Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε ξανά ένα νέο τατουάζ; Or δεν έχετε ακόμη ένα και θα θέλατε να αποκτήσετε επιτέλους ένα ωραίο μοτίβο τατουάζ; Αλλά δεν πρέπει να είναι απλώς κάτι, αλλά ένα σύμβολο με βαθύ νόημα; Τότε ένα Unalome Tattoo μπορεί να είναι για εσάς. Γιατί αυτά τα όμορφα καμπυλωτά τατουάζ φαίνονται καταπληκτικά αφενός και αφετέρου έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον χρήστη τους. Σήμερα θα μάθετε περισσότερα για την προέλευση και την έννοια των τατουάζ Unalome και μπορείτε να πάρετε έμπνευση από τις πολλές ιδέες τατουάζ παρακάτω.

Το σύμβολο Unalome Tattoo – το απότομο μονοπάτι προς τη φώτιση

μίνι unalome τατουάζ σε λαιμό γυναίκες

Τι σημαίνει ένα unalome tattoo;?

Θα μπορούσατε πραγματικά να γράψετε πολλά για αυτά τα βαθιά τατουάζ. Βασικά, ωστόσο, θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Το Unalome Tattoo λέγεται ότι έχει την καταγωγή του στην Ταϊλάνδη. Εν συντομία εξηγείται, συμβολίζει την πορεία προς τον διαφωτισμό και την επανένωση με την κοσμική συνείδηση.

Το σύμβολο Unalome είναι στην πραγματικότητα βουδιστικό, αλλά δεν φοριέται απαραίτητα μόνο από άτομα που ανήκουν σε αυτή την πεποίθηση. Σε πολλούς που αφοσιώνονται στην πνευματική τους ανάπτυξη ή που ασκούν γιόγκα αρέσει επίσης να έχουν αυτό το μοτίβο χαραγμένο. Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότερο τα ομοιόμορφα τατουάζ χαράσσονται και συμπληρώνονται με άλλα σύμβολα όπως λωτός, ΟΜ, ημισέληνος, σταυρός, ερωτηματικό κ.λπ. Έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη δική του παραλλαγή ή να τις εξατομικεύσει για τον εαυτό του.

Στον Βουδισμό και τον Ινδουισμό, ο λωτός σημαίνει καθαρότητα, δημιουργικότητα και φώτιση

βουδιστικό τατουάζ αντιβράχιο unalome τατουάζ

Βασικά, ένα τατουάζ Unalome αποτελείται από τρία κύρια στοιχεία. Στην αρχή είναι η σπείρα. Για τις γυναίκες αυτό αρχίζει να στρίβει προς τα αριστερά και αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ενέργεια στο σύμπαν. Για τους άνδρες, η σπείρα στρίβει δεξιά, αντίστοιχα. Αυτό το μέρος του τατουάζ Unalome συμβολίζει την επίγεια ζωή σε δυαδικότητα και διαχωρισμό, η οποία συνεχίζεται κυκλικά.

Επιπλέον, η γραμμή στη συνέχεια πηγαίνει από τη σπείρα σε κάποιους κραδασμούς ή τζάτζι, ανάλογα με το ύφος και το σχέδιο του τατουάζ. Αυτά τα καμπύλα στοιχεία είναι τα πιο σημαντικά ορόσημα στην ατομική πορεία ενός ατόμου προς τη φώτιση. Όλα τα μαθήματα ζωής και τα εμπόδια που έπρεπε κανείς να ξεπεράσει για να γίνει πιο δυνατός και σοφός, βρει τη θέση του στο τατουάζ. Όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά στην κοσμική συνείδηση. Εκεί που δεν χρειάζεται να ταυτιστείς με τίποτα και να γίνεις ΕΝΑΣ με όλα.

Ένα unalome τατουάζ μπορεί να εξατομικευτεί όπως επιθυμείτε

unalome τατουάζ μέσα στον καρπό

Το αποκορύφωμα ενός τατουάζ Unalome είναι η ευθεία γραμμή που σημαίνει αρμονία και εσωτερική ισορροπία. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην υπερβατική κατάσταση του απόλυτου διαφωτισμού, η οποία στον Βουδισμό ονομάζεται επίσης νιρβάνα. Εκεί, όπου αποκαλύπτεται το τελευταίο πέπλο της ψευδαίσθησης και βιώνεται η πανταχού παρούσα αλήθεια. Είναι η στιγμή της αφύπνισης (bodhi) που ρίχνει εντελώς όλες τις παρανοήσεις και ταυτίσεις του εγώ. Ένας Βούδας γεννιέται!

Συχνά ο λωτός είναι το αποκορύφωμα ενός τέτοιου τατουάζ

αντιβράχιο unalome τατουάζ σκιά λωτού

Ποια μέρη του σώματος είναι τα βέλτιστα για ένα τατουάζ Unalome?

Τα περισσότερα τατουάζ μπορούν να γίνουν σε μεγάλη ποικιλία τμημάτων του σώματος. Με βαθιά σύμβολα σαν unalome, θα πρέπει να το σκεφτείτε λίγο. Και αν το εκτιμάτε πραγματικά και δεν θέλετε να δείξετε ότι δεν σέβεστε τους συμβολισμούς και τον Βουδισμό, τότε θα πρέπει να φορέσετε το τατουάζ στην πάνω περιοχή του σώματος. Ο λαιμός και η πλάτη είναι πολύ δημοφιλείς, αλλά και οι καρποί, οι άνω και οι βραχίονες καθώς και τα δάχτυλα και το στομάχι. Πολλοί έχουν ένα τατουάζ Unalome πίσω από το αυτί τους ή το φορούν ακόμη και ως τατουάζ προσώπου.

Μερικοί φορούν ακόμη και ένα κλασικό unalome στο λαιμό

λαιμός unalome τατουάζ έννοια

Πόσο κοστίζει ένα τατουάζ Unalome?

Σύμφωνα με την έρευνά μας, οι τιμές ξεκινούν εδώ από 50-70 ευρώ. Εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του τατουάζ και ποια τεχνική χρησιμοποιήθηκε. Τα τατουάζ που αποτελούνται μόνο από λεπτές γραμμές κοστίζουν γενικά λιγότερο από άλλα που γίνονται με παχύτερες γραμμές ή σκιές. Τα πολύχρωμα ή λευκά τατουάζ πληρώνονται επίσης διαφορετικά. Ανάλογα με την ποσότητα της εργασίας και των υλικών, ο καλλιτέχνης τατουάζ θα διαπραγματευτεί μαζί σας τη συγκεκριμένη τιμή. Επομένως, σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων ποια τιμή είναι κατάλληλη για εσάς.

Επιπλέον συμβουλή: Τα μαύρα τατουάζ εργασίας είναι γενικά πιο ανθεκτικά και είναι πολύ πιο εύκολο να ρετουσαριστούν σαν καινούργια. Τα πολύχρωμα τατουάζ, ειδικά σε πιο ανοιχτά χρώματα όπως το ανοιχτό πράσινο, το κίτρινο ή το ροζ, ξεθωριάζουν σχετικά γρήγορα και πρέπει να αντιγράφονται συχνότερα.

Το χρώμα στη συνέχεια διαρκεί λίγο περισσότερο στο λαιμό

πολύχρωμο λωτός unalome τατουάζ στο λαιμό

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις υπόλοιπες ιδέες τατουάζ στη συλλογή εικόνων μας. Επιλέξτε το σωστό μέρος του σώματος για το πολύ προσωπικό σας τατουάζ Unalome και αναπτύξτε το μαζί με τον καλλιτέχνη τατουάζ της επιλογής σας. Σκεφτείτε ποιες σημαντικές δονήσεις θέλετε να ενσωματώσετε και ποιο επιπλέον σύμβολο σας ταιριάζει περισσότερο.

Maybeσως είναι η ημισέληνος και ο λωτός?

βουδιστικό τατουάζ unalome

Or ίσως το σύμβολο OM είναι πιο κατάλληλο για εσάς?

unalome τατουάζ άνω μέρος του σώματος γυναίκες

Μια λιβελούλα είναι επίσης λίγο πιο μοντέρνα

μοντέρνο unalome τατουάζ λιβελλούλη

Or κατά μήκος ολόκληρης της σπονδυλικής στήλης

unalome τατουάζ πίσω σπονδυλική στήλη

Ένα άλλο δημοφιλές μέρος του σώματος για τις γυναίκες είναι στο στήθος

unalome τατουάζ γυναίκες στο πάνω μέρος του σώματος

Καθώς και στο πάνω μέρος της πλάτης

πίσω γυναίκες unalome τατουάζ λωτός ήλιος

Οι άνδρες τείνουν να το φορούν πίσω από το αυτί

unalome τατουάζ πίσω από το αυτί άνδρες τατουάζ

Or στο μπράτσο

unalome τατουάζ άνδρες αντιβράχιο

Η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς

τατουάζ αντίχειρα unalome tattoo

μισοφέγγαρο unalome τατουάζ ώμο πλάγια

μικρές unalome τατουάζ γυναίκες

λουλούδι λωτού unalome τατουάζ βουδιστικό τατουάζ

λωτός unalome τατουάζ άνω βραχίονα κυρίες

λωτός unalome τατουάζ πίσω

άνδρες unalome τατουάζ δάχτυλο πλάγια

μίνι unalome τατουάζ αντιβράχιο καρπό

λαιμός γυναικών unalome τατουάζ

πλάτη unalome τατουάζ lotus γεωμετρικά

unalome τατουάζ blackwork

unalome ερμηνεία λουλουδιών τατουάζ

unalome τατουάζ γυναίκες τατουάζ λαιμού

unalome τατουάζ λεπτότερες γυναίκες

unalome τατουάζ φιλία τατουάζ ιδέα

unalome τατουάζ φιλία τατουάζ

unalome τατουάζ σε κυρίες αυτιών

unalome τατουάζ λωτός αντιβράχιο μέσα

unalome τατουάζ άνδρες άνω βραχίονα

unalome τατουάζ με σταυρό χέρι

unalome τατουάζ μεσαίο δάχτυλο μαύρο έργο

unalome τατουάζ άνω βραχίονα μέσα γυναικείο τατουάζ

unalome τατουάζ στο πάνω μέρος του σώματος

unalome τατουάζ om καρπό

unalome τατουάζ βέλος αντιβράχιο

unalome τατουάζ πίσω λωτός

unalome τατουάζ σύμβολο ερωτηματικό

unalome tattoo αντιβράχιο γυναίκες

unalome τατουάζ κάτω πόδια ποδιών

πολύχρωμο unalome τατουάζ κάτω πόδι

unalome τατουάζ κάτω πόδι πίσω

unalome τατουάζ λευκό χέρι τατουάζ

αντιβράχιο πρόστιμο unalome τατουάζ μαύρο έργο

αντιβράχιο unalome τατουάζ χρυσή μαύρη ημισέληνος

λευκό unalome τατουάζ μέτωπο

λεπτό unalome τατουάζ με λωτό