Φτιάχνοντας πασχαλινά καλάθια, εύκολο: Οι οδηγίες

Τις εβδομάδες πριν από το Πάσχα, παιδιά όλων των ηλικιών είναι ενθουσιασμένα με το λαγουδάκι του Πάσχα. Πού θα κρύψει ο Μάιστερ Λάμπε τα χρωματιστά αυγά φέτος; Ένα μικρό καλάθι είναι ιδανικό για να συλλέξετε τις φιγούρες σοκολάτας και τα βραστά αυγά. Εκτός από πολλές DIY ιδέες διακόσμησης το Πάσχα, είναι εγγυημένο ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάξετε μόνοι σας ένα πασχαλινό καλάθι!

1

Για αυτό το χαριτωμένο πασχαλινό καλάθι χρειάζεστε πολλά κουμπιά σε διαφορετικά χρώματα. Τα παιδιά σας μπορούν φυσικά να σας βοηθήσουν! Τα πιτσιρίκια χαίρονται να καθορίζουν μόνοι τους τα χρώματα του καλαθιού τους και επιλέγουν με ανυπομονησία τα αγαπημένα τους κουμπιά.

2

Wantedθελα να κρατήσω το πασχαλινό καλάθι μου σε σιωπηλά χρώματα, έτσι ώστε τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά να έρθουν αργότερα στα δικά τους. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μαζέψω κουμπιά και να επιλέξω ένα όμορφο τόξο. Τα κουμπιά σε κόκκινο, λευκό, μπλε και πράσινο ταιριάζουν με το πράσινο φιόγκο με το χαριτωμένο λουλουδάτο μοτίβο.

Wantedθελα να μετατρέψω ένα μικρό φυτευτικό μπαστούνι σε καλάθι, το οποίο στη συνέχεια ήθελα να διακοσμήσω με πολλά πολύχρωμα κουμπιά, γι ‘αυτό έβαλα πρώτα μια λαβή στη ζαρντινιέρα.

3

Για τη λαβή του καλαθιού, έκοψα ένα στενό κλαδί από έναν θάμνο ιβίσκου στον κήπο μας, αυτό το χρώμα ταιριάζει απόλυτα με το υλικό της ζαρντινιέρας. Έσκυψα το φρέσκο ​​κλαδί και το κόλλησα στο εσωτερικό της ζαρντινιέρας με το πιστόλι θερμής κόλλας.

4η

Τώρα μπορούσα να κολλήσω τα κουμπιά. Δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στο μυαλό μου, αλλά μοίρασα τα διαφορετικά χρώματα κουμπιά σύμφωνα με το γούστο μου.

5

Πραγματικά δεν άργησε να κολλήσω τα κουμπιά και έκανα γρήγορη πρόοδο. Φρόντισα τα κουμπιά να έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και να γεμίζουν κενά με μικρά κουμπιά.

6η

Άφησα μια στενή άκρη ελεύθερη, την οποία ήθελα να διακοσμήσω με φιόγκο αργότερα. Ένα πασχαλινό καλάθι διακοσμημένο με κουμπιά όπως αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο τέχνης για όλη την οικογένεια.

7η

Όταν είχα καλύψει πλήρως τη ζαρντινιέρα με κουμπιά, στράφηκα προς την πλώρη. Με το πιστόλι θερμής κόλλας στερέωσα την αρχή του βρόχου στη μέση του φλιτζανιού και τύλιξα την κορδέλα μία φορά γύρω από τη ζαρντινιέρα.

8η

Κόλλησα το άκρο της κορδέλας στην αρχή του βρόχου. Στη συνέχεια έδεσα ένα όμορφο τόξο και το στερέωσα στο κύπελλο με μια κουκίδα κόλλας.

9

Wantedθελα επίσης να διακοσμήσω τη λαβή του πασχαλινού καλαθιού με το ίδιο φιόγκο. Στερέωσα την αρχή του βρόχου με λίγη κόλλα και τύλιξα την κορδέλα γύρω από τη λαβή.

10

Τελείωσα το πασχαλινό μου καλάθι νωρίτερα από όσο νόμιζα! Το χαριτωμένο καλάθι έχει ακριβώς το σωστό μέγεθος για τα χέρια ενός μικρού συλλέκτη πασχαλινών αυγών και είναι αρκετά ανθεκτικό για να γεμίσει με λαγουδάκια σοκολάτας και βραστά αυγά. Εάν σας έχουν απομείνει μερικά κουμπιά, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα Πασχαλινά δέντρα με κουμπιά χειροτεχνία! Καλή διασκέδαση μαστορέματα!

Συγγραφέας: Susi von διδεκοειδής