Παράξενα, χρήσιμα έργα DIY για κατοικίδια

Φέρτε σε τάξη τον χώρο αναψυχής του σκύλου σας, φτιάχνοντας μόνοι σας ένα ξύλινο κρεβάτι σκύλου από παλέτες Euro. Τα κατοικίδια και ιδιαίτερα οι σκύλοι και οι γάτες χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και αγάπη, γι ‘αυτό και οι ιδέες μας για χειροτεχνία αποδεικνύονται υπέροχα δώρα για τους αγαπημένους μας.

Απλά δώστε στο κρεβάτι ένα τετράγωνο σχήμα και τελειώστε το με ένα μαλακό μαξιλάρι και voila! Ο σκύλος σας θα έχει το δικό του μέρος για να κοιμηθεί μόνο του.

DIY ξύλινα κρεβάτια σκύλων από παλέτες Euro

DIY ξύλινα κρεβάτια σκυλιών από μαξιλάρια παλετών ευρώ

Εδώ θα σας δείξουμε τρεις διαφορετικούς τύπους κρεβατιών κατοικίδιων ζώων που αποπνέουν ρουστίκ και οπτικό ενδιαφέρον. Αυτό που χρειάζεστε για ένα τέτοιο έργο είναι μερικές ξύλινες παλέτες, καρφιά και ένα σφυρί. Πού να βρείτε παλέτες – στην πίσω αυλή, με τους γείτονες και στα εργοτάξια. Τις περισσότερες φορές, οι ξύλινες παλέτες δεν χρησιμοποιούνται καθόλου, αλλά πετιούνται. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για τους χομπίστες!

Πριν αναδιαμορφώσετε τις παλέτες, πλύνετε τις πρώτα για να διατηρούνται καθαρές και φρέσκες.

Αντικειμενικός και ευέλικτος στους τροχούς

DIY ξύλινα κρεβάτια σκύλων από παλέτες ευρώ κίτρινα κλινοσκεπάσματα

Προσθέστε κιγκλιδώματα ή κουφώματα στα ξύλινα κρεβάτια σκύλων DIY κατασκευασμένα από παλέτες Euro, έτσι ώστε ο σκύλος να αισθάνεται άνετα και ευχάριστα μέσα. Προσθέστε δύο μαξιλάρια για περισσότερη άνεση.

Εκτός από το πλαίσιο του κρεβατιού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τροχούς μεταφοράς για να μετατρέψετε το κρεβάτι του σκύλου σε παιχνίδι κατοικίδιων ζώων και να δώσετε στον σκύλο σας περισσότερη ευχαρίστηση.

Μπορείτε να δώσετε σε αυτό το σπιτικό κρεβάτι σκύλου χρήσιμες εφαρμογές. Όχι μόνο από παλέτες Euro, αλλά και από βαλίτσες που δεν χρειάζεστε πλέον.

πλαισίωση

DIY ξύλινα κρεβάτια σκύλων από παλέτες ευρώ απλά

Εάν δεν έχετε περιττά, υπάρχοντα υλικά από τα οποία μπορείτε να φτιάξετε ένα κρεβάτι, φτιάξτε το από παλέτες που φαίνονται φθηνές και ανθεκτικές.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε παλιά έπιπλα για έναν ήσυχο ύπνο του σκύλου σας.

Κάποια έπιπλα DIY φτιαγμένα από παλέτες επαναχρησιμοποιήσιμα μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμα και χρήσιμα αν τα διαμορφώσετε με δεξιοτεχνία και εμπειρία.

 Εξοπλισμένο με πλαίσιο κρεβατιού και τροχούς

ξύλινα κρεβάτια σκύλων από παλέτες ευρώ γκρι μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια ή τα στρώματα έρχονται πρώτα όταν πρόκειται για άνεση και εργονομία. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια απαλή, όμορφη πινελιά με μερικά μαξιλάρια και παπλώματα.

Για οπτικό αποτέλεσμα και διακόσμηση, φτιάξτε ετικέτες ονόματος και τοποθετήστε τις στο κρεβάτι του σκύλου. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να φτιάξετε γράμματα από βινύλιο. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ρόλων σε κάθε εξειδικευμένο κατάστημα.

Με επιπλέον χώρο αποθήκευσης

DIY ξύλινα κρεβάτια σκύλων από παλέτες ευρώ

Τακτοποιήστε τις ξύλινες παλέτες

τα ξύλινα κρεβάτια σκύλων από παλέτες ευρώ στην ουσία

Συνδέστε τα αρχικά στην ξύλινη σανίδα

DIY ξύλινα μαξιλάρια κρεβάτια σκύλων από παλέτες ευρώ

Βολικά και φθηνά κατασκευασμένα

κρεβάτια σκύλων από ξύλινες παλέτες ευρώ ξύλου πρακτικά

Ιδιωτικός χώρος ύπνου για τον σκύλο

DIY ξύλινα κρεβάτια για σκύλους από κουφώματα παλετών ευρώ

Ευτυχές ασπρόμαυρο σχέδιο

Το παλιό μαξιλάρι χρησιμεύει ως στρώμα εδώ

DIY ξύλινα κρεβάτια για σκύλους από ροζ κλινοσκεπάσματα από παλέτες ευρώ