Άχνετε για μια λάμπα από σκυρόδεμα μόνοι σας; Στη συνέχεια, ήρθατε στο σωστό μέρος, επειδή ο Κρίστιαν και ο Σάρι από το ιστολόγιο Saris Garage θα σας δείξουν πόσο εύκολο και, κυρίως, πόσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι να ρίξετε μια λάμπα από σκυρόδεμα. Εκτός από την ανακύκλωση των επίπλων και των αξεσουάρ σπιτιού τους, ο Σάρι και ο Κρίστιαν ασχολούνται επίσης με το θέμα της διακόσμησης από σκυρόδεμα και τώρα έχουν πολλά DIY έργα για να δείξουν ότι οι λάτρεις του σκυροδέματος θα ήθελαν να έχουν στους τέσσερις τοίχους τους. Εδώ φτάνετε στις οδηγίες Λάμπα από σκυρόδεμα από το γκαράζ του Σάρι.

Δημιουργική διακόσμηση από σκυρόδεμα όσο το βλέμμα μπορεί να δει

Ανεξάρτητα από το αν κάνετε αγορές στα παράθυρα, ξεφυλλίζετε διάφορα περιοδικά διαβίωσης ή επιπλώνετε ή σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Η διακόσμηση από σκυρόδεμα είναι προς το παρόν πολύ μοντέρνα και μπορεί να βρεθεί σε όλες τις μορφές και λειτουργίες. Με δημιουργικό σκυρόδεμα, όλα τα φανταστικά πράγματα μπορούν να χυθούν σε σχήμα. Εάν θέλετε να πλησιάσετε το υλικό και να πειραματιστείτε με αυτό, το ζυμωμένο σκυρόδεμα είναι ιδανικό για αυτό, το οποίο μπορεί να ζυμωθεί σαν πηλό μοντελοποίησης και έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες σχεδιασμού.

Λάμπα από σκυρόδεμα από το Saris Garage (1)

Ο συγκεκριμένος λαμπτήρας μας – το σκυρόδεμα δεν χρειάζεται πάντα να είναι κρύο

Το σκυρόδεμα υποτιμάται γρήγορα ως υλικό. Στο παρελθόν θεωρούνταν μόνο ένα κρύο δομικό υλικό, σήμερα είναι ένα απόλυτο χαρακτηριστικό στο σπίτι σας σε συνδυασμό με χρωματικές πινελιές ή φως. Ανεξάρτητα από το αν οι εκτεθειμένοι τοίχοι από σκυρόδεμα κάνουν το σαλόνι να φαίνεται μοντέρνο ή το σπίτι είναι διακοσμημένο με μικρά διακοσμητικά στοιχεία από σκυρόδεμα, σε συνδυασμό με τα σωστά αξεσουάρ διαβίωσης και λίγο χρώμα, η διακόσμηση από σκυρόδεμα βρίσκει τώρα τη θέση της παντού, όπως και το σκυρόδεμά μας λάμπα.

Η ιδέα της χύτευσης ενός λαμπτήρα από σκυρόδεμα σε σχήμα ακούγεται εντελώς συναρπαστική, ειδικά όταν μπορείτε επίσης να δείτε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε μόνοι σας αυτόν τον λαμπτήρα από σκυρόδεμα. Και εδώ, οι δυο τους έμειναν πιστοί στις ιδέες ανακύκλωσής τους και, εκτός από το δημιουργικό σκυρόδεμα, κράτησαν άδεια βάζα μαρμελάδας μπροστά από το δοχείο απορριμμάτων και τα ενσωμάτωσαν έξυπνα στις λαμπτήρες σκυροδέματος DIY τους. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται πολύ για να φτιάξετε μόνοι σας αυτόν τον λαμπτήρα από σκυρόδεμα. Εκτός από τα προαναφερθέντα απορρίμματα γυαλιού και δημιουργικού σκυροδέματος, χρειάζεστε ένα στρογγυλό μπολ και αξεσουάρ λαμπτήρων ή μια ελαφριά αλυσίδα LED. Για να το κάνετε αυτό, κολλήστε το βάζο μαρμελάδας με το καπάκι προς τα κάτω στο μπολ με λίγη καυτή κόλλα, ανακατέψτε το δημιουργικό σκυρόδεμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, βάλτε το επίσης στο μπολ και αφήστε το σκυρόδεμα να στεγνώσει όλη τη νύχτα.

Λάμπα από σκυρόδεμα από το Saris Garage (3)

Το δεύτερο βήμα μπορεί να ακολουθήσει την επόμενη μέρα. Για να το κάνετε αυτό, αφαιρέστε το πρώτο μέρος της λάμπας σας από το μπολ και γεμίστε ξανά το μπολ με το δημιουργικό σκυρόδεμα. Τέλος, τοποθετήστε το τελικό τμήμα του λαμπτήρα στη μέση της πρόσφατα αναμεμειγμένης μάζας σκυροδέματος και χρησιμοποιήστε μικρά κομμάτια ξύλου ως αποστάτες. Και εδώ, ολόκληρος ο λαμπτήρας σκυροδέματος μπορεί να αφαιρεθεί από το μπολ την επόμενη ημέρα. Αφήστε το λαμπτήρα από σκυρόδεμα να στεγνώσει για μερικές ημέρες. Τέλος κόβετε μια τρύπα στο καπάκι του βάζου και αφήνετε μέσα το στήριγμα της λάμπας ή την ελαφριά αλυσίδα. πλήρης.

Αν δυσκολευτήκατε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του συγκεκριμένου λαμπτήρα, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Στο Sari’s Garage θα βρείτε αναλυτικότερες οδηγίες βήμα προς βήμα και ένα βίντεο DIY στο οποίο ο Sari δείχνει και εξηγεί τα πάντα ξανά λεπτομερώς. Δείτε εδώ το DIY blog της www.sarisgarage.de

   Λάμπα από σκυρόδεμα από το Saris Garage (4)

Λάμπα από σκυρόδεμα από το Saris Garage (2)