Η Άσλεϊ Γκράχαμ απέκτησε το πρώτο της παιδί στις 18 Ιανουαρίου. Wasταν η πρώτη της γέννηση και όμως ήταν πολύ γενναία. Επέλεξε να το γεννήσει στο σπίτι. Λίγες εβδομάδες αργότερα βρήκε δύναμη και χρόνο να δείξει στον κόσμο το μικρό της μωρό. Όπως θα έπρεπε να συμβαίνει με τα αστέρια, αυτό συνέβη μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η Ashley δημοσίευσε αρκετές υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram και φυσικά εξαπλώθηκαν γρήγορα.

Η Ashley κατέγραψε την εγκυμοσύνη της εξίσου καλά

Ιδέες εγκυμοσύνης της Ashley Graham

Προώθηση του φυσικού τοκετού

Η Ashley ενθαρρύνει τον φυσικό τοκετό με το παράδειγμα. Όλα συνέβησαν στο σπίτι σε μια φουσκωτή πισίνα στο νερό. Είχε το μωρό εκεί χωρίς τη βοήθεια παυσίπονων. Λίγες εβδομάδες αργότερα, μπορεί να είναι σε θέση να μοιραστεί περισσότερη εμπειρία με το νεογέννητο παιδί της.

Παράλληλα με τις φωτογραφίες του Instagram, τράβηξε επίσης ένα βίντεο και το δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube “Pretty Big Deal” (μπορείτε να βρείτε το βίντεο παρακάτω). Ο σύζυγός της Justin Ervin την υποστήριξε και ήταν εκεί όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Η Ashley Graham πάντα έδειχνε τον εαυτό της ως γενναία γυναίκα

Ashley Graham Celebrity News Lifestyle

Το στυλ των εικόνων του μωρού στο Instagram

Η Ashley Graham και άλλα αστέρια είναι εκεί για να δημιουργήσουν έντονες τάσεις. Αυτό ισχύει και για τις εμφανίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τα νεογέννητα μωρά βλέπουμε πολύ συχνά ότι δεν εμφανίζονται στο πρόσωπο. Μάλλον, μπορείτε να δείτε μέρος του χεριού τους. Αυτό καθιστά την απεικόνιση αυτής της πολύ σημαντικής στιγμής στη ζωή περίτεχνη και συναρπαστική. Το ίδιο έκανε και η Ashley Graham.

Η Ashley έλαβε πάντα υποστήριξη από τον σύζυγό της Justin Ervin

Ashley Graham Ρομαντικές ιδέες Τάσεις Τρόπος ζωής

Γνωρίζατε την παράσταση Ashley Pretty Big Deal?

Ashley Graham Trends Ideas Κυρίες

Μετά τον τοκετό στο σπίτι, βγήκε ένα βίντεο από το οποίο μπορείτε να μάθετε πολλές λεπτομέρειες

Family Trends Life Style Ashley Graham

Εδώ είναι η υπέροχη εικόνα του Instagram!

Trends baby style Ashley Graham