Τσάντες Chanel – fashion icons ανάμεσα σε τσάντες

Κάθε γυναίκα συνειδητή μόδα και στυλ ονειρεύεται να έχει μια τσάντα σχεδιαστών. Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τότε μάλλον έχετε εμμονή με την ιδέα να στολιστείτε με μια τσάντα σχεδιαστή, ή?

Υπάρχουν πολλές όμορφες τσάντες πολυτελείας εκεί έξω, αλλά μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά εικονίδια τσάντας. Και ένα από αυτά είναι η τσάντα Chanel 2.55, την οποία η Coco Chanel έφερε στην αγορά τον Φεβρουάριο του 1955. Η πολύτιμη σχεδιαστική τσάντα χαρακτηρίζεται από διαχρονική κομψότητα και είναι επίσης πολύ πρακτική. Η τσάντα διαθέτει 5 διαμερίσματα που η κα Chanel σκέφτηκε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια – 2 μεγάλα διαμερίσματα, ένα μικρότερο στη μέση, μια εξωτερική τσέπη στο πίσω μέρος και ένα κρυφό διαμέρισμα στο εσωτερικό.

Κάποιος ήδη πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει τέλεια τάξη σε αυτή τη γυναικεία τσάντα, γιατί εμπνεύστηκε από τη στρατιωτική τσάντα. Είναι όμως έτσι, μόνο ένας περήφανος ιδιοκτήτης μιας τσάντας Chanel μπορεί να πει …

Τσάντες Chanel

Τσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες πασαρέλα τσάντα μόδας hula hoop

Η μικρή μαύρη καπιτονέ τσάντα με μπορντό φόδρα και ιμάντες διπλής αλυσίδας σε χρυσό διασφαλίζει ότι οι γυναίκες θα έχουν επιτέλους ελεύθερα τα χέρια τους. Οι γυναίκες το οφείλουν στην καινοτόμο σχεδιάστρια Coco Chanel, η οποία πάντα αντλούσε έμπνευση από την αντρική ντουλάπα. Σε αυτή την περίπτωση, η Chanel βρήκε επίσης έμπνευση στον ιππικό αθλητισμό, του οποίου ήταν παθιασμένος οπαδός.

Τσάντες Chanel από την πασαρέλα

Τσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες αξεσουάρ Chanel

Στη δεκαετία του ’80 του 20ού αιώνα, η εικονική τσάντα τροποποιήθηκε από τον Karl Lagerfeld, τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του House of Chanel. Το λογότυπο της Chanel με το διπλό C, το οποίο παρουσίασε ο Lagerfeld νωρίτερα, διακοσμεί τώρα το κλείσιμο της τσάντας και οι λαβές της αλυσίδας είναι ήδη συνυφασμένες με δερμάτινα λουριά. Η νέα, εκλεπτυσμένη παραλλαγή ονομάζεται 11.12.

Η εικονική τσάντα με πτερύγια 2.55

Τσάντες Chanel τσάντες τσάντες τσάντες σχεδιαστές τσάντες streetstyle

Η εκλεπτυσμένη έκδοση του Karl Lagerfeld It Bag 11.12

Τσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες Chanel τσάντα Karl Lagerfeld

Μία από τις πιο περιζήτητες τσάντες στον κόσμο

Τσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες Chanel τσάντα 2.55

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη διαδικασία εργασίας 

Από το μοτίβο μέχρι την τελική τσάντα, απαιτούνται περίπου 180 μεμονωμένα βήματα εργασίας στο Chanel. Περίπου 6 έως 15 εργαζόμενοι συμμετέχουν στην παραγωγή μιας τσάντας Chanel 2.55. Μόνο μετά από πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας επιτρέπεται η συμμετοχή στην παραγωγή της εμβληματικής τσάντας. Χρειάζονται περίπου 15 ώρες για να φτιάξετε ένα 2,55.

Σε κίνηση με στυλ

Chanel τσάντες σχεδιαστών τσάντες εικονική τσάντα Chanel

Οι 2,55 τσάντες πήραν το όνομά τους από την επίσημη ημερομηνία γέννησής τους – Φεβρουάριος 1955

Τσάντες Chanel τσάντες σχεδιαστών τσάντες Chanel τσάντα 2.55

Άλλα μοντέλα κλασικών τσαντών της Chanel είναι το “Boy Bag” και το “Girl Bag”. Και οι δύο είναι δημιουργίες του Karl Lagerfeld, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το αδιαμφισβήτητο στυλ Chanel εδώ και 33 χρόνια.

Το Chanel Boy Bag πήρε το όνομά του από τον Arthur Boy Capel – έναν από τους μεγάλους έρωτες στη ζωή της Coco Chanel. Το μοντέλο είναι σχετικά νέο από τη συλλογή φθινόπωρο / χειμώνα 11/12. Το Boy Bag έχει μια αντρική εμφάνιση, τονισμένο από την παχιά και βαριά αλυσίδα και το τεράστιο κλείσιμο του λογότυπου. Το μοντέλο μπορεί να βρεθεί στην αγορά σε 5 διαφορετικά μεγέθη – από mini έως maxi.

Τσάντες Chanel – κλασικά μοντέλα

Chanel τσάντες σχεδιαστές τσάντες τσάντες διαφορετικά μοντέλα

Αγόρι τσάντα

Τσάντες Chanel Τσάντες Chanel Boy

Εξοπλισμένο με χρυσή αλυσίδα σε ασπρόμαυρο

Τσάντες Chanel Τσάντες Chanel Designer Bags 11.12

Το Girl Bag γεννήθηκε με τη συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2015 και αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό tweed jacket της Coco Chanel.

Κορίτσι τσάντα

Τσάντες Chanel Τσάντες Chanel Μικρό κορίτσι τσάντα

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα μοντέλα και παραλλαγές των τσαντών Chanel που αναφέρονται παραπάνω στη μικρή μας γκαλερί. Απολαύστε τις άψογες τσάντες σχεδιαστών και ποιος ξέρει, ίσως θα μπορούσατε σύντομα να έχετε κι εσείς …

Τσάντες Chanel με μια ματιά

Τσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες Chanel τσάντα διαφανήςΤσάντες Chanel σχεδιαστικές τσάντες Chanel τσάντα Lego πέτρινη μαύρη Τσάντες Chanel σχεδιαστικές τσάντες Δερμάτινη τσάντα Chanel κόκκινο κεράσιΤσάντες Chanel τσάντες 12-11 μαύρες Τσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες Chanel τσάντα ασημίΤσάντες Chanel σχεδιαστικές τσάντες Chanel σχεδιάστρια μόδα Τσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες 2.55 κρεμ μαύρες Τσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες Chanel Boy τσάντα Τσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες εικονικά μοντέλα Τσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες Karl LagerfeldΤσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες Chanel τσάντα 11.12

Τσάντες Chanel σχεδιαστές τσάντες Chanel δερμάτινη τσάντα μπεζΤσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες Paris fashion Τσάντες σχεδιαστών Chanel τσάντες μαύρες λευκές