Φτιάξτε δροσερή, ελαφριά διακόσμηση στο σπίτι μόνοι σας ξύλινη ταπετσαρία λευκό μαύρο

Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι στο σπίτι, αλλά δεν έχετε χρόνο να περάσετε εβδομάδες αναζητώντας έμπνευση. Τα έργα που συλλέξαμε για εσάς σήμερα είναι εύκολα στην υλοποίηση και δημιουργικά. Είναι σίγουρο ότι θα σας αρέσουν και μπορείτε να αρχίσετε να τα συνειδητοποιείτε αμέσως. Αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω στο τέλος του DIY έργου σας.

Έργα DIY για τους τοίχους και το πάτωμα

Τα πρώτα μας έργα DIY είναι εύκολες και διασκεδαστικές εργασίες ζωγραφικής. Στην αρχή έχουμε πλακάκια βεράντας σε διάφορα χρώματα. Με μια εμφάνιση της δεκαετίας του ’60, τα κεραμίδια είναι βαμμένα σε χρώματα Pantone.

Πολύχρωμα κεραμίδια βεράντας – φτιάξτε δροσερή, ελαφριά διακόσμηση μόνοι σας στο σπίτι

Φτιάξτε μόνοι σας δροσερή, ελαφριά διακόσμηση, πολύχρωμα πλακάκια από σκυρόδεμα

Στο επόμενο έργο έχουμε ελεύθερες πινακίδες. Για βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταινία ζωγράφου για να ορίσετε καλά τις γραμμές και μόνο τότε πρέπει να βάψετε ολόκληρο τον τοίχο λευκό. Στο τέλος, αφαιρέστε την ταινία και αυτό είναι όλο.

DIY γεωμετρικός τοίχος

Φτιάξτε μόνοι σας δροσερή, ελαφριά διακόσμηση στο σπίτι

Το επόμενο έργο είναι επίσης με ελεύθερες πινακίδες. Απλώς πρέπει να είσαι γενναίος και να μπορείς να βασίζεσαι στο δημιουργικό σου ταλέντο. Το σημείο σε αυτήν την κομψή εμφάνιση είναι το ανοιχτό χρώμα για τους μίσχους και τα λουλούδια. Ο σχεδιασμός με την απλίκα φέρνει μια αίσθηση Art Deco.

Εκλεκτή τεχνική πινακίδας DIY με λουλούδια

Η δροσερή ελαφριά διακόσμηση στο σπίτι κάνει τη διακόσμηση τοίχων με πλακάκια λεπτή

Ας πάμε στην κουζίνα … Ένα πέταρ κρέμεται στην τραπεζαρία για να ελευθερώσει χώρο στην κουζίνα. Ο πίνακας έχει ξύλινο πλαίσιο και λευκό στυλό βαφής στην άκρη.

DIY pegboard κουζίνας

Φτιάξτε μόνοι σας δροσερή, ελαφριά διακόσμηση στο σπίτι

Έργα DIY με έπιπλα

Τώρα ας δούμε έργα επίπλων DIY που μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τον χώρο σας.

Τα έπιπλα κήπου είναι ακριβά, ειδικά τα μοντέρνα κομμάτια υψηλότερης ποιότητας. Γι ‘αυτό έχουμε αυτόν τον τσιμεντένιο πάγκο που είναι φθηνός και ελαφρύς (αν δεν σας πειράζει να τραβάτε μερικά τσιμεντένια τετράγωνα). Προσθέστε μαξιλάρια και μαξιλάρια και έχετε το καθιστικό σας!

Πάγκος από τσιμεντόλιθους

Φτιάξτε μόνοι σας δροσερή, ανάλαφρη διακόσμηση, μαξιλάρι πολύχρωμου πάγκου στην πίσω αυλή

Θέλατε να γίνετε σχεδιαστής υφασμάτων; Έχουμε μια καρέκλα Ikea με λευκό κάλυμμα και λίγη δημιουργικότητα με τον μόνιμο δείκτη.

ΙΚΕΑ Επιδιόρθωση καρέκλας

Φτιάξτε δροσερή, ελαφριά διακόσμηση στο σπίτι μόνοι σας ξύλινη ταπετσαρία λευκό μαύρο

Για μένα, οι κίτρινες και άσπρες ρίγες είναι πάντα κομψές. Σε αυτό το έργο, μια βάση φυτών ανακαινίστηκε με σμάλτο. Είναι πολύ απλό, απλώς δώστε του μια νύχτα υπομονής ανάμεσα στα παλτά για να στεγνώσει. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για να ανανεώσετε άλλα έπιπλα.

DIY έργο με βαφή σμάλτου

Φτιάξτε μόνοι σας δροσερή, ανάλαφρη διακόσμηση, ξύλινες επιτραπέζιες αποχρώσεις του κίτρινου

DIY φινίρισμα

Στο τέλος, έχουμε τρία έργα βελτιστοποίησης που φέρνουν κάτι ξεχωριστό στο εσωτερικό σας. Έχουμε μια γεωμετρική εγκατάσταση πάρτι από ξύλινους πείρους, μπάλες φελιζόλ και φαντασία. Το κομμάτι φυσικά μπορεί να σταματήσει μετά το πάρτι …

Γεωμετρική εγκατάσταση

Φτιάξτε δροσερή φωτεινή διακόσμηση στο σπίτι μόνοι σας γεωμετρική εγκατάσταση

Τα ομαδοποιημένα πολύχρωμα έργα τέχνης στον τοίχο έχουν πολύ νόημα. Μπορείτε να συνδυάσετε το καλλιτεχνικό έργο με το εικονογραφημένο ημερολόγιο με τα παιδιά. Χρειάζεστε μια συλλογή πλαισίων εικόνας, έγχρωμο χαρτί (εκφράστε τις ημερολογιακές ημέρες σε αυτό) και μερικές ιδέες τέχνης σε κολάζ, έτσι ώστε κάθε μήνα να έχει διαφορετική εμφάνιση.

Εικονογραφημένες εικόνες ημερολογίου τοίχου

Οι δροσερές, ελαφριές διακοσμήσεις στο σπίτι κάνουν τη διακόσμηση τοίχων πολύχρωμη

Στο τελευταίο έργο, φώτα κρεμαστά κατασκευάστηκαν από ξύλινα καλάθια. Οι αγωγοί καλωδίων καλύπτονται με σχοινί για ναυτική εμφάνιση. Η αντίθεση μεταξύ των καλαθιών και της γεωμετρικής ταπετσαρίας είναι αστεία – γήινη έναντι μοντέρνου.

Κρεμαστό φωτιστικό από ξύλινα καλάθια

Φτιάξτε δροσερή διακόσμηση φωτός στο σπίτι κρεμώντας το κάλυμμα της λάμπας

Σας άρεσαν κάποιες ιδέες; Θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο έργο στο σπίτι; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω …

: //www.ikea.com/de/de/