βιογραφικό του ροκ σταρ Έλβις Πρίσλεϋ

80 χρόνια μετά τη γέννησή του – η εντυπωσιακή εξέλιξη στο θεό στο βιογραφικό του Έλβις Πρίσλεϊ

Πώς προκύπτει στην πορεία μιας προσωπικότητας ότι ειδωλοποιείται; Αυτό θα ήταν ένα ερώτημα που θα άξιζε ακόμα ένα μεγάλο επιστημονικό έργο για την ανθρώπινη κοινωνική ψυχολογία.

Το βιογραφικό του Έλβις Πρίσλεϊ θα μπορούσε τότε να εμφανίζεται πάντα ως αντικείμενο έρευνας.

Βιογραφικό του Έλβις Πρίσλεϋ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει τη νεαρή ροκ σταρ

 Ο νεαρός Έλβις Πρίσλεϋ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει τη μουσική καριέρα του

Γιατί όσο ήταν ακόμα ζωντανός, πολλά πράγματα μιλούσαν ενάντια στο να γίνει θεός από άνθρωπο. Εξαφανίστηκε με έναν ήσυχο, αργό, απαρατήρητο, τόσο άδοξο τρόπο. Αλλά τα τραγούδια που μας άφησε είναι αιώνια. Μπορείτε συχνά να ακούσετε τις επιτυχίες «nowταν τώρα ή ποτέ» και «Είσαι μόνος απόψε;» Ακόμα και τα ντουέτα του με τον Φρανκ Σινάτρα. Δεν καταφέρνει όμως να μείνει ξανά στην κορυφή της μουσικής σκηνής.

Ο ροκ σταρ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει τη ροκ σταρ

Η διάσημη ηχογράφηση του 1968 – σύμβολο της τραγωδίας στο βιογραφικό του Έλβις Πρίσλεϊ

Γνωρίζετε τη διάσημη τηλεοπτική ηχογράφηση του 1968 στην οποία έκανε μια εξαιρετική παράσταση μόνο με την κιθάρα και το τραγούδι του; Η σκηνή στην οποία συμβαίνει αυτό μοιάζει περισσότερο με ρινγκ πυγμαχίας. Σε ένα από τα διαλείμματα ανακοίνωσε ότι αγαπούσε πολύ τους Beatles και το νέο κύμα μουσικών. Σίγουρα ο Έλβις δείχνει ισχυρό χαρακτήρα παραδεχόμενος αυτό. Δίνει, όμως, και τον ελεύθερο έλεγχο στο προαίσθημα ότι η παρακμή του θα έρθει σύντομα. Ο διαγωνισμός δεν παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Μάλλον, είναι ο χαρακτήρας του που τον κάνει να το κάνει.

Ο Έλβις στη σκηνή

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει τη νεαρή ροκ σταρ στη σκηνή

Η καριέρα στην τηλεόραση

Η τηλεόραση παίζει μεγάλο ρόλο στο βιογραφικό του Elvis Presley. Δυστυχώς όχι απαραίτητα καλό. Επειδή στην επιθυμία του να είναι ο καλύτερος έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλές κακές ταινίες και οι ρόλοι σίγουρα δεν ήταν πάντα οι καλύτεροι για αυτόν. Το όλο θέμα συνοδεύτηκε από πάρα πολλές συναυλίες, οι οποίες εξάντλησαν τη ζωντάνια του. Η όρεξή του για ζωή γινόταν σιγά σιγά ανθυγιεινή. Είχε πάρα πολλά πράγματα – γυναίκες, ηρεμιστικά, αλκοόλ, χάμπουργκερ. Οι βλαβερές φήμες ήταν πέρα ​​για πέρα ​​επίμονες και μπήκαν στην προσωπική του ζωή. Reallyταν πραγματικά επώδυνες και μερικές φορές καταστροφικές.

Η κινηματογραφική καριέρα του Έλβις Πρίσλεϊ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνέχισε τη ροκ σταρ

Becauseσως γιατί προέρχονταν από στενούς φίλους και γνωστούς. Αυτή η πτυχή είναι επίσης πολύ εντυπωσιακή στο βιογραφικό του Elvis Presley. Μίλησαν για το πώς το ουίσκι εξαφανίστηκε από το ποτήρι πολύ γρήγορα ή για το πώς η ζοφερή του διάθεση έκανε πάντα την ατμόσφαιρα ζοφερή.

Viva Las Vegas

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει τις ταινίες ροκ σταρ viva las vegas

Οι γιατροί υποψιάζονται διαφορετικά είδη κατάθλιψης, αλλά το καθένα είναι αρκετά σοβαρό. Το κοινό αναζητά μια απάντηση – γιατί κάποιος τόσο δημοφιλής και επιτυχημένος όσο ο Έλβις να πέσει σε μια τέτοια κατάσταση?

Flaming Star

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει τις ταινίες ροκ σταρ

ζωή μετά το θάνατο

Το βιογραφικό του Έλβις Πρίσλεϊ, όπως και μερικοί άλλοι διάσημοι άνθρωποι, φαίνεται να συνεχίζεται μετά το θάνατο. Ακόμη και η δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζ. Κένεντι δεν φαίνεται να έχει συγκλονίσει τόσο πολύ τον κόσμο. Ο κόσμος θρηνεί και φαίνεται να μαστίζεται από ενοχές. Γιατί ήσουν τόσο αλαζονικός με το άτομο που ανακάλυψε το ροκ εν ρολ για τον κόσμο; Γιατί δεν σε ενδιέφερε περισσότερο το ταλέντο σου, αλλά η πιο σκοτεινή πλευρά σου;?

Αλλά όπως λέει ο μάνατζέρ του, ο θάνατος δεν αλλάζει τίποτα. Τα κέρδη εξακολουθούν να είναι πολύ καλά. Maybeσως επειδή πέθανε τόσο τραγικά.

Ο νεαρός Έλβις στο στρατό

Ο Έλβις Πρίσλεϊ επαναλαμβάνει τη νεαρή ροκ σταρ στο στρατό

Ο γάμος του με την Priscilla Presley

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει το γάμο του

 Έλβις και Πρίσιλλα Πρίσλεϋ

βιογραφικό και γάμος του Έλβις Πρίσλεϋ

Με την κόρη τους 

Ο Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει την οικογενειακή ζωή μωρό

Με τη μικρή Lisa-Marie Presley

Elvis Presley, Priscilla και Lisa-Marie

Έλβις Πρίσλεϊ και Μέριλιν Μονρόε

   Elvis Presley βιογραφικό marilyn monroe

Γερμανική γραμματόσημο με τον Έλβις Πρίσλεϊ από το 1988

   Elvis Presley βιογραφικό ροκ σταρ Γερμανική σφραγίδα