Τα παιδιά λατρεύουν να μαγειρεύουν, να ψήνουν, να πλένουν πιάτα και να δοκιμάζουν τις αγαπημένες συνταγές της μαμάς. Η παιδική κουζίνα είναι το μέρος όπου τα παιδιά μας μπορούν να εφαρμόσουν αυτό που βλέπουν στους ενήλικες. Ένα παντοπωλείο βρίσκεται συνήθως στην κορυφή της λίστας επιθυμιών, επειδή στο δημοφιλές παιχνίδι ρόλων με τη γιαγιά, τον παππού, τα αδέλφια ή τους φίλους της ίδιας ηλικίας, τα μικρά μας μαθαίνουν από μικρή ηλικία να συμπονούν τους άλλους.

Μαθαίνετε να ενεργείτε και ανταλλάσσετε, ασκείτε αριθμητική χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα παραδείγματα και σε καθημερινές καταστάσεις και, πάνω απ ‘όλα, διασκεδάζετε πολύ. Για εμάς τους γονείς, φυσικά, το αγωνιώδες ερώτημα που προκύπτει είναι ποια ευχή εκπληρώνω το παιδί μου; Η κουζίνα παιχνιδιού ή το μπακάλικο; Εδώ μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες DIY από το Saris Garage: Φτιάξτε μόνοι σας ένα κατάστημα Και τα δύο συνήθως δεν αποτελούν επιλογή, γιατί ούτε θέλουμε να καταπνίξουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα με δώρα, ούτε έχουμε αρκετό χώρο στο παιδικό ή στο σαλόνι. Αλλά υπάρχει επίσης μια θαυμάσια λύση για αυτό το πρόβλημα: μια αυτοσχέδια παιδική κουζίνα παιχνιδιών με ενσωματωμένο κατάστημα.

παιδική κουζίνα κουζίνα saris garage (4)

Το πιο όμορφο δώρο είναι να το κάνετε μόνοι σας

Κανείς δεν γνωρίζει τα παιδιά μας τόσο καλά όσο εμείς. Μόνο εμείς ξέρουμε τι νοιάζεται πραγματικά για τα μικρά μας όταν παίζουν. Εάν η αγαπημένη σας προτιμά να μαγειρεύει, τότε η κουζίνα του πρέπει να έχει μεγάλο χώρο μαγειρέματος με άφθονο χώρο για γλάστρες διαφόρων μεγεθών και σανίδες κοπής.

Εάν το παιδί σας είναι παθιασμένο με το ψήσιμο, ένας μεγάλος φούρνος και άφθονος χώρος για φόρμες για κέικ, μάφιν, λουκουμάδες και άλλα αξεσουάρ πρέπει να ενσωματωθούν στην κουζίνα του παιχνιδιού.

παιδική κουζίνα κουζίνα saris garage (2)

Εάν το πλύσιμο των πιάτων είναι ο αγαπημένος του χώρος στην παιδική κουζίνα, τότε σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί ένας μεγάλος νεροχύτης και πολλές επιλογές αποθήκευσης, όπως ράφια και κρεμάστρες για πιάτα και πετσέτες τσαγιού. Το θαυμάσιο πράγμα για μια αυτοσχέδια παιδική κουζίνα παιχνιδιών δεν είναι μόνο ότι μπορείτε να προσφέρετε στο μικρό σας αγαπημένο ακριβώς αυτό που χρειάζεται για την ανάπτυξή του, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την κουζίνα παιχνιδιού στον χώρο που έχετε στη διάθεσή σας ταυτόχρονα. Υπάρχει καλύτερο δώρο από μια παιδική κουζίνα παιχνιδιών που είναι προσαρμοσμένη και χτισμένη με αγάπη?

παιδικό παιχνίδι κουζίνα γκαράζ saris

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας τη δική σας παιδική κουζίνα

Το πλεονέκτημα αυτής της παιδικής κουζίνας από ξύλο είναι ότι μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε μόνοι σας. Δεδομένου ότι η όμορφη και εύχρηστη παιδική κουζίνα, με ενσωματωμένο κατάστημα, αποτελείται κυρίως από κιβώτια φρούτων και κιβώτια κρασιού, δεν υπάρχει υψηλό κόστος υλικού και δεν απαιτούνται περίπλοκες οδηγίες συναρμολόγησης. Μπορείτε να βρείτε απλές οδηγίες βήμα προς βήμα στο παρακάτω βίντεο μας.

παιδική κουζίνα κουζίνα saris garage (3)

Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε την παιδική κουζίνα των παιδιών σας είναι τα εξής:

  • 4 κουτιά φρούτων – ξύλινα κουτιά με μεσαία σανίδα (προτείνουμε το μέγεθος 50x40x30cm) Εδώ μπορείτε να αγοράσετε τα αντίστοιχα ξύλινα κουτιά: Ξύλινα κουτιά και κουτιά με φρούτα
  • 1 ξύλινο στήθος (πρέπει να εγκαταστήσετε μόνοι σας τη μεσαία σανίδα στο ξύλινο στήθος)
  • Αρκετά κολλημένα ξύλινα πάνελ (μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο κατάστημα υλικού, εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε στην κουζίνα σας)
  • 1 στρογγυλό ξύλο για τη σόμπα (μπορείτε εύκολα να το κόψετε μόνοι σας)
  • Θα χρειαστείτε επίσης τα ακόλουθα εργαλεία για να φτιάξετε την παιδική κουζίνα των παιδιών σας από ξύλο:
  • Ασύρματο τρυπάνι
  • Τρυπάνι ξύλου
  • Τραπεζίτης
  • Πριόνι ή παζλ

Παιδική κουζίνα παιχνιδιού από ξύλο – ένα δημιουργικό έργο για όλη την οικογένεια

Κατά την κατασκευή της παιδικής κουζίνας των παιδιών σας, μπορείτε είτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη είτε να τη δημιουργήσετε σύμφωνα με τις απλές οδηγίες DIY. Κατά το σχεδιασμό, αποφασίζετε μόνοι σας πού χρησιμοποιούνται τα κουτιά ραφιών, ποιες διαστάσεις είναι πιο πρακτικές για εσάς και ποιο χρώμα πρέπει να είναι η κουζίνα. Έτσι μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως στις επιθυμίες του παιδιού σας και να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα. Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα ράφια του κιβωτίου φρούτων: Ράφι σε κιβώτια φρούτων

Αν έχετε γίνει περίεργος και έχετε πυρετό DIY, ρίξτε μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες από την χαριτωμένη παιδική μας κουζίνα. Μπορείτε επίσης να βρείτε το βίντεο με οδηγίες για την κατασκευή της κουζίνας στην αρχική μας σελίδα. Θα σας δείξουμε επίσης πώς μπορείτε εύκολα να φτιάξετε όμορφα αξεσουάρ καταστημάτων μόνοι σας. Θα βρείτε επίσης δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή κατάλληλων επίπλων και ράφια για όλη την οικογένεια.

παιδική κουζίνα κουζίνα saris garage (5)