο καμαρίνι και την ντουλάπα. ο Ντέλια Η ηλιακή μορφή φιλτράρει το φως και προστατεύει τον ιδιωτικό χώρο.

Γυάλινο μπουκάλι

κουρτίνες και κουρτίνες ιδέες χρωματιστό γυάλινο μπουκάλι γυαλί

Χρωματιστά μπουκάλια rondelles γεμίζουν τα παράθυρα αυτής της αίθουσας κρασιού. Αντιστοιχούν υπέροχα με τα vintage μπουκάλια εκεί κοντά. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα όμορφο, αλλά και ένα πρακτικό αποτέλεσμα, επειδή τα μπουκάλια κρασιού προστατεύονται από το φως του ήλιου.