Αναζητάτε νέα έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας; Or ίσως δεν έχετε ακόμη ένα, αλλά είστε αποφασισμένοι να έχετε το πρώτο σας σύντομα. Συλλέξαμε πολλές ιδέες για τατουάζ στο περιβραχιόνιο για εσάς που είναι κατάλληλες τόσο για έμπειρους οπαδούς τατουάζ όσο και για πραγματικούς αρχάριους. Παρεμπιπτόντως, τα τατουάζ βραχιόλι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τατουάζ και πάντα φαίνονται απίστευτα αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από το φύλο και την τεχνική. Επιπλέον, τέτοια τατουάζ είναι απολύτως μοντέρνα αυτή τη στιγμή.

Τατουάζ περιβραχιόνιο Μαορί

βραχιόλι τατουάζ maori μοτίβα άνδρες

Αυτό που θεωρείται τατουάζ περιβραχιόνιο?

Ένα τατουάζ με περιβραχιόνιο είναι ουσιαστικά σε σχήμα βραχιόλι ή αλυσίδας. Το σχέδιο τυλίγεται γύρω από το χέρι σε ευθεία γραμμή και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε κατά μήκος του βραχίονα, συμπεριλαμβανομένου του αντιβραχίου και του καρπού. Όσον αφορά το μέγεθος, τα βραχιόλια κυμαίνονται από εξαιρετικά στενή, μερικές φορές μόνο μια λεπτή γραμμή, έως αρκετά φαρδιά για να μοιάζουν με μισά μανίκια.

Τα τατουάζ βραχιόλι είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα πρώτο τατουάζ. Δεδομένου ότι το τατουάζ πρέπει να τοποθετηθεί στον βραχίονα εξ ορισμού, είναι σχετικά εύκολο να το καλύψετε με μακριά μανίκια εάν είναι απαραίτητο. Επίσης, όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι το χέρι είναι γενικά μια από τις λιγότερο οδυνηρές περιοχές για τατουάζ. Υπάρχουν μερικές ευαίσθητες περιοχές, όπως το εσωτερικό του δικέφαλου και οι αγκώνες, αλλά διαφορετικά το επίπεδο του πόνου θα πρέπει να είναι απολύτως ανεκτό.

Τα ανατολίτικα μοτίβα στο τατουάζ στο περιβραχιόνιο φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκά

χέννα μοτίβο βραχιόλι τατουάζ γυναίκες

Ποια μοτίβα και τεχνικές διάτρησης πρέπει να επιλέξετε;?

Αν και τα περισσότερα τατουάζ βραχιόλι είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από μαύρη δουλειά, αυτό είναι περισσότερο μια τάση παρά ένας κανόνας. Ο κύριος λόγος για τη δημοτικότητα όλων των μαύρων βραχιόλια είναι ότι τα σχέδια είναι ως επί το πλείστον αφηρημένα ή γεωμετρικά, με μαύρες γραμμές ή μοτίβα με κουκκίδες να αναδεικνύουν πιο έντονα τα σχήματα. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να μην έχετε χρώμα στο τατουάζ του περιβραχιόνιο σας – όλα εξαρτώνται από το σχέδιο και τα στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τατουάζ βραχιόλι είναι το άπειρο περιθώριο δημιουργικότητας. Εξάλλου, η μόνη πτυχή που είναι προκαθορισμένη με τατουάζ βραχιόλι είναι ότι τυλίγονται γύρω από το μπράτσο σας – όλα τα άλλα, από το μέγεθος έως το σχέδιο μέχρι το νόημα, εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς και τη φαντασία σας.

Τα χρωματιστά τατουάζ βραχιόλι είναι πολύ δημοφιλή σε πολλούς

βραχιόλι τατουάζ καρδιά πολύχρωμο

Οι καρδιές, οι άγκυρες, οι σταυροί και το φεγγάρι είναι μόνο μερικά από τα μοτίβα που χαράσσονται συχνά από γυναίκες και άνδρες. Τριαντάφυλλα, ιβίσκος, σύμβολα άπειρου, πένες ή τσουνάμι – η επιλογή μοτίβων είναι απλώς ατελείωτη και ο καθένας θα βρει κάτι κατάλληλο για τον εαυτό του. Τα τατουάζ Boho και Maori εξακολουθούν να είναι πολύ μοντέρνα και δημοφιλή εδώ, όπως και τα τατουάζ μονής γραμμής και dot work. Τα γράμματα με δημοφιλείς λέξεις ή συνθήματα είναι εξίσου κατάλληλα με τα βραχιόλια.

Καλλιτεχνικός συνδυασμός κουκκίδων και γεωμετρικών σχεδίων

βραχιόλι dot art τατουάζ γυναίκες blackwork

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ιδέες για τατουάζ στο περιβραχιόνιο είναι αρκετά ευέλικτες. Όλα αποτελούνται από υπέροχα σχέδια και έχουν μια ξεχωριστή αισθητική. Είτε στο ένα χέρι είτε σε συνδυασμό και στα δύο, τέτοια τατουάζ έχουν μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Δείτε όλα τα παραδείγματα τατουάζ από τη συλλογή εικόνων μας παρακάτω για έμπνευση!

Βραχιόλι τατουάζ για κάθε γούστο

άνδρες βραχιόλι τατουάζ ιδέες τατουάζ maori

Τα λουλούδια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα

βραχιόλι τατουάζ blackwork κυρίες λουλούδια

Οι λείες γραμμές είναι σίγουρα μοντέρνες στα τατουάζ

βραχιόλι τατουάζ πολύχρωμες ρίγες

Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες

βραχιόλι τατουάζ γυναίκες blackwork γραμμές

Αυτά συχνά συνδυάζονται με τελείες

βραχιόλι τατουάζ blackwork διάστικτο τατουάζ

Τα τατουάζ βραχιόλι Tribal και Maori εξακολουθούν να προτιμώνται

δροσερό βραχιόλι τατουάζ γεωμετρικό μοτίβο

βραχιόλι τατουάζ blackwork maori

Τα γεωμετρικά μοτίβα σε διαφορετικά σχέδια είναι εξίσου μόδα

βραχιόλι τατουάζ άνδρες blackwork γεωμετρικό σχέδιο

βραχιόλι τατουάζ γυναίκες μικρο γεωμετρικό μοτίβο

Τα τατουάζ με χρωματιστά περιβραχιόνια δεν έχουν λιγότερους θαυμαστές

βραχιόλι ηλιοτρόπιο τατουάζ γυναίκες

3d βραχιόλι τατουάζ γυάλινες χάντρες

βραχιόλι τατουάζ πολύχρωμα μοτίβα demn   βραχιόλι τατουάζ blackwork meduza βραχιόλι τατουάζ blackwork ρωμαϊκοί χαρακτήρες βραχιόλι τατουάζ blackwork λωρίδες ακουαρέλες βραχιόλι τατουάζ πολύχρωμα σχέδια κεντήματος βραχιόλι τατουάζ γυναίκες blackwork λουλούδια βραχιόλι τατουάζ κυρίες αφήνει πτερύγια βραχιόλι τατουάζ γυναίκες φτερό boho βραχιόλι τατουάζ γυναικών χέννα μοτίβο βραχιόλι τατουάζ γυναίκες λωτός βραχιόλι τατουάζ γυναίκες τριαντάφυλλα βραχιόλι τατουάζ κυρίες γράμματα βραχιόλι τατουάζ κυρίες στυλιζαρισμένα λουλούδια βραχιόλι τατουάζ γυναικών τουλίπα βραχιόλι τατουάζ κυρίες ακουαρέλα κλειδί βραχιόλι τατουάζ εθνο μοτίβα βραχιόλι τατουάζ γραφικά τριαντάφυλλα βραχιόλι τατουάζ καρδιά κοσμήματα γυναίκες βραχιόλι τατουάζ άνθη κερασιάς βραχιόλι τατουάζ άνδρες αφρικά μοτίβα βραχιόλι τατουάζ άνδρες blackwork βραχιόλι τατουάζ άνδρες πολύχρωμο φυλετικό βραχιόλι τατουάζ μικρο τατουάζ γραφικό μοτίβο βραχιόλι τατουάζ μινιμαλιστικές λεπτές γραμμές βραχιόλι τατουάζ πανόραμα βουνά βραχιόλι τατουάζ εταίρος τατουάζ γεωμετρικό σχέδιο βραχιόλι τατουάζ τριαντάφυλλα blackwork βραχιόλι τατουάζ φίδι blackwork βραχιόλι τατουάζ τάση κυρίες φύλλα βραχιόλι τατουάζ unisex φτερό βραχιόλι τατουάζ λεπτά μοτίβα κοσμημάτων βραχιόλι τατουάζ Zunami μοτίβο blackwork βραχιόλι blackwork τατουάζ γεωμετρικό μοτίβο λουλούδι μικρο βραχιόλι τατουάζ λουλούδια φεγγάρι βραχιόλι τατουάζ γυναίκες boho βραχιόλι τατουάζ γυναίκες βοτανικό μοτίβο βραχιόλι τατουάζ πολύχρωμο τατουάζ βραχιόλι με ρίγες τρεις ιδέες για τατουάζ βραχιόλι με ρίγες απλό βραχιόλι λουλούδια τατουάζ κομψές βραχιόλι ιδέες τατουάζ κυρίες φιλία τατουάζ βραχιόλι τατουάζ έθνο βραχιόλι καρδιά τατουάζ γυναίκες γραμμές βραχιόλι τατουάζ γυναίκες blackwork Μαορί βραχιόλι τατουάζ μαύρο έργο βραχιόλι μαορί τατουάζ άνδρες ιδέες τατουάζ βραχιόλι ανδρών μαορί μικρο βραχιόλι τατουάζ γυναίκες μικρο βραχιόλι αστέρια τατουάζ μίνι βραχιόλι καρδιά τατουάζ γυναίκες μινιμαλιστικό φτερό τατουάζ βραχιόλι βραχιόλι τατουάζ φεγγάρι τσουνάμι πρωτότυπες ανδρικές γραμμές τατουάζ βραχιόλι ριγέ βραχιόλι τατουάζ άνδρες blackwork βραχιόλι τίγρης τατουάζ άνδρες blackwork λεπτή βραχιόλι ιδέες τατουάζ φιλία τατουάζ