Συμβουλές για το ΑΚαθαρισμός μετά από ένα πάρτι – πώς λειτουργεί?

Το να κάνετε πάρτι στο σπίτι σας είναι πάντα μια καλή ιδέα – τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός. Γιατί όσο πιο επιτυχημένο το πάρτι, τόσο περισσότερο πρέπει να καθαρίσεις την επόμενη μέρα. Στη συνέχεια, τα πραγματικά θύματα του πάρτι έρχονται στο φως: εκεί που ήταν η κουζίνα, τώρα υπάρχει μόνο πεδίο μάχης, το πάτωμα είναι εντελώς κολλώδες, υπάρχουν στον τοίχο απροσδιόριστα σημεία για να δω. Πώς λειτουργεί το κανονικό τακτοποίηση μετά από ένα πάρτι;?

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν πίσω τους βρωμιά, σκουπίδια και αταξία, θέλετε να επαναφέρετε την τοποθεσία (διαμέρισμα, σπίτι και κήπο) στην αρχική του κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Το BAUFIX δείχνει πώς να αφαιρέσετε τα ίχνη της χθεσινής βραδιάς ως δροσερές συμβουλές για τον καθαρισμό στο νέο βίντεο της καμπάνιας.

ανακαίνιση σπιτιού 4 Χωρίς τίτλο-4

«Μόλις η γάτα βγει από το σπίτι, τα ποντίκια χορεύουν στο τραπέζι!» Κλασική κατάσταση: οι γυναίκες απομακρύνονται και οι άντρες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να κάνουν ένα παχύ πάρτι. Στο στυλ του hangover, ωστόσο, οι καλεσμένοι του πάρτι διέλυσαν το σπίτι ενός από τους άντρες. Ωστόσο, τα τέσσερα ζώα καταφέρνουν να σώσουν την κατάσταση και να αποκαταστήσουν τη ζημιά εγκαίρως πριν επιστρέψουν οι γυναίκες τους στο σπίτι.

Ραβδάκια δαπέδου μετά από ένα πάρτι?ανακαίνιση σπιτιού2

Το σπίτι ή το διαμέρισμα έχει καταστραφεί μετά από ένα πάρτι; Το Baufix προσφέρει τη σωστή συμβουλή για καταστάσεις στις οποίες απαιτούνται χειροκίνητες δεξιότητες. Ακριβώς όπως όταν γιορτάζετε, η προϋπόθεση: “Αν, τότε κάντε το σωστά!” Ισχύει για το Μικροσάιτ καμπάνιας και υπάρχουν επίσης μερικά πρακτικά βίντεο εφαρμογής στο κανάλι YouTube. Δείχνουν πώς μπορείτε να ελέγξετε το μεγαλύτερο χάος και να επιστρέψετε τα πάντα στη φόρμα, αν…

– οι τοίχοι είναι βρώμικοι – το παρκέ και το πολυστρωματικό υλικό είναι πολύ λερωμένα – έχουν ανακαλυφθεί ρωγμές στον τοίχο – οι επισκέπτες του πάρτι έχουν διάτρητους τοίχους – οι βλάβες στην ταπετσαρία πρέπει να επισκευαστούν – τα θερμαντικά σώματα χρειάζονται ένα στρώμα χρώματος – τα κατεστραμμένα πλακάκια πρέπει να αντικατασταθούν και τα λοιπά..

Διαγωνισμός ταινιών Baufix 

Χωρίς τίτλο-1

Υπάρχει επίσης ένας διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους όπου μπορούν να κερδηθούν μεγάλα βραβεία. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γυρίσουν μόνοι τους κλιπ, πιστά στο σύνθημα “Αν, τότε κάντε το σωστά!” Και να τα ανεβάσετε στη σελίδα Baufix στο Facebook έως τις 31 Μαρτίου 2017. Το περιεχόμενο του βίντεο εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και δεν χρειάζεται απαραίτητα να σχετίζεται με ένα μεγάλο πάρτι.

Μεγάλα βραβεία που πρέπει να κερδηθούν

Χωρίς τίτλο-2