κινητό σπίτι σε τροχούς

Ένα DIY κινητό σπίτι με ζεστό εσωτερικό

Όσον αφορά τα ονειρεμένα σπίτια, πολλοί άνθρωποι φαντάζονται ένα σπίτι στην παραλία ή μια ζεστή καμπίνα με όμορφη θέα στα βουνά. Γιατί όχι και τα δύο? ΕΝΑ κινητό σπίτι θα ήταν η τέλεια εναλλακτική λύση για αυτό. Είναι ρομαντικό, περιπετειώδες και το πιο σημαντικό, ευέλικτο.

Με ένα σπίτι σε τροχούς όπως αυτό, μπορείτε πάντα να νιώθετε σαν στο σπίτι σας και εν κινήσει ταυτόχρονα. Τέτοια σπίτια μας δίνουν ένα συναρπαστικό μείγμα ποικιλίας και συναισθημάτων.

Για αυτούς τους λόγους, η Melissa και ο Cris Tack επέλεξαν ακριβώς αυτό κινητό σπίτι αποφασισμένος. Το νέο σπίτι τους κόστισε περίπου 20.000 δολάρια. Χρησιμοποιήσατε ένα ρυμουλκούμενο βαρέως τύπου ως βάση και χτίσατε το κτίριο πάνω του μόνοι σας. Ο χώρος διαβίωσης είναι 40 τετραγωνικά μέτρα. Οτι κινητό σπίτι έχει το δικό του τροφοδοτικό και επομένως είναι εντελώς ανεξάρτητο. Τέσσερις ηλιακές μονάδες παρέχουν επαρκή ενέργεια για ολόκληρο το νοικοκυριό. Η μόνωση απλώς κυριαρχείται τέλεια – με μαλλί και ξύλο κέδρου. Με αυτόν τον τρόπο παραμένει ωραίο και ζεστό στο σπίτι ακόμα και τις κρύες μέρες του χειμώνα. Δέκα παράθυρα, συμπεριλαμβανομένου ενός παραθύρου οροφής, εξασφαλίζουν επαρκές φως ημέρας μέσα στο σπίτι.

 Περιτριγυρισμένο από τη φύση

κινητό σπίτι ξύλινες σανίδες ελαστικά αυτοκινήτου

Το εσωτερικό αποτελείται από ένα άνετο σαλόνι, μια άνετη κουζίνα, μια σοφίτα όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια τουαλέτα. Μια δεξαμενή αερίου προπανίου καλύπτει τις ανάγκες μαγειρέματος του ζευγαριού και συμπληρώνει την ηλιακή ενέργεια. Ο Cris δημιούργησε ακόμη και έναν χώρο εργασίας δίπλα στο ψυγείο.

ΕΝΑ κινητό σπίτι φυσικά δεν είναι για όλους. Κάποιος πρέπει ήδη να έχει μια συγκεκριμένη κοσμοθεωρία και στάση και να μπορεί να ζήσει σεμνά. Ένα υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας είναι επίσης μέρος του. Είναι όμως ένας εξαιρετικός και μοναδικός τρόπος ζωής που φέρνει επίσης πολλή θετική ενέργεια και joie de vivre. Πείστε τον εαυτό σας!

Μια ζεστή, φωτεινή ατμόσφαιρα

κινητό σπίτι καναπέδες από ανοιχτό ξύλο ανοιχτά ράφια

Πολυλειτουργικό εσωτερικό

σπίτι σε τροχούς σοφίτα κρεβάτι σκούρο παρκέ

Όλα με μια ματιά

κινητό σπίτι κουκέτα προοπτική

Μικρό αλλά ωραίο με πάπλωμα

κινητό στρώμα πάπλωμα κρεβατιού

Το μαγείρεμα μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικό εδώ

κινητό σπίτι παχιά δοκάρια δοκάρια πράσινη κουρτίνα

Ρουστίκ και φλερτάρισμα

κινητό σπίτι ράφια κουζίνας τοίχου

Πρωτότυπα ράφια κουζίνας και πολύ αποθηκευτικό χώρο

κινητό σπίτι υφαντά καλάθια ράφια κουζίνας

Αποτελεσματικός εσωτερικός σχεδιασμός

κινητή πτυσσόμενη καρέκλα τραπεζιού εργασίας στο σπίτι

Χαλαρώστε μπροστά στην τηλεόραση μετά από μια βόλτα στο δάσος

κινητό σπίτι με μυτερή στέγη ξύλο κέδρου

Πρωτότυπο μπάνιο με μεγάλο ξύλινο βαρέλι

κινητό σπίτι μικρό μπάνιο βαρέλι μπύρας

Φανταστική τουαλέτα σε λευκό χρώμα

κινητό σπίτι μικρή τουαλέτα

Παλιά ρολά παραθύρων για την ντουλάπα

κινητό σπίτι ντουλάπα κόκκινο κομμό