Κάθε πραγματικός θαυμαστής του Oktoberfest περιμένει ανυπόμονα την επόμενη παρέλαση κοστουμιών. Εάν το Oktoberfest είναι επίσης κοντά στην καρδιά σας, τότε πάρτε την απόφαση για το φετινό Oktoberfest look στην ώρα του! Εμμένεις σε ένα δεδομένο μοντέλο. Οι παραλλαγές εξακολουθούν να επιτρέπονται! Ωστόσο, ο καθένας δίνει στην εμφάνισή του κάτι σίγουρο που τον ξεχωρίζει από το πλήθος! Ακόμα κι αν το dirndl προσελκύσει περισσότερη προσοχή στο φεστιβάλ, σήμερα η ανδρική φορεσιά μετακινείται στο προσκήνιο.

Οι επισκέπτες του Oktoberfest δένουν με την παλιά παράδοση στην επιλογή ρούχων: Ωστόσο, το όραμα του Oktoberfest είναι κάπως ρυθμισμένο. Ορισμένα είναι υποχρεωτικά, άλλα υπόκεινται σε αλλαγές. Και τα δύο φύλα φορούν τυπικά είδη ένδυσης που ήταν η προτιμώμενη παραδοσιακή φορεσιά. Άνδρες χωρίς lederhosen και παραδοσιακό πουκάμισο δεν μπορούν να πάνε στο Oktoberfest! Ευτυχώς, τα παραδοσιακά πουκάμισα έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων ακόμη και μετά το μεγαλύτερο λαϊκό φεστιβάλ στον κόσμο. Είναι σχεδόν υποχρεωτικές σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα αυτές τις μέρες. Και πρακτικό ταυτόχρονα! Ναι ακριβώς! Το παραδοσιακό πουκάμισο είναι το επίκεντρο της συνεισφοράς μας σήμερα!…

Ντυθείτε κομψά, μοντέρνα και στο πνεύμα του φεστιβάλ

παραδοσιακό καρό πουκάμισο για το oktoberfest

Ανδρική φορεσιά της Βαυαρίας

Εάν οι άνδρες προσπαθούν για ένα επαρκές όραμα στο πνεύμα του Oktoberfest, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε μερικά πράγματα. Το διακριτικό στοιχείο στα παραδοσιακά αντρικά ρούχα είναι αναμφίβολα το δερμάτινο παντελόνι. Αλλά αυτό έρχεται μόνο του με τη σωστή φανέλα. Άλλα στοιχεία της ανδρικής φορεσιάς είναι:

  • Brogue παπούτσια
  • Κάλτσες ή θερμαντήρες μόσχων
  • Ζακέτα ή γιλέκο

Όπως συμβαίνει με κάθε ρούχο, τα παραδοσιακά πουκάμισα υπόκεινται επίσης σε ορισμένες τάσεις. Σε σχέση με αυτό, απολαμβάνει κανείς πολλά υλικά και σημάδια σήμερα. Οι εφαρμογές και το πλέξιμο φρεσκάρουν την αντρική εμφάνιση στο Oktoberfest. Ας ρίξουμε μια ματιά στα διαφορετικά στυλ που εμφανίζονται τα παραδοσιακά πουκάμισα.

Διαφορετικές τάσεις έχουν επικρατήσει όλα αυτά τα χρόνια για την εμφάνιση του Oktoberfest, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών

παραδοσιακό πουκάμισο παραδοσιακό πουκάμισο σε λευκό χρώμα

Παραδοσιακά

Το παραδοσιακό πουκάμισο είναι κατασκευασμένο από λινό. Κόβεται χαλαρά και συνήθως έρχεται σε λευκό ή μπεζ χρώμα. Μισή παλέτα ή ρουστίκ κορδόνια στην περιοχή του στήθους είναι επιπλέον χαρακτηριστικά της παραδοσιακής φανέλας. Τα κουμπιά είναι κατασκευασμένα από κέρατο ελαφιού.

Κλασσικός

Τα κλασικά παραδοσιακά πουκάμισα έχουν μια λεπτή τσέπη στο στήθος και μια ρουστίκ παλέτα με κουμπιά. Το τυπικό επιλεγμένο μοτίβο εμφανίζεται σε διαφορετικές παραλλαγές – από λεπτό έως χοντρό.

Μοντέρνο

Οι διακριτικές λουλουδάτες εκτυπώσεις είναι πολύ δημοφιλείς με τα μοντέρνα παραδοσιακά πουκάμισα. Τα μονόχρωμα μοντέλα είναι εξίσου δημοφιλή. Τα περισσότερα από αυτά τα πουκάμισα είναι τοποθετημένα και έχουν χρωματιστή μανσέτα.

Το παραδοσιακό πουκάμισο καθιστά δυνατά διαφορετικά ρούχα

Το παραδοσιακό πουκάμισο είναι ένα καθολικό ρούχο για άνδρες. Πολλοί συνδυασμοί είναι δυνατοί με αυτό. Είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.

  • Αν συνδυάσετε το παραδοσιακό πουκάμισο με το lederhosen, το φοράτε με γουρλωμένα χέρια και το βάζετε παραδοσιακά στο παντελόνι σας.
  • Το παραδοσιακό πουκάμισο μπορεί επίσης να συμπληρώσει την σπορ εμφάνιση. Αυτό φαίνεται υπέροχο με τζιν. Η μανσέτα μπορεί να εμφανιστεί ως αισθητή προφορά στο ντύσιμο.
  • Το παραδοσιακό πουκάμισο θα μπορούσε επίσης να ολοκληρώσει ένα κομψό όραμα.

Τα παραδοσιακά πουκάμισα είναι λειτουργικά κομμάτια ρούχων

παραδοσιακό πουκάμισο μονόχρωμο και καθολικό

Η παραδοσιακή φορεσιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στις μέρες μας! Στο Oktoberfest σήμερα δεν μπορείτε να δείτε μόνο παραδοσιακά και κλασικά παραδοσιακά πουκάμισα. Στους άντρες αρέσει να πειραματίζονται με τις νέες τάσεις και να επιλέγουν πιο εξωφρενικά μοντέλα και εντυπωσιακά χρώματα. Τα λινά πουκάμισα δεν είναι το μόνο που έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά και πουκάμισα με μικρές επιταγές.

Απλώς συνεχίστε με τη μόδα και απολαύστε ένα υπέροχο Oktoberfest με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Τέλος, δείτε πώς να σηκώσετε τα μανίκια πουκάμισων