Οι περισσότερες γυναίκες άνω των 40 είναι της γνώμης ότι η νεολαία έχει πλέον τελειώσει για τα καλά. Λίγο μετά τα 40α γενέθλιά τους, πολλοί κάνουν μια λίστα που περιλαμβάνει «σκέψεις και συμπεριφορές κατάλληλες για την ηλικία» και θέλουν να το ακολουθήσουν ως οδηγός στο εξής. Οι γυναίκες άνω των 40 ετών είναι συχνά απογοητευμένες από τον εαυτό τους και ολόκληρο τον κόσμο και θέλουν να νιώσουν άνετα στο σπίτι και να περιμένουν την εμμηνόπαυση. Αλλά αυτό είναι εντελώς λάθος! Φυσικά, αυτές είναι μόνο αρνητικές σκέψεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Οι άγραφοι κανόνες για αυτήν την εποχή είναι αρκετά άσκοποι και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν διαψευστεί από την επιστήμη. Υπάρχουν επίσης ορισμένα κλισέ που είναι εύκολο να σπάσουν. Ναι, πολλά αλλάζουν μετά την ηλικία των 40 ετών, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Θέλουμε να δείξουμε στις ενεργητικές και ευρηματικές γυναίκες άνω των 40 ετών ποιες σκέψεις πρέπει να διώξουν από το κεφάλι τους για να μπορέσουν να απολαύσουν ξανά τη ζωή!

 Χαιρετήστε κάθε νέα μέρα με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο

Ποτέ μην πεις: “Είναι πολύ αργά για μένα τώρα”!

Ποτέ μην αφήσετε μια τέτοια σκέψη να περάσει από το μυαλό σας γιατί δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε από την αρχή. Θέλετε να αλλάξετε δουλειά ή απλά να ξεκινήσετε άλλη δουλειά; Να είστε σίγουροι γιατί δεν υπάρχουν όρια ηλικίας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Maybeσως θέλετε να αλλάξετε κάτι στην προσωπική σας ζωή. Ναι, ούτε για αυτό είναι αργά! Το μόνο σημαντικό είναι ότι νιώθετε καλά και ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Ο διαλογισμός και η γιόγκα βοηθούν πολύ στην εξεύρεση εσωτερικής ισορροπίας.

Οι ασκήσεις διαλογισμού και γιόγκα είναι εξαιρετικές δραστηριότητες αναψυχής για γυναίκες άνω των 40 ετών

«Είμαι πολύ μεγάλος για να αλλάξω»

Αυτή η σκέψη οδηγεί μόνο σε κατάθλιψη και δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσετε να συμβεί. Πρώτον, είστε ακόμα στην ακμή σας, και δεύτερον, έχετε σίγουρα την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που ζείτε και τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα χόμπι, να πάτε στη σχολή χορού ή απλώς να κάνετε τζόκινγκ στο πάρκο. Απλώς μην νομίζετε ότι είστε πολύ μεγάλοι και χοντροί και όλα αυτά τα υπέροχα χόμπι δεν είναι για εσάς. Αλλά αντίθετα! Αν πάλι δεν έχετε χόμπι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιλέξετε. Βγείτε πιο συχνά και συναντηθείτε με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Μόνο μεταξύ των ανθρώπων μπορείτε να ανακαλύψετε τις άγνωστες μέχρι τώρα πλευρές της ζωής. Αυτό θα σας παρακινήσει επιπλέον και θα σας δώσει νέες ορμές.

Βγείτε συχνά με φίλους και διασκεδάστε

«Πρέπει πραγματικά να χάσω μερικά κιλά»

Είναι μια καλή ανάλυση για όλες τις ηλικίες. Μην ανησυχείτε αν η σιλουέτα σας δεν φαίνεται αρκετά νεανική και έχετε πάρει κάποιο βάρος. Μάθετε την τέχνη να αποδέχεστε τα πάντα όπως είναι. Σίγουρα η φιγούρα σας φαίνεται ακριβώς όπως πρέπει να φαίνεται από τα 40 και μετά. Η σοβαρή απώλεια βάρους σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία των γυναικών. Αντίθετα, επιλέξτε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης που πραγματοποιείτε υπό ιατρική επίβλεψη. Γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να χάσετε βάρος με τσάι; Έτσι, παίρνετε πίσω τη φιγούρα του ονείρου σας μία φορά και παίρνετε μια επιπλέον δόση αυτοεκτίμησης. Και τα δύο απλά θετικά πράγματα, σωστά;?

 Μια αποτοξίνωση κάνει καλό στο σώμα σας

Φρέσκος χυμός αποτοξίνωσης

«Κανείς δεν θέλει να βγει με μια γυναίκα της ηλικίας μου»

Και πάλι, αυτό δεν είναι αλήθεια, λένε οι ειδικοί της σεξουαλικής ζωής. Οι γυναίκες άνω των 40 είναι όμορφες, έξυπνες, ελεύθερες να σκέφτονται και να γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν. Εκπέμπεις καθαρή θηλυκότητα, πολύ γοητεία και πνεύμα. Οι έξυπνοι άντρες εκτιμούν αυτές τις ιδιότητες. Τούτου λεχθέντος, αν είστε ελεύθεροι, μην εκπλαγείτε αν λάβετε μια πρόσκληση για δείπνο υπό το φως των κεριών. Τώρα ο ήλιος χαμογελά ξανά και νέες πύλες ανοίγουν μπροστά σας. Αρκεί να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε.

Ξεχάστε όλες τις αρνητικές σκέψεις και ανακαλύψτε ότι η ζωή μετά τα 40α γενέθλια μπορεί να είναι πολύχρωμη και όμορφη. Θέλουμε να σας το ευχηθούμε κι αυτό.

 Απολαύστε κάθε νέα μέρα της ζωής σας άνω των 40 ετών!

Γυναίκα άνω των 40 τρώει παγωτό

Αντλήστε νέα δύναμη από τη φύση!

Γυναίκα πάνω από 40 φύση

 Στον δικό σας κήπο μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο και να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση στον ήλιο

Γυναίκα άνω των 40 ετών που διαβάζει κήπο Χαλαρώστε

Με τακτική προπόνηση θα αποκτήσετε ξανά τη φιγούρα των ονείρων σας

Γυναίκα από 40 προπόνηση ονειρεμένη φιγούρα

Βγες έξω όσο πιο συχνά γίνεται!

Γυναίκα άνω των 40 που πηγαίνει σε εξωτερικούς χώρους

Πίνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα και ρίξτε τα κιλά

Γυναίκα άνω των 40 πόσιμου νερού χάνει βάρος

 Μια μεγάλη πεζοπορία είναι καλή για το σώμα και την ψυχή σας

Γυναίκα άνω των 40 ετών πεζοπορία καλή υγεία