Οι άντρες το έχουν πιο εύκολα από τις γυναίκες στο γάμο. Ειδικά όταν είναι καλεσμένοι στο πάρτι. Συχνά τα κλασικά φορέματα είναι δημοφιλή για τους καλεσμένους του γάμου. Είναι ακόμα πιο ντροπιαστικό όταν κάποιος ντύνεται με λάθος τρόπο. Οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν σκοπό να σας προειδοποιήσουν και να σας προστατεύσουν από μια τέτοια κατάσταση. Κατά κανόνα, υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στην πρόσκληση για τα φορέματα των καλεσμένων του γάμου. Μερικές φορές υπάρχει ένα σύνθημα ή ένα θέμα. Επιπλέον, καθορίζεται το επίπεδο τυπικότητας. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές είναι Λευκή γραβάτα, μαύρη γραβάτα, έξυπνο casual, κοκτέιλ.

Μερικές φορές υπάρχουν επίσης πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τα ρούχα. Αφορούν τον τύπο (π.χ. σμόκιν ή κοστούμι) καθώς και τα αξεσουάρ (π.χ. παπιγιόν ή γραβάτα). Τα χρώματα που ταιριάζουν μπορούν επίσης να αναφέρονται.

Τις περισσότερες φορές, οι γάμοι εξακολουθούν να πηγαίνουν για την επίσημη εμφάνιση

μπλε και μοβ αξεσουάρ

Εάν τίποτα από όλα αυτά δεν είναι γραπτό, προχωρήστε από τα γενικά αποδεκτά πρότυπα. Βασίζονται κυρίως στην τοποθεσία και την ώρα του γάμου. Στη συνέχεια περιγράφουμε μερικές τυπικές καταστάσεις και τα κατάλληλα φορέματα για καλεσμένους του γάμου.

Φορέματα για καλεσμένους του γάμου σε έναν ανεπίσημο γάμο ημέρας

Η τοποθεσία για τέτοια είναι συνήθως κομψή, αλλά όχι πολύ απαιτητική.

Ως άντρας, έχετε επίσης τη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία εδώ. Τα κοστούμια μπορούν να είναι ανοιχτά και χρωματιστά. Αυτό ισχύει και για τα πουκάμισα. Τα μοτίβα λειτουργούν επίσης. Αλλά όλα πρέπει να φαίνονται διακριτικά και ουδέτερα. Τα παστέλ χρώματα θα ήταν ιδανικά.

Έχετε επίσης πολλά περιθώρια όταν επιλέγετε το μήκος των μανικιών και των αξεσουάρ.

Αυτό ισχύει εξίσου για γυναίκες και άνδρες, έτσι ώστε η νύφη και ο γαμπρός να μην ωθούνται στο παρασκήνιο.

Συνοδεύστε μια κυρία, πρέπει να ταιριάξετε με την εμφάνισή σας

ζευγάρι-και τα δύο-σκοτεινά

Άτυπος βραδινός γάμος

Εδώ έχετε πολύ λιγότερη ελευθερία δράσης. Το ανδρικό κοστούμι πρέπει να είναι σκούρο, αλλά σε καμία περίπτωση μαύρο. Σκούρο μπλε, γκρι, καφέ είναι καλές επιλογές. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί με τα πουκάμισα. Μπορούν να δείξουν λεπτά χρώματα και σχέδια. Το κοστούμι είναι must. Το σακάκι και το πουκάμισο έχουν μακριά μανίκια. Μπορείτε να χειριστείτε τα αξεσουάρ πιο χαλαρά. Η γραβάτα, για παράδειγμα, δεν είναι απαραίτητη σε αυτή την περίπτωση.

Μπλε και παραδοσιακό κόψιμο – συχνά επιλέγεται για φορέματα καλεσμένων γάμου

παραδοσιακό κοστούμι

Επίσημος γάμος ημέρας

Για αυτό χρειάζεστε ένα κοστούμι και ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια. Κολλήστε στην πιο ανοιχτή παλέτα χρωμάτων. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν τα παστέλ χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε, το γκρι. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα γιλέκο για χειμερινούς γάμους. Αλλά σε καμία περίπτωση μην το κάνετε αυτό στις γιορτές του καλοκαιριού. Η ισοπαλία είναι υποχρεωτική.

Μερικές φορές ο ενδυματολογικός κώδικας καθορίζεται από ένα θέμα ή μια αρχαία παράδοση

θεματικές στολές

Ο επίσημος βραδινός γάμος

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το ντύσιμο για τον επίσημο βραδινό γάμο. Τα πιο κομψά κοστούμια είναι ακριβώς εδώ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σμόκιν είναι επίσης δυνατό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε καλά εκπαιδευμένοι για το επίπεδο τυπικότητας. Τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν πολύ με αυτό. Ένα μαύρο κοστούμι θα λειτουργούσε επίσης. Ωστόσο, θα σας συμβουλεύαμε να πάτε σε διαφορετική σκούρα απόχρωση. Τα ασπρόμαυρα ρούχα, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, συνδέονται πολύ συχνά με επαγγελματικές περιστάσεις. Και εδώ είστε τελικά σε ένα πάρτι.

Τα ευγενή και καλά επιλεγμένα αξεσουάρ είναι κατάλληλα για επίσημους βραδινούς γάμους.

Άνεση και πανηγυρικότητα

Όσον αφορά τα φορέματα για τους καλεσμένους του γάμου, μην ξεχνάτε την κύρια ιδέα: πρέπει να προσθέσουν στην εορταστική φύση της γιορτής. Επιπλέον, αυτό το φεστιβάλ πρέπει να μοιάζει με τη νύφη και τον γαμπρό που έχουν φανταστεί. Συγκεκριμένα, σημαίνει ότι ακολουθείτε τη δεδομένη κατεύθυνση. Επιπλέον, θα πρέπει να φαίνεστε μια ή δύο πιο σεμνές από τον γαμπρό. Βασιστείτε βασικά στις κομψές και συγκρατημένες εμφανίσεις, είστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα κάνετε τα πάντα σωστά.

Προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε σκούρο γκρι παρά μαύρο

και τα δύο σε μαύρο χρώμα πολύ κατάλληλα

Συνήθως επιτρέπεται στους επισκέπτες να φαίνονται λίγο πιο ανεπίσημοι από τον γαμπρό

ένα γιλέκο πιο επίσημο

Φέρτε ποικιλία με τα αξεσουάρ

η ομοιόμορφη εμφάνιση πέτυχε

Γιλέκο σε μπεζ ή μαύρο χρώμα θα τελειοποιήσει πάντα την εμφάνιση

επίσημος βραδινός γάμος

Μπεζ, μπλε, γκρι – όλες οι μοντέρνες και εκλεπτυσμένες παραλλαγές

γκρι-μπεζ εμφάνιση

Φορέματα για καλεσμένους του γάμου: Δεν είναι το αυστηρό dress code; Ανανεώστε με ένα λουλούδι.

ανοιχτό μπεζ-λευκό-ιδανικό

Φορέματα για καλεσμένους του γάμου: Το έξυπνο casual μπορεί να αποδειχθεί πολύ διαφορετικό

γαμήλια στολή διάφορα έξυπνα casual

Ταιριάζει απόλυτα: επισημότητα και ελευθερία στον ενδυματολογικό κώδικα. Πραγματικά μοντέρνο και προσωπικό!

ταιριαστα-χρωματα-διαφορα-επιπεδα-της-επισημοτητας-παραλιας