Συμβουλές στυλ μόδας τάσεις 2016 2017

Συμβουλές στυλ σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας για το 2016-2017

Οι κυρίες θα ήθελαν πάντα να φαίνονται κομψές και κομψές. Θα ήταν υπέροχο αν οι κρύες μέρες δεν μας σταματούσαν. Ακόμα και αυτή τη χειμερινή περίοδο, θα θέλαμε να φοράμε κομψά ρούχα και παπούτσια.

Νέα χρονιά, νέες τάσεις

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 τάση χρώματα ουδέτερη παλέτα

Μετά τις απλές τάσεις των τελευταίων ετών, το 2016-2017 φαίνεται να θέλει να τραβήξει ξανά την προσοχή. Έχουμε αυτή την εντύπωση από τα ρούχα και τα αξεσουάρ στα καλύτερα φόρουμ σχεδιαστών. Και είναι ακριβώς αυτά που θα καθορίσουν σίγουρα τη στάση μας απέναντι στη μόδα τα επόμενα χρόνια.

Εντυπωσιακά χρώματα και εκτυπώσεις

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας εικόνες 2016

Οι συλλογές για το 2016-2017 είναι εξαιρετικά τολμηρές στην επιλογή υφών, αποχρώσεων και σχεδίων. Τίποτα δεν μπορεί να είναι βαρετό. Ακόμη και κλασικοί συνδυασμοί όπως το ασπρόμαυρο ερμηνεύονται σε μια πολύ παιχνιδιάρικη μορφή.

Πολύ χρώμα

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 μόδα σχεδιαστή

Μίγμα χρωμάτων για να ερωτευτείτε: Το Delpozo αναμειγνύει χρώματα πολύ επιδέξια 

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 delpozo mode

Χρώματα που εμπνέουν τη ζωή

Παρά τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, το “πολύχρωμο” δεν είναι ο κατάλληλος όρος για τον χαρακτήρα των ρούχων που βιώνουμε στην πασαρέλα. Οι αποχρώσεις επιλέγονται σύμφωνα με ειδικά κριτήρια. Αυτές οι αποχρώσεις αντιπροσωπεύονται έντονα, οι οποίες μας δίνουν ιδιαίτερη ζωντάνια και δύναμη. Αυτά είναι π.χ. το κόκκινο και το μπλε. Τα βιώνουμε στις πιο ισχυρές παραλλαγές τους.

Χρώματα τάσης Pantone 2016 – ροζ και γαλάζιο

Συμβουλές για το στιλ Τάσεις της μόδας 2016 Χρώματα τάσης Pantone

Το κόκκινο είναι επίσης πολύ μοντέρνο

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 τάση χρώμα κόκκινο

Must-have: μπλε φόρεμα

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 τάση χρώμα μπλε

Επανερμηνεία Op Art

Συμβουλές στυλ μόδας τάσεις 2016 χρώματα μονόχρωμη

Οι ουδέτερες αποχρώσεις του χρώματος δεν είναι καθόλου βαρετές

Συμβουλές στυλ μόδας τάσεις 2016 χρώματα μαύρο και άσπρο

Εικόνες γεμάτες χαρακτήρα

Τα μοτίβα ήταν εξαιρετικά επίκαιρα για πολλές σεζόν. Αλλά είναι κάπως διαφορετικά σε αυτό. Είναι ιδιαίτερα δυνατοί και γεμάτοι χαρακτήρα. Βιώνουμε ολόκληρα εικονογραφικά έργα τέχνης στα ρούχα.

Ετερόκλητα γεωμετρικά σχέδια

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 πολύχρωμη μόδα σχεδιαστή

Πολύ περισσότερος σεβασμός για τους διαφορετικούς γυναικείους χαρακτήρες

Οι φωτεινές και χαρακτηριστικές εμφανίσεις δεν είναι μόνο για τα μοντέλα. Η ποικιλομορφία της γυναικείας ομορφιάς γιορτάζει φέτος. Οι γραμμές των φορεμάτων γίνονται όλο και πιο ποικίλες. Δίνουν στις κυρίες την ευκαιρία να τονίσουν τα ατομικά τους πλεονεκτήματα.

Τονίζεται η φυσική ομορφιά

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 ασπρόμαυρες φαρδιές περικοπές

Πρέπει πάντα να δείχνεις πολυτελής

Δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή υπόδειξη για μια φθηνή εμφάνιση στο στυλ σας φέτος. Όλα όσα φοράτε πρέπει να φαίνονται πολύ εξεζητημένα και εκλεπτυσμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό δεν είναι εύκολο έργο με δεδομένες τις κακές εικόνες και τα μοτίβα που είναι μοντέρνα φέτος.

Κομψότητα και υπερβολή 

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 εικόνες τάση χρώμα κόκκινο

Βιολετί, μαντρί και πολλές αποχρώσεις πολύτιμων λίθων είναι φέτος. Πώς παίρνετε τις σωστές μετρήσεις για την επιλογή των ρούχων με όλα αυτά; Από αυτή την άποψη, μπορούμε μόνο να σας προτείνουμε να δείτε πολλά επιτυχημένα παραδείγματα και έτσι να αναπτύξετε το γούστο σας για μια κομψή εμφάνιση.

Κομψή γυναικεία μόδα στα τρέχοντα χρώματα της τάσης

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 τάση χρώμα μπλε αποχρώσεις χρώματος

Φωτογραφικές εκτυπώσεις – όλη η μανία στα επαγγελματικά ρούχα

Για τους πιο τολμηρούς ανάμεσά σας, υπάρχουν πολλά νέα πράγματα στη μόδα επαγγελματικών ρούχων τις επόμενες σεζόν. Πολλοί σχεδιαστές έχουν συνδυάσει γυναικεία κοστούμια με φωτογραφικά μοτίβα. Τα χρώματα είναι επίσης πολύ έντονα. Πολλά κοστούμια είναι σε κόκκινο χρώμα.

Εμπνευσμένο από τη φύση

Συμβουλές Styling τάσεις της μόδας 2016 χρώματα και εκτυπώσεις

Τσάντα σχεδιαστών από την Chanel

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 Chanel τσάντα

Τοπία και εικόνες της φύσης

Αυτή τη σεζόν θα βρείτε πολλές εικόνες της φύσης, ακόμη και την απεικόνιση ολόκληρων τοπίων σε καθημερινά, επίσημα και επαγγελματικά ρούχα.

Οι σύγχρονες τάσεις της μόδας απομακρύνονται από τη συνηθισμένη και μαζική εμφάνιση φέτος. Δείχνουν ότι κάθε άνθρωπος είναι ένα έργο τέχνης της φύσης.

Πολύχρωμο μοτίβο

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 πολύχρωμα μοτίβα

Ρεύμα Μόδα Missoni

Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 πολύχρωμες εκτυπώσεις σχεδιαστών Συμβουλές Styling τάσεις της μόδας 2016 χρώματα τάσηςΣυμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 ανδρική μόδαΣυμβουλές στυλ μόδας τάσεις 2016 χρώματα μαύρο και άσπρο op art Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 τάση χρώμα πορτοκαλί Συμβουλές Styling τάσεις μόδας 2016 τάση χρώμα κόκκινα φορέματα