Διακηρυγμένο από μερικούς ως ο διάδοχος του Ροζάρι ή του Κύβου του Ρούμπικ, που θεωρείται από άλλους ως ανοησία, το Fidget Spinner μπορεί να δει σχεδόν παντού σε αυτή τη χώρα. Το περιστρεφόμενο μικρό gadget έρχεται, όπως μπορείτε ήδη να μαντέψετε, από τις ΗΠΑ. Και παρόλο που δεν έχει ούτε την ιερή έννοια της αλυσίδας προσευχής ούτε πληροί τις απαιτήσεις της διάνοιας του Κύβου του Ρούμπικ, αναμφίβολα θεωρείται ότι η πιο καυτή τάση στα παιχνίδια κατά του στρες απολύτως!

Fidget Spinner: Τι είναι αυτό?

Η κατασκευή αυτού του εργαλείου κατά του στρες είναι απλή και ταυτόχρονα ευρηματική. Κατά την περιστροφή, τα καταπραϋντικά παιχνίδια θυμίζουν μικρούς ανεμιστήρες που μπορείτε να μεταφέρετε στο χέρι σας. Το Fidget στην πραγματικότητα σημαίνει «ανησυχία» στα γερμανικά και το spin σημαίνει κάτι σαν «περιστροφή» ή «στροβιλισμός» – γυροσκόπιο χεριών, δηλαδή.

Εργαλείο κατά του στρες που είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό

fidget spinner μεταλλικό πλαστικό ρουλεμάν μπάλα etsy

Βασικά, ένα fidget spinner αποτελείται από ένα ρουλεμάν και δύο, τρία ή περισσότερα εξωτερικά φτερά, τα οποία είναι εφοδιασμένα με βάρη και ενδεχομένως έχουν επίσης τα δικά τους ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κρατήσετε άνετα το παιχνίδι μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη ή του μεσαίου δακτύλου σας και να το περιστρέψετε με τα δάχτυλα του ίδιου ή του άλλου χεριού.

Οι προχωρημένοι χρήστες εκτελούν επίσης περαιτέρω κινήσεις με τα χέρια τους ή ακόμα και με ολόκληρο το σώμα κατά τη διάρκεια της περιστροφής.

Πολλοί φίλοι του fidget spinner οργανώνουν ακόμη και συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πάρτι

fidget spinner αγοράστε εργαλείο κατά του στρες φτιάξτε μόνοι σας

Φτιάξτε μόνοι σας ένα δροσερό fidget spinner

Αν και τα μικρά πράγματα δεν είναι πραγματικά ακριβά και μπορούν να αγοραστούν σχεδόν παντού, είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να τα φτιάξετε μόνοι σας. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ατομικό σχέδιο και όχι μόνο να χαλαρώσετε ενώ περιστρέφεστε, αλλά και να απολαύσετε τη δημιουργία σας με ικανοποίηση.

Τα Fidget spinners μπορούν να κατασκευαστούν από μεγάλη ποικιλία υλικών και αντικειμένων – πλαστικό, ξύλο, χαρτόνι, υγρό μέταλλο, νομίσματα, καπάκια μπουκαλιών – για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα πρωτότυπο Batman Fidget Spinner

batman fidget spinner φτιάξε τον εαυτό σου

Συμπαγή, μεταλλικά κλωστήρια – πολύ μικρά, αλλά ωραία

diy vidget spinner ιδέες για να φτιάξετε τον εαυτό σας

Το θεραπευτικό όφελος του κλωστήρα που υποσχέθηκε ο κατασκευαστής δεν έχει ακόμη αποδειχθεί επιστημονικά, αλλά ένα πράγμα είναι απολύτως βέβαιο – το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους και αγοράζεται και κατασκευάζεται σε μεγάλες ποσότητες.

Ακόμα δεν έχετε τίποτα από αυτά; Λοιπόν, ίσως ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε ή να το φτιάξετε μόνοι σας. Δείτε τα υπέροχα σεμινάρια βίντεο παρακάτω και αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη!

Καλή διασκέδαση κάνοντας χειροτεχνίες και καλή τύχη!

Ευγενές φυγόκεντρο fidget spinner

αγοράστε centri fidget spinner από ανοξείδωτο χάλυβα

ninja fidget spinner metal

αγοράστε πολύχρωμο fidget spinner online antistress

Σε πολλές μάρκες αρέσει ήδη να διαφημίζονται με τα fidget spinners

μάρκα herbalife fidget spinner

Και τα δημιουργικά μυαλά συνεχίζουν να επινοούν νεότερα σχέδια και μοντέλα

ιδέες fidget spinner για να φτιάξετε τον εαυτό σας από μεταλλικό πλαστικό

fidget spinner φτιάξτε ρουλεμάν από ξύλο  fidget spinner ορειχάλκινα χρώματα ουράνιου τόξου  παιχνίδι των θρόνων kite fidget spinner metal

πλαστικά fidget spinner μωβ ρουλεμάν

ρουλεμάν ξύλου diy ιδέες fidget spinner ιδέες led fidget spinner αγοράστε online πλαστικό lego fidget spinner φτιάξτε τα δικά σας παιχνίδια κατά του στρες

Αγοράστε φωτεινά χρώματα fidget spinner online ορειχάλκινα fidget spinners το κάνετε μόνοι σας κατά του στρες

fidget spinner εργαλεία κατά του στρες ασπρόμαυρα ηρεμούν

   Και 3 ακόμη απλοί τρόποι για να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας fidget spinner:

Δημιουργήστε λάμψη και αίγλη για να γυρίσετε τον εαυτό σας:

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δροσερό spidner Batman fidget:

Υγρό μέταλλο fidget spinner:

Παιχνίδια κατά του στρες με κέρματα και ζεστή κόλλα: