Καταπολεμήστε το δέρμα πορτοκαλιού με φλούδα πορτοκαλιού

Κατανοήστε και περιποιηθείτε τη φλούδα πορτοκαλιού

Κανείς δεν θα αμφισβητήσει ότι η φλούδα πορτοκαλιού είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που αφορά όλους. Οι συνέπειες είναι σε μεγάλο βαθμό και ψυχολογικές. Καταστρέφουν την αυτοεκτίμηση των γυναικών που επηρεάζονται από αυτήν. Πάνω από το 70% των γυναικών αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση.

Συνήθως έχετε φλούδα πορτοκαλιού στα πόδια, τους γλουτούς και το στομάχι σας.

Είναι δύσκολο να μειώσετε ή ακόμα και να απαλλαγείτε από τη φλούδα πορτοκαλιού. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου αδύνατο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.

Να γνωρίζετε τι αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα η φλούδα πορτοκαλιού

μασάζ με φλούδα πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας

Και εδώ ισχύει ο κανόνας: αυτό που ξέρεις είναι πιο εύκολο να πολεμήσεις. Με τη φλούδα πορτοκαλιού δεν φαίνεται να διαφέρει. Η φλούδα πορτοκαλιού είναι πολύ άβολη και δεν αντιστοιχεί στις τρέχουσες ιδέες για αισθητική. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομίζετε ότι πρόκειται για ασθένεια.

Τις περισσότερες φορές, ο σχηματισμός σχετίζεται με τη συσσώρευση λίπους, νερού και τοξινών. Θεωρείται επίσης ότι συνδέεται με ορμόνες. Τα λιποκύτταρα συλλέγονται κάτω από το δέρμα, εξαπλώνονται και έτσι έχετε μια άνιση χροιά στο τέλος.

Συμβουλές για τον προσδιορισμό της φλούδας πορτοκαλιού

Λόγω των πολλών εικόνων στα μέσα, δύσκολα μπορείτε να συγχέετε τη φλούδα πορτοκαλιού με οτιδήποτε άλλο. Συνδέεται με αυξήσεις σε ορισμένες ζώνες. Μπορείτε να το πείτε αμέσως. Επιπλέον, το δέρμα μοιάζει με αυτό ενός πορτοκαλιού. Έχουν κάτι σαν λογαριασμούς στο δέρμα.

Αυτά είναι ιδιαίτερα ορατά όταν πατάτε διαφορετικές περιοχές

ανακαλύψτε φλούδα πορτοκαλιού περιποιηθείτε το δέρμα

Παράγοντες που προωθούν σημαντικά το σχηματισμό δέρματος οργάνων στις γυναίκες

Τις περισσότερες φορές είναι οι γυναίκες που το πάσχουν και οι λόγοι είναι οι ορμόνες. Αλλά και οι κακές διατροφικές συνήθειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Γνωρίζατε ότι οι γυναίκες της Ασίας έχουν δέρμα οργάνων πολύ λιγότερο συχνά από τις Ευρωπαίες, για παράδειγμα?

7 χρυσοί κανόνες, χάρη στους οποίους θα κρατήσετε το δέρμα των οργάνων μακριά

Πρώτον, θα πρέπει να απαντήσετε ειλικρινά στην ακόλουθη ερώτηση: Είστε φυσιολογικού βάρους; Ναι, οι λεπτές έχουν και δέρμα οργάνων. Αλλά χάνοντας βάρος, εάν είστε λίγο ή περισσότερο υπέρβαροι, σίγουρα θα χάσετε πολλά από αυτό. Το αλκοόλ, η ζάχαρη και το αλάτι είναι πραγματικά κακά από αυτή την άποψη.

Τα εσπεριδοειδή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά κατά της κυτταρίτιδας

ποτά πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας

Δεύτερον, θα πρέπει να μάθετε να αναμειγνύετε και να ταιριάζετε σωστά τα τρόφιμα. Τα ζυμαρικά κρέατος με ψωμί είναι πραγματικά κακά … μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτά τα πιάτα. Πρέπει όμως να είναι σε λογικά, ή μάλλον μειωμένα ποσά. Επίσης, θα πρέπει να τα αποφύγετε αργά το βράδυ.

Τρίτον, πρέπει να πίνετε αρκετό νερό.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η επιθυμητή ποσότητα είναι 1,5 λίτρα την ημέρα

φλούδα πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας πίνετε νερό

Τέταρτον, θα πρέπει να είστε πολύ δραστήριοι στον αθλητισμό. Είναι καλύτερο να συνδυάσετε την έντονη άσκηση με το τρέξιμο, το τρέξιμο ή το περπάτημα για περίπου 15 λεπτά την ημέρα.

Κάνε αθλήματα κάθε μέρα

γυμναστική με φλούδα πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας

Πέμπτον, χρησιμοποιήστε ειδικά καλλυντικά. Από μόνο του, χωρίς περαιτέρω προσπάθεια, αυτό δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αλλά μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία και να προχωρήσει πολύ στο να σας κρατήσει να φαίνεστε καλοί.

Βρείτε τη σωστή κρέμα κατά της κυτταρίτιδας

κρέμα φλούδας πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας

Έκτον, θα πρέπει να προωθήσετε την κυκλοφορία του αίματος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάθεστε πολύ. Ακόμα κι αν η δουλειά σας το περιλαμβάνει, σηκωθείτε και ασκηθείτε τακτικά.

Έβδομο, μην τα παρατάς! Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τη στάση ότι η φλούδα πορτοκαλιού είναι αξεπέραστη. Έτσι δεν κάνουν καμία πρόοδο στην καταπολέμησή τους. Η βιομηχανία καλλυντικών, η οποία θέλει να πουλήσει τα προϊόντα της, έχει επίσης μεγάλη συμβολή. Μην τα παρατάς όμως! Μπορείτε να καταπολεμήσετε τη φλούδα πορτοκαλιού.

Καθαρίστε το δέρμα με τέτοιες βούρτσες μασάζ

βούρτσα φλούδας πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας

Εάν είναι δυνατόν, επισκεφθείτε τακτικά το κέντρο ευεξίας και το σπα

φλούδα πορτοκαλιού κατά της κυτταρίτιδας όμορφα πόδια

Η γιόγκα είναι επίσης ένα τέλειο όπλο κατά της κυτταρίτιδας   

φλούδα πορτοκαλιού κυτταρίτιδα γιόγκα asanas