Θερμάνετε το διαμέρισμα με πήλινα δοχεία; Είναι δυνατόν ή είναι απλά ένας μύθος; Σήμερα θα θέλαμε να διερευνήσουμε αυτό το θέμα και να μάθουμε αν είναι πραγματικά ρεαλιστικό να θερμαίνουμε το διαμέρισμα με πήλινα δοχεία και ποια απόδοση θέρμανσης μπορεί να προσφέρει μια εστία με ρεσώ από μόνη της.

Στο τρέχον άρθρο θα θέλαμε να ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές θέρμανσης ενός φούρνου τσαγιού, να σας μεταφέρουμε μερικές ιδέες για το πώς να ρυθμίσετε μόνοι σας μια πηγή θερμότητας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή από πού μπορείτε να αγοράσετε αξιόπιστους φούρνους τσαγιού. Εάν δεν προτιμάτε ούτε το ένα ούτε το άλλο, υπάρχει πράγματι κάτι που συγκεντρώνει τις ιδέες για να το κάνετε μόνοι σας και να αγοράσετε υλικά.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να ζεσταθείτε με φώτα τσαγιού?

ζεσταίνουμε τον φούρνο με ρεσώ

Πραγματικά χρειάζεστε πολύ λίγα για να παράγετε θερμότητα χωρίς ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι σας

ρεσώ σόμπα ρετρό διακόσμηση τραπεζιού και θέρμανση τούβλο κερί

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ σόμπας ρεσώ, ακολουθήστε τις οδηγίες και δημιουργήστε μόνοι σας ένα εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης για το σπίτι.

Μια διαφορά μεταξύ των προτεινόμενων παραλλαγών μπορεί τελικά να βρεθεί μόνο στην τιμή ή, αντίστοιχα, στην απαιτούμενη εργασία / χρόνο.

Τι παραγωγή θέρμανσης θα περίμενε κανείς από μια σόμπα ρεσώ?

Το μέσο ανοιχτήρι τσαγιού λειτουργεί εκπληκτικά καλά. Η θερμοκρασία στους πήλινους τοίχους μπορεί να αυξηθεί έως και 70 ° C και να δημιουργήσει ευχάριστη ακτινοβολούμενη θερμότητα.

Η θέρμανση με φώτα τσαγιού και μια παλιά (αλλά άθικτη) γλάστρα μπορεί επίσης να είναι πολύ διακοσμητική

πήλινα δοχεία πηλού από πηλό

Φτιάξτε σόμπα ρεσώ μόνοι σας – τι χρειαζόμαστε για αυτό?

Εάν θέλετε να φτιάξετε εσείς μια εστία ρετρό ή αλλιώς γνωστή ως θερμαντήρας ρεσώ, χρειάζεστε πολύ λίγα. Τα βασικά συστατικά ενός φούρνου ρεσώ είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ρεσώ, πήλινα αγγεία ή γλάστρες, ένα πολύ ακριβές μάτι και 2 εξειδικευμένα χέρια.

Μπορείτε ακόμη και να απομνημονεύσετε εύκολα τη λίστα υλικών

ρετρό σόμπα diy ιδέες

Απλώς συναρμολογήστε μια σόμπα με ρεσώ και πείστε τον εαυτό σας για αυτή τη δροσερή εναλλακτική λύση

ρεαλιστική έξοδος θέρμανσης φούρνου

Αν πρέπει να είναι πιο ωραίο και πιο προσεκτικά σχεδιασμένο, τότε υπάρχει και κάτι καλό στις πωλήσεις

φούρνο ρεσώ χωρίς ηλεκτρικό ρεύμαΓιατί πηλό;?

Ναι, αυτή είναι μια δίκαιη ερώτηση και όχι, δεν μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε πηλό για να δημιουργήσετε το ζεστό τσάι. Φυσικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το έργο με μεταλλικά δοχεία, αλλά όχι μόνο ο κίνδυνος εγκαυμάτων θα ήταν υψηλότερος εδώ, αλλά επιτυγχάνετε επίσης σημαντικά υψηλότερη θερμοκρασία δωματίου, η οποία είναι πολύ λιγότερο ευχάριστη και άνετη.

Ο πηλός, από την άλλη πλευρά, θερμαίνεται λίγο πιο αργά, αλλά αποθηκεύει τη θερμότητα που έχει αποκτηθεί πολύ πιο μόνιμα. Επιπλέον, η παραγόμενη θερμοκρασία ελέγχεται από ειδικές συσκευές μέτρησης και ρυθμίζεται σε άνετο επίπεδο.

διακοσμητικό τραπεζιού φούρνου ρεσώ και τούβλα θέρμανσης egloo χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

διακοσμητικό τραπέζι φούρνου ρεσώ και τούβλα θέρμανσης

Για λεπτομερείς οδηγίες κατασκευής σχετικά με τον τρόπο συναρμολόγησης του φούρνου τσαγιού DIY για να ζεσταθεί και να ζεσταθεί, ανατρέξτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αγοράστε μια σόμπα με ρεσώ και απολαύστε ζεστασιά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Υπάρχουν πράγματι κατασκευαστές που δίνουν μεγάλη αξία στις εναλλακτικές πηγές θερμότητας. Με τη μάρκα Egloo Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε σόμπες ρεσώ με τέλεια λειτουργία που έχουν επίσης εξαιρετικό σχεδιασμό.

σόμπα ρεσώ στο τραπέζι

ρεζερβουάρ φόρτισης

ρετρό σόμπα diy ιδέες upczcling ιδέες

ρεαλιστικό φούρνο θερμότητας τόνος εξόδου

θέρμανση φούρνου ρεσώ

λίστα υλικού κλιβάνου ρεσώ θερμοσίφωνα

κατάλογος υλικού κλιβάνου ρεσώ

διακοσμητικό πίνακα σόμπας ρετρό και ιδέες θέρμανσης

διακοσμητικό τραπέζι με σόμπα ρεσώ και θέρμανση από τερακότα

φροντιστήρια διακόσμησης και θέρμανσης τραπεζιού σόμπας ρεσώ

διακοσμητικό και θερμαντικό τραπέζι σόμπας ρεσώ