Είναι καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες έξω αυξάνονται και το βαρόμετρο της διάθεσής μας. Τώρα όμως θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, όπου μπορούμε να απολαύσουμε καθαρή χαλάρωση, πολλή ηρεμία και γαλήνη μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Για να μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με όλα αυτά στον κήπο σας και να χαλαρώσετε πραγματικά εκεί, ο εξωτερικός χώρος πρέπει να είναι επιδέξια σχεδιασμένος και να καλύπτει πλήρως τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν χρειάζεστε πραγματικά πολλά για να επιτύχετε έναν έξυπνο σχεδιασμό κήπου. Λίγη χειροτεχνική επιδεξιότητα και φαντασία θα ήταν αρκετά. Αφήστε τη φαντασία σας να σας μεταφέρει σε έναν δημιουργικό κόσμο και να φέρει περισσότερο ρομαντισμό και λάμψη εκεί. Από αυτή την άποψη, σήμερα θέλουμε να σας δώσουμε μερικές πρακτικές συμβουλές και να σας δείξουμε οδηγίες DIY. Μπορείτε να βρείτε άλλες πολυάριθμες ιδέες σχεδιασμού κήπου στον ιστότοπό μας και να βρείτε έμπνευση για ένα υπέροχο έργο DIY ανά πάσα στιγμή.

 Η λάμψη και η λάμψη δεν πρέπει να λείπουν στον κήπο

ιδέες για τον κήπο όμορφα φανάρια αρωματίζουν την ατμόσφαιρα στον κήπο

Παλιά ήταν έτσι: κάθε φορά που έριχνα μια προσεκτική ματιά στον κήπο μου, φαινόταν λίγο ημιτελής και λίγο βαρετή, αν και σχεδιάστηκε με έναν πολύ συνηθισμένο τρόπο. Ναι, αλλά τίποτα δεν τρεμόπαιξε και δεν υπήρχε καθόλου λάμψη. Χωρίς αστραφτερά αντικείμενα και τίποτα που θα μπορούσε να τραβήξει αμέσως το βλέμμα.

Εκείνο το σίγουρο κάτι έλειπε, κάτι που εισάγει περισσότερο ρομαντισμό στον εξωτερικό χώρο. Γι ‘αυτό αποφάσισα να το αλλάξω και να κάνω τον εξωτερικό μου χώρο πιο επιδέξιο. Παρατήρησα ότι πολύ λίγα πράγματα έχουν συχνά μεγάλη γοητεία και μπορούν να αλλάξουν τη συνολική εμφάνιση του κήπου. Θα μιλήσουμε για τέτοια εξωτερικά στοιχεία σήμερα!

Ρομαντικά φανάρια ως διακόσμηση στον κήπο

Βρίσκω λαμπερά φώτα στο σκοτάδι πολύ ευχάριστα. Αυτά εκπέμπουν πολύ ρομαντισμό που απλώς μολύνει τους πάντες. Wantedθελα να νιώσω μια τόσο μαγευτική αίσθηση στον κήπο μου το βράδυ. Σήκωσα τα μανίκια μου και άρχισα τη δουλειά. Από παλιά, που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν, μπορούν να γαντζωθούν υπέροχα φανάρια, τα οποία διακοσμούν κάθε τραπέζι στον ύπνο. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρμελάδα ή βάζα Nutella, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε κάθε νοικοκυριό. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα βάψετε και να τα κολλήσετε με αστραφτερές πέτρες. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε κάθε κατάστημα χειροτεχνίας. Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τα φαναράκια σε vintage στιλ και να τα διακοσμήσετε με μια μικρή δαντέλα κέικ. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις ακριβείς οδηγίες στο συνημμένο βίντεο.

Ένα παλιό βάζο μαρμελάδας θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε λαμπερό φανάρι

οι ιδέες για τον κήπο διακοσμούν βάζα με μαστόνια και φτιάχνουν όμορφα φανάρια

Tinker vintage διακόσμηση για τον κήπο

οι ιδέες για τον κήπο φτιάχνουν όμορφα φανάρια με βάζα κτιστών

Ζωγραφίστε πέτρες και κάντε τα τραβήξτε τα βλέμματα

Το να ζωγραφίζεις πέτρες είναι μια εύκολη DIY ιδέα που απευθύνεται πραγματικά σε δημιουργικά μυαλά. Τώρα σας προτείνω να διακοσμήσετε τις πέτρες με περισσότερη λάμψη και να τις μετατρέψετε σε πραγματικά τραβήγματα ματιών. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε χρώματα και βερνίκια πολύ συγκεκριμένα και να επιλέξετε ενδιαφέροντα στένσιλ. Αλλά αν δεν το χρειάζεστε, ξεδιπλώστε τη δημιουργικότητά σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής και θα δημιουργήσετε κάτι 100% μοναδικό. Μπορείτε να αντλήσετε περαιτέρω έμπνευση από τις παρακάτω εικόνες.

Αστείες ιδέες DIY προσθέτουν αξία στο σχεδιασμό του κήπου

diy ιδέες ασυνήθιστες ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου

Χαριτωμένη ιδέα πώς να βάψετε τις πέτρες με αστείο τρόπο

diy ιδέες πολύχρωμες και αστείες διακοσμούν τις πέτρες

Η διακόσμηση του κήπου πρέπει να είναι πολύχρωμη!

DIY ιδέες για έναν διασκεδαστικό κήπο με χρωματιστές πέτρες

Ζωγραφίστε έντεχνα πέτρες

DIY ιδέες για έναν όμορφο και πολύχρωμο κήπο

Σαν να ήταν αληθινά φρούτα!

diy ιδέες αστείες ιδέες διακόσμησης για τον κήπο με πέτρες

Αφήστε θετικά μηνύματα στις πέτρες …

diy ιδέες αστείες ιδέες διακόσμησης με πέτρες που κάνουν τη διάθεση χαρούμενη

Φρέσκια ιδέα διακόσμησης για τον κήπο

DIY ιδέες με πέτρες που αρωματίζουν την εμφάνιση του κήπου

Καλά μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

DIY ιδέες για να βάψετε πέτρες κάνουν χρώμα

Να είσαι δημιουργικός!

DIY ιδέες για ζωγραφική πέτρες με εικόνες ζώων

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

DIY ιδέες ζωγραφίζουν πολύχρωμες πέτρες για χαρούμενη διάθεση

Δημιουργήστε μια όμορφη μέλισσα

DIY ιδέες για τον κήπο ζωγραφίζοντας πέτρες ως μέλισσα

Υπέροχες ιδέες για ζωγραφική πέτρες

diy ιδέες με πέτρες όμορφες ιδέες χειροτεχνίας για τον κήπο

Χρωματίστε πέτρες για τη διακόσμηση του κήπου

DIY ιδέες βάψτε πέτρες και διακοσμήστε τον κήπο

Πέτρες ζωγραφικής για τα Χριστούγεννα

DIY ιδέες για τον κήπο σε χειμερινές πέτρες ζωγραφικής

Δείτε το συνημμένο βίντεο για ένα υπέροχο σεμινάριο για το πώς να βάψετε πέτρες.

Οι λαμπερές φιγούρες του κήπου ενισχύουν τη γοητεία ενός επιδέξια σχεδιασμένου εξωτερικού χώρου

Εξαιρετικές φιγούρες κήπου ή γλυπτά παίζουν διακοσμητικό ρόλο μόνο έξω. Τοποθετούνται που και που στον εξωτερικό χώρο με μοναδικό στόχο να τον ομορφύνουν. Διαφορετικά υλικά τίθενται υπό αμφισβήτηση στην κατασκευή τους – από ξύλο σε πέτρα και σκυρόδεμα σε μέταλλο. Και αν θέλετε περισσότερη λάμψη και λάμψη έξω, τότε επιλέξτε φιγούρες κήπου που λάμπουν. Είτε αγοράσατε είτε φτιάξατε μόνοι σας – με τις λαμπερές φιγούρες του κήπου κάνετε μια σαφή δήλωση ότι σας αρέσει η πολυτέλεια και θέλετε περισσότερο ρομαντισμό έξω. Συνήθως οι φιγούρες του κήπου επεξεργάζονται επιδέξια έτσι ώστε να μπορούν να χαρακτηριστούν ως καθαρή τέχνη κήπου. Εγγράφονται καλά σε κάθε κήπο, εκπέμπουν υπέροχη ομορφιά και κάνουν το σχέδιο του κήπου σας να φαίνεται κομψό και γοητευτικό.

DIY ιδέες για τον σύγχρονο κήπο κάνουν όμορφα γλυπτά κήπου από μπουκάλια

οι ιδέες για τον κήπο κάνουν ασυνήθιστα γλυπτά κήπου από επιτραπέζια σκεύη

ιδέες για ξύλινα γλυπτά στον κήπο με ρομαντικό μήνυμα

Οι ιδέες DIY για τον κήπο κάνουν ασυνήθιστα γλυπτά

Φυσικά, μπορείτε να απαριθμήσετε πολλές ακόμη ιδέες για DIY για ένα έξυπνο σχέδιο κήπου που παρέχουν περισσότερη λάμψη έξω. Λαμπερά φυτά, λουλούδια σε μεταλλική γυαλάδα ή κρεμαστές γιρλάντες που λαμπυρίζουν το βράδυ. Το τι ακριβώς θα επιλέξετε εξαρτάται από εσάς. Για μένα είναι σημαντικό να δείξω ότι έχετε πολύ σχεδιαστική ελευθερία στον κήπο και ότι δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας όταν πρόκειται να φτιάξετε πράγματα μόνοι σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε το πρώτο βήμα και να φύγετε! Περιηγηθείτε με τόλμη στον ιστότοπό μας και είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πολλές ιδέες DIY για τον έξυπνο σχεδιασμό του κήπου σας. Ανακαλύψτε τη γοητεία των μικρών διακοσμητικών στοιχείων που εισάγουν μια ρομαντική νότα στον κήπο και τον κάνουν να φαίνεται μοναδικός.

Η συντακτική ομάδα σας εύχεται πολλή διασκέδαση και μια τέλεια χαλάρωση έξω!

ιδέες για χρωματιστές γλάστρες στον κήπο λειτουργούν ως όμορφες διακοσμήσεις στον κήπο

ιδέες για τον κήπο ζωγραφίζοντας γλάστρες σε χρώμα

diy ιδέες για τη δημιουργική ιδέα του κήπου πώς να φτιάξετε μόνοι σας ένα όμορφο γλυπτό κήπου