το σωστό μοτίβο ταπετσαρίας πράσινο σκούρο φως

Άχνετε την κατάλληλη τοιχογραφία για τη διακόσμησή σας και απλά δεν μπορείτε να τη βρείτε; Στη συνέχεια φτιάξτε το δικό σας!

Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία, είναι πλέον πολύ εύκολο να παραχθεί ένα χαρτί τοίχου κατά παραγγελία και να το τοποθετήσετε στον τοίχο. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε το δικό σας.

Η Allie Tate είναι Marketing Expert στην Spoonflower – μια εταιρεία που κατασκευάζει τοιχογραφίες κατά παραγγελία.

«Όσο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο, μπορούμε να το εκτυπώσουμε και για εσάς», λέει.

Αυτή και άλλες εταιρείες όπως το Design Your Wall και το TotallyCustomWallpaper.com καθιστούν δυνατή τη δημιουργία διακοσμητικών τοίχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Το χαρτί που έχει φτιαχτεί είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που έχουν υπολείμματα vintage χαρτιού τοίχου. Επιπλέον, όσοι από εσάς θέλετε να καλύψετε μόνο μια μικρή περιοχή και επομένως δεν χρειάζεστε ολόκληρο ρολό, μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ καλά.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή εικόνα

τις σωστές ταπετσαρίες

το σωστό μοτίβο ταπετσαρίας πρωτότυπο φρέσκο

Λόγω των δικαιωμάτων του συγγραφέα, αυτή πρέπει είτε να είναι μια εικόνα που τραβήξατε είτε μια εικόνα της οποίας έχετε τα δικαιώματα.

Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ ταπετσαρίας και τοιχογραφίας. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια εικόνα που εφαρμόζεται επανειλημμένα ως μοτίβο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει την εικόνα σε κατάλληλη ανάλυση, έτσι ώστε το όλο πράγμα να λειτουργεί πολύ καλά. Διαφορετικά, η εικόνα μπορεί να γίνει pixelated.

Τα πλάτη της ταπετσαρίας ποικίλλουν – εγκατάσταση

το σωστό μοτίβο ταπετσαρίας ροζ δροσερό

Ορισμένα χαρτιά τοίχου είναι αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να το υγράνετε και στη συνέχεια να το στερεώσετε στον τοίχο. Αυτή είναι επίσης μια θαυμάσια λύση για τους ενοικιαστές, επειδή η αφαίρεση της ταπετσαρίας είναι πολύ εύκολη.

Μοιραστείτε τις δικές σας δημιουργίες

η σωστή οικογένεια μοτίβο ταπετσαρίας φωτογραφιών

Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες και μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους τοιχογραφίες. Στη συνέχεια, τα πουλάτε σε καταστήματα όπως το Etsy για παράδειγμα. Σε ορισμένα μέρη μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε το σχέδιό σας σε έναν ιστότοπο και στη συνέχεια να λάβετε μια προμήθεια όταν κάποιος αγοράσει το προϊόν σας. Τέλεια δεν είναι?

   Περίεργα μοτίβα ταπετσαρίας από την αρχαιότηταΤο σωστό μοτίβο ταπετσαρίας καφέ αποχρώσεις ενδιαφέρουσα

Σε μπλε αποχρώσεις

σωστό μοτίβο ταπετσαρίας πρωτότυπα χρώματα

Μαύρο χρώμα – πραγματικά δραματικό και τολμηρό

Το σωστό μοτίβο ταπετσαρίας σκοτεινό δραματικό

Λιλά και βιολετί σε έξυπνο συνδυασμό

μοτίβο ταπετσαρίας τοίχου θηλυκά χρώματα ιώδες λιλά

Διπλό κρεβάτι με δερμάτινο πλαίσιο – ανατολίτικες λεπτομέρειες όπως το κρεμαστό φωτιστικό το σωστό μοτίβο ταπετσαρίας πάτωμα κρεβατοκάμαρας

Αυτοκόλλητα τοίχου – αφηρημένη τέχνη

σωστό μοτίβο ταπετσαρίας αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο τοίχου

Διαμέρισμα μεταξύ υπνοδωματίου και μπάνιου – θεματικά διακοσμημένο με ταπετσαρία

η σωστή ταπετσαρία μοτίβο διαχωριστικό τοίχο υπνοδωμάτιο