Ειδικοί χριστουγεννιάτικοι χαιρετισμοί

Αυτό που θεωρούνταν δεδομένο είναι σχεδόν σπάνιο σήμερα: Σε εποχές Facebook και το WhatsApp είναι ειδικοί χριστουγεννιάτικοι χαιρετισμοί με τη μορφή μιας όμορφης κάρτας για πολλούς μια μεγάλη χαρά. Αυτό το μικρό δώρο κοστίζει λίγο χρόνο και χρήμα.

Η πιο απλή επιλογή για έναν προσωπικό χριστουγεννιάτικο χαιρετισμό είναι μια κλασική κάρτα από ένα κατάστημα. Τώρα μπορείτε ακόμη και να τα βρείτε στο σούπερ μάρκετ και δεν χρειάζεται να πάτε σε χαρτοπωλείο. Ωστόσο, πρόκειται για προϊόντα μαζικής παραγωγής. Εάν πρέπει να είναι λίγο πιο ατομικό και να μην χρειάζεται πολύ προσπάθεια, τότε υπάρχουν εξατομικευμένες χριστουγεννιάτικες κάρτες από το διαδίκτυο. Τα ειδικά διαδικτυακά καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία μοτίβων. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι κόκκινη κάρτα – μπορείτε να βρείτε μπλε εδώ καθώς και διεθνή σχέδια. Η τελευταία τάση: Χριστουγεννιάτικες κάρτες με κωδικό QR. Μπορεί να τυλιχτεί ένα μήνυμα που δεν είναι αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες για εταιρείες και ιδιώτες

Ορισμένοι πάροχοι έχουν εξειδικευτεί στις επαγγελματικές χριστουγεννιάτικες ευχές και έχουν ιδιαίτερα κομψές κάρτες στη γκάμα τους που μπορούν να εκτυπωθούν με το λογότυπο της εταιρείας κατόπιν αιτήματος. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές χριστουγεννιάτικες ευχές για ειδικές βιομηχανίες, για παράδειγμα με χριστουγεννιάτικο δέντρο από σωλήνες για μεταλλικές κατασκευαστικές εταιρείες ή μπανιέρα σε σχήμα δέντρου για εταιρείες στον τομέα της υγιεινής. Η επιλογή είναι τεράστια και προσφέρει το σωστό μοτίβο για όλους. Μια εναλλακτική λύση για τον ιδιωτικό τομέα είναι τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα εκτύπωσης, όπου μπορείτε όχι μόνο να εκτυπώσετε φυλλάδια και αφίσες, αλλά και συχνά κάρτες για πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, χριστουγεννιάτικες κάρτες με αρωματικό ή λαμπερό βερνίκι προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη.

ειδικές-χριστουγεννιάτικες-ευχές-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-μπερδεμένες-δημιουργικές-DIY-ιδέες

Εάν έχετε ένα δημιουργικό σερί και έχετε πολύ χρόνο, μπορείτε φυσικά να σχεδιάσετε μόνοι σας τη χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ειδικά προγράμματα υπολογιστή όπως η Ashampoo Photo Card, τα οποία περιέχουν ήδη πρότυπα και προσφέρουν την επιλογή εισαγωγής του δικού σας κειμένου και γραφικών ή φωτογραφιών, βοηθούν σε αυτό. Υπάρχουν ιστοσελίδες με συλλογές ρητών με θέμα τα Χριστούγεννα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως πηγή έμπνευσης. Ένα κλασικό κείμενο θα ήταν, για παράδειγμα:

Καλά Χριστούγεννα και καλά Χριστούγεννα καθώς και υγεία, ευτυχία και επιτυχία για το επόμενο έτος.

Μπορεί επίσης να είναι καλή συμβουλή:

Χαιρετισμούς για τα Χριστούγεννα και σας παρακαλώ μην χαλάσετε το στομάχι σας!

… ή κάτι φιλοσοφικό:

Το μυστικό των Χριστουγέννων είναι ότι στην αναζήτησή μας για το σπουδαίο και το εξαιρετικό, έλκουμε το δυσδιάκριτο και το μικρό.

Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικών καρτών που στη συνέχεια αποστέλλονται στον εκτυπωτή. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να μπορεί να χειρίζεται παχύτερο χαρτί και, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να εκτυπώνει σε καλή ποιότητα.

Σχεδιάστε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες

Εάν δεν έχετε κατάλληλο εκτυπωτή, μπορείτε να σύρετε το αρχείο με τα δεδομένα του χάρτη σε ένα USB stick ή κάρτα μνήμης και να το πάρετε σε έναν εκτυπωτή ή ένα κατάστημα αντιγράφων. Εκεί μπορείτε να πάρετε μια επαγγελματική εκτύπωση και συνήθως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διπλώσετε την κάρτα.

Η κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλη την οικογένεια. Χειροποίητο χαρτόνι σε διάφορα χρώματα, ψαλίδι, κόλλα, στυλό και η δική σας φαντασία είναι τα εργαλεία με τα οποία δημιουργούνται πολύ ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες ευχές. Οι συγγενείς είναι σίγουρο ότι θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό.

Πίστωση:

[προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]