Τοποθετήστε κουρτίνα παραθύρου στο υπόγειο

Γνωρίζοντας το λάθος παράθυρο του υπογείου γρήγορα και φθηνά

Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, τα διαμερίσματα στο υπόγειο είναι συνήθως φθηνότερα, κάτι που φυσικά είναι ένας λόγος για να είστε ευχαριστημένοι. Ωστόσο, το χαμηλό ενοίκιο κρύβει μια σειρά μειονεκτημάτων και ενοχλήσεων που είναι ζωτικής σημασίας να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός διαμερίσματος.

Εάν νοικιάζετε ένα υπόγειο διαμέρισμα, θα πρέπει να περιμένετε κρύα πατώματα, θόρυβο από αυτοκίνητα και περαστικούς, μούχλα και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έλλειψη φωτός.

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση για ένα πραγματικό παράθυρο υπογείου

υπόγειο παράθυρο-εγκατάσταση-κουρτίνα-σωλήνας-λάμπα-πλαίσιο-περσίδα

Αυτή ήταν η πραγματικότητα μέχρι πρόσφατα. Στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η έξυπνη ιδέα ενός Αμερικανού ζευγαριού περιστρέφεται εδώ και λίγες μέρες, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν λύσει τουλάχιστον το πρόβλημα με το φως της ημέρας με έναν πολύ πρωτότυπο, απλό και φθηνό τρόπο.

Οι περσίδες παρέχουν μαγικά εφέ φωτισμού

εγκαταστήστε υπόγειο λαμπτήρες κουρτινών σωλήνων κουρτινών πλαισιώνουν μικρά λουλούδια

Γνωρίζετε επίσης αυτό το πρόβλημα ή θέλετε απλώς να εγκαταστήσετε ένα επιπλέον παράθυρο κελάρι; Με το ακόλουθο παράδειγμα θα πάρετε μια μόνιμη, ικανοποιητική και κυρίως φθηνή λύση για το υπόγειο διαμέρισμα ή το κελάρι σας. Το συνολικό κόστος του “ψεύτικου παραθύρου” είναι περίπου 150 € και αν κρεμάσετε μια κουρτίνα μπροστά από το παράθυρο, κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι το ύφασμα δεν παίρνει πραγματικό φως της ημέρας.

Μπορεί να προκύψει πραγματική σύγχυση

Τοποθετήστε το πλαίσιο λαμπτήρων κουρτινών σωλήνων κουρτινών υπογείου χωρίς διακοσμήσεις

Οδηγήστε γρήγορα στο κατάστημα υλικού και αποκτήστε 2 x 4 ακρυλικά φύλλα στο επιθυμητό μέγεθος, 2 λαμπτήρες σωλήνων LED (ανάλογα με τις ανάγκες σας), κόλλα και άμυλο καλαμποκιού.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λάθος παράθυρο με απλά μέσα

εγκαταστήστε υπόγειο λαμπτήρες κουρτινών σωλήνων κουρτίνας καλαμποκάλευρο πλαίσιο

Το άμυλο καλαμποκιού απλώνεται πάνω από το ακρυλικό φύλλο και επικολλάται για να αντανακλά και να διασκορπίζει το άμεσο φως από τους λαμπτήρες σωλήνων LED. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο πιστευτό εάν παρέχετε στο παράθυρο κουρτίνες σε ανοιχτές αποχρώσεις ή χαρούμενο σχέδιο. Σε ορισμένα από τα παραδείγματα βλέπουμε ότι μια περσίδα στο νέο παράθυρο φαίνεται εξίσου καλή με την κουρτίνα. Στη συνέχεια, αναζητήστε κάτι που σας αρέσει και λειτουργεί ως “οθόνη απορρήτου”.

Χρειάζεστε ακρυλικά φύλλα για αυτό το σκοπό

Τοποθετήστε το πλαίσιο λαμπτήρων κουρτινών σωλήνων κουρτινών υπογείου

Πριν και μετά – δύσκολο να το πιστέψω

εγκαταστήστε το παράθυρο του υπογείου

Τοποθετήστε τους λαμπτήρες σωλήνων LED πίσω από το γυαλί

Τοποθετήστε λαμπτήρες κουρτινών κουρτινών παραθύρου υπογείου

Πίσω από την κουρτίνα αποκαλύπτεται το μυστικό

Εγκαταστήστε τις λάμπες κουρτινών κουρτινών παραθύρων στο πλαίσιο του μυστηρίου

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε και πάλι καλά και η δουλειά σας να έχει πάει καλά! Διαβάστε το ιστολόγιο και τα λέμε την επόμενη φορά!

Και ένα άλλο εμπνευσμένο βίντεο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα:

Κατακτήστε ένα ψεύτικο παράθυρο βήμα προς βήμα