παράθυρο-περβάζι-μέσα-εγκατάσταση-ρίξτε μαξιλάρια-κουρτίνες-λουλούδι-μοτίβο-πολύχρωμα-χαρούμενα

Βάζοντας ένα περβάζι παραθύρου μέσα – Πώς μπορείτε να κάνετε αυτήν την ιδέα πραγματικότητα?

Περβάζια παραθύρων μπορεί να προσφέρει επιπλέον προστιθέμενη αξία στο δωμάτιό σας με έναν κομψό τρόπο. Κάνουν το δωμάτιο πολύ πιο γοητευτικό και δημιουργούν ένα σημείο στήριξης, ειδικά σε δωμάτια με υπέροχη θέα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο Windowsill για δωμάτια με υπέροχη πανοραμική θέα.

Μόλις διατηρήσετε τη νέα εγκατάσταση εντός του υπάρχοντος πλαισίου, θα αποφύγετε επίσης τις δαπανηρές διαρθρωτικές αλλαγές. Φυσικά, αν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα μπορούσατε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Από σένα εξαρτάται. Έχουμε έτοιμα μερικά παραδείγματα για εσάς. Μη διστάσετε να το μετατρέψετε σε έμπνευση για ένα έργο που ταιριάζει στο γούστο και τον προϋπολογισμό σας.

Πώς να τοποθετήσετε σωστά ένα κάθισμα παραθύρου

περβάζι-παράθυρο-μέσα-εγκατάσταση-ρίψη-μαξιλάρι-τραπέζι-παιχνίδι-σκάκι

Τύπος έργου: προσθήκη α Windowsill

Γιατί: Για να δημιουργήσετε περισσότερες θέσεις, να δημιουργήσετε έναν άξονα με όμορφη θέα και να κάνετε το δωμάτιο πιο γοητευτικό.

Ποιους να προσλάβετε: Τα πιο απλά έργα είναι μια δουλειά με τις ικανότητες ενός τοπικού πωλητή ή εγκαταστάτη παραθύρων. Οι περισσότερες πόλεις το έχουν χορτάσει. Αναζητήστε επιχειρήσεις για παράθυρα και πόρτες στην περιοχή σας και αφήστε τους ειδικούς εκεί να σας συμβουλεύσουν για τις σωστές επιλογές. Ένας κατασκευαστής θα ήταν κατάλληλος για λύσεις κατά παραγγελία.

Καθίσματα παραθύρων ανάλογα με τον τύπο του δωματίου

παράθυρο-περβάζι-εσωτερικό-εγκατάσταση-χαλάρωση-γωνία-κίτρινα-μαξιλάρια

σαλόνι

Αυτό το δωμάτιο έχει θέα σε ένα υπέροχο μέρος. Έχετε ένα παράθυρο με αντίστοιχα καθίσματα. Τα έπιπλα ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό υπέροχα. Υπάρχει επίσης χώρος για παιχνίδια και εργασίες. Αυτή η ρύθμιση απαιτούσε δομικές εργασίες. Τα παράθυρα τοποθετήθηκαν στα παράθυρα του κόλπου των γύρω τοίχων και αυτό εκτείνεται από το πάτωμα στο ταβάνι. Τέτοιος εξοπλισμός είναι πολύ ακριβός.

Δημιουργήστε το σαλόνι σας με ένα άνετο κάθισμα παραθύρου

παράθυρο-περβάζι-εγκατάσταση-μέσα-ριχτάρι-μαξιλάρι-αποθήκη-χώρος-βιβλία-ανάγνωση-γωνιά

τραπεζαρία

Το παράθυρο του κόλπου εδώ ενσωματώθηκε στον εξωτερικό τοίχο. Έτσι έχετε δημιουργήσει επιπλέον θέσεις σε αυτό το όμορφο τραπέζι. Ανάλογα με τον τύπο διαμόρφωσης, η εγκατάσταση μπορεί επίσης να έχει διαφορετική τιμή. Εάν οι τοίχοι του κόλπου και τα καθίσματα φτάσουν στο πάτωμα, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές δομικές αλλαγές.

Τραπεζαρία με περβάζι και ξύλινες καρέκλες τραπεζαρίας

Windowsill-εσωτερικό-εγκατάσταση-τραπεζαρία-τραπέζι-τραπεζαρία-καρέκλες-παράθυρα

Οι κατασκευαστές παραθύρων πωλούν ως επί το πλείστον προκατασκευασμένες μονάδες ίδιου σχήματος και μεγέθους. Είναι μια παραγωγή σε μεγαλύτερες ποσότητες, η οποία στη συνέχεια πωλείται στα καταστήματα. Συνήθως οι κατασκευαστές κάνουν ανοίγματα με τις κατάλληλες διαστάσεις.

Παράθυρο με πράσινη επικάλυψη και πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια – αρμονικός σχεδιασμός χρώματος

περβάζι-παράθυρο-εγκατάσταση-στην-τραπεζαρία-τραπεζαρία-τραπέζι-φωτεινά-μαξιλάρια

κουζίνα

Ποιος εξοπλισμός κουζίνας δεν θα ωφεληθεί από ένα τέτοιο σχέδιο που επιτρέπει τόσο πολύ φυσικό φως να ρέει σε αυτό; Αν και η οροφή του κόλπου είναι ξεχωριστή, έχει τους δικούς της τοίχους. Αυτό το παράδειγμα προορίζεται να δείξει ότι η δομή θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως οδηγός κατά την εγκατάσταση. Οι αλλαγές στην αρχιτεκτονική έδωσαν στους ιδιοκτήτες περισσότερο χώρο.

Παρατηρήσατε τα συρτάρια που μπήκαν στο κάθισμα του παραθύρου;?

κουζίνα-ιδέες-κουζίνα-νησί-παράθυρο-περβάζι-εσωτερικό-εγκατάσταση-χαλάρωση-γωνιά

Δωμάτιο μελέτης

Το παράθυρο κάνει αυτό το δωμάτιο ένα άνετο μέρος. Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα στα σύνορα μεταξύ προσαρμοσμένων και προκατασκευασμένων λύσεων. Μπορείτε να δείτε ότι το παράθυρο του κόλπου έχει κοπεί στην τομή του πρωτεύοντος τοίχου. Παρ ‘όλα αυτά, κάθε παράθυρο είναι ξεχωριστό και έχει τη δική του επένδυση. Όλη η κατασκευή φαίνεται στο πρόσωπο του σπιτιού.

Ενσωματώστε γωνιά χαλάρωσης (περβάζι παραθύρου) στο γραφείο του σπιτιού

Μελέτη-γραφείο-παράθυρο-περβάζι-περβάζι-παράθυρο-εσωτερικό-εγκατάσταση-χαλάρωση-γωνία

υπνοδωμάτιο

Προσπαθήστε να φανταστείτε το άνοιγμα σε αυτόν τον τοίχο χωρίς το παράθυρο του κόλπου. Πιθανότατα θα αναγνωρίσετε ότι πρόκειται για ένα πρώην, αρκετά μεγάλο παράθυρο. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από ένα παράθυρο κόλπου. Εάν έχετε παράθυρα ίδιου μεγέθους στο σπίτι σας, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια τέτοια αλλαγή. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή δεν είναι μια πολύ ακριβή κατασκευή.

Παράθυρο στο υπνοδωμάτιο – προσθέστε ένα άλλο ρομαντικό στοιχείο

υπνοδωμάτιο-κρεβάτι-ρομαντικό-περβάζι παραθύρου-περβάζι παραθύρου-εσωτερικό-γωνία ενσωμάτωσης-χαλάρωσης

Το λεπτό πλαίσιο φιλιγκράν αυτού του παραθύρου είναι αυθεντικό. Προσφέρει μεγάλη αξία στη θέα από αυτό το δωμάτιο. Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θα επιλέξετε, ωστόσο, όλα τα παράθυρα και τα ανοίγματα θα πρέπει να δημιουργούν μια ομοιόμορφη εμφάνιση.

Δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά χαλάρωσης στο περβάζι του παραθύρου

ρομαντικό-υπνοδωμάτιο-περβάζι-παράθυρο-εγκατάσταση-χαλάρωση-γωνία-κουρτίνα-κουρτίνα

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο το παράθυρο του κόλπου δείχνει τρεις τοίχους και καθένας από αυτούς έχει ένα παράθυρο

περβάζι-παράθυρο-εγκατάσταση-εσωτερικό-ριχτάρι-μαξιλάρι-χρώμα-κάτω-συρτάρι-αποθηκευτικός-χώρος

Θέλετε πραγματικά να έχετε ένα κάθισμα στο παράθυρο, αλλά περιορίζεστε σε συγκεκριμένα πλαίσια; Μπορείτε να χτίσετε γύρω από το παράθυρο όπως έκαναν σε αυτό το δωμάτιο εδώ. Το ίδιο βολικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί.

Μια κομψή απόφαση

ρομαντικό-υπνοδωμάτιο-κρεβάτι-παράθυρο-περβάζι-παράθυρο-εσωτερικό-εγκατάσταση-χαλάρωση-γωνία-θέα

Πρώτο βήμα: Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το διαθέσιμο παράθυρο είναι επαρκές για το μέγεθος του καθίσματος. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε τα ανοίγματα μεγαλύτερα και αυτό φυσικά κάνει το έργο πιο ακριβό. Εάν πρέπει να τρυπήσετε τους υπάρχοντες στερεούς τοίχους για εντελώς νέα ανοίγματα, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από έναν αρχιτέκτονα. Ένας μηχανικός ή κατασκευαστής θα μπορούσε επίσης να σας δώσει καλές συμβουλές.

Κάθισμα παράθυρο ασιατικού στυλ. Απολαύστε πίνοντας τσάι?

υπνοδωμάτιο-περβάζι-παράθυρο-κτίριο-σε-ξύλο-τσάι-πόσιμο

Τυπική διάρκεια έργου:

Ορισμένα έργα είναι πολύ σύντομα και μπορούν να ολοκληρωθούν πολύ γρήγορα. Οι πωλητές παραθύρων ή οι υδραυλικοί μπορούν μερικές φορές να το ολοκληρώσουν μέσα σε λίγες ώρες. Ωστόσο, εάν επιλέξετε μια λύση κατά παραγγελία, θα πρέπει να περιμένετε από μια εβδομάδα έως μερικές εβδομάδες. Η κατασκευή των πάγκων με συρτάρια για μέτρηση διαρκεί πολύ.

Άδεια: Σίγουρα το χρειάζεστε, γιατί το σπάσιμο των φέροντων τοίχων μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το κτίριο.

Ο καλύτερος χρόνος για την εκτέλεση του έργου: χρειάζεστε καλό καιρό, γιατί για κάποιο χρονικό διάστημα ο τοίχος θα είναι ανοιχτός προς τα έξω.

Κατασκευασμένο κατά μέτρο περβάζι στο κλιμακοστάσιο

παράθυρο-περβάζι-σκάλα-εσωτερικό-εγκατάσταση-ρίψη-μαξιλάρι-εμφάνιση-έξω

Άνετη γωνιά ανάγνωσης με μια μικρή βιβλιοθήκη σπιτιού

περβάζι-παράθυρο-χτισμένο-σε-μαξιλάρι-στρώμα-εξειδικευμένη-ράφια-βιβλία-cozy