παλιό ντεμπούτο άρωμα ανδρικό άρωμα cristiano ronaldo εικόνες

Το νέο άρωμα από τον Cristiano Ronaldo

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τη φιλοδοξία να δημιουργήσει το δικό του ανδρικό άρωμα. Αυτό έχει γίνει πλέον η αλήθεια. Ανακοίνωσε τα νέα κατά τη διάρκεια ενός μικρού ιδιωτικού πάρτι στη Μαδρίτη.

Το ντεμπούτο άρωμα του Ρονάλντο

παλαιό ντεμπούτο άρωμα cristiano ronaldo

Οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο είναι χαρούμενοι για αυτό. Τα ανδρικά αρώματα είναι ένα είδος σύνδεσης με τα αγαπημένα αστέρια και τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Ανδρικό άρωμα για πρωταθλητές 

Ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo κληρονομιά ντεμπούτο άρωμα

Cristiano Ronaldo άρωμα

Ο Cristiano Ronaldo parfum legancy παρουσιάζεται

Αρωματική σειρά “Cristiano Ronaldo Legacy”

Cristiano Ronaldo ντεμπούτο άρωμα legancy

Διαφημιστική καμπάνια που αντιπροσωπεύει τέλεια την έλξη της

Θεωρούμε ότι η διαφημιστική καμπάνια δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα από το ίδιο το ανδρικό άρωμα. Είναι ένα αριστούργημα από μόνο του. Κατάφεραν να φέρουν τους θαυμαστές πιο κοντά στην πολυτέλεια και τον πολυτελή τρόπο ζωής με έναν πολύ προσωπικό τρόπο.

Η δημιουργία του δικού του αρώματος είναι πάντα το όνειρο του Ρονάλντο

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα κληρονομιά

Τα ρούχα, τα φόντα και τα χρώματα επιλέγονται πολύ προσεκτικά και αραιά. Το άρωμα, η στολή του Κριστιάνο Ρονάλντο από μόνη της, οι διαφημιστικές αφίσες είναι κατασκευασμένες σε χρυσό, μαύρο, καφέ και γκρι χρώμα. Όλα είναι ασυμβίβαστα και άψογα. Αυτό είναι το απόλυτο σικ του Ρονάλντο.

Το άρωμα του Ρονάλντο μεταδίδει αρρενωπότητα, αισθησιασμό και αυτοπεποίθηση 

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα κληρονομιά ντεμπούτο ντεμπούτο

Ωστόσο, η φωτιά δεν μεταφέρει την αίσθηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά. Οι παιχνιδιάρικες νότες αποφεύγουν αυτή την εντύπωση.

Ντεμπούτο άρωμα 

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα παλαιού τύπου

Το ντεμπούτο πάρτι αρωμάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο άρωμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα. Επιβεβαιώνει ότι η δημιουργία ενός ανδρικού αρώματος είναι πάθος για αυτόν. Είναι η τελευταία πινελιά ενός βλέμματος. Αυτό ορίζει ένα άτομο πολύ έντονα, ισχυρίζεται ο διάσημος ποδοσφαιριστής. Wantedθελε να δημιουργήσει ένα ανδρικό άρωμα που να μεταδίδει αρρενωπότητα, αισθησιασμό και αυτοπεποίθηση.

Το άρωμα είναι ήδη στην αγορά

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo legacy άρωμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει τη δική του μάρκα ως ένα είδος κληρονομιάς. Οτι Perfume Legacy διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι δεν τον ξεχνούν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το αστέρι εντός και εκτός παιδικής χαράς. Του αρέσει να κάνει μια ισχυρή και διαρκή εντύπωση. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με ένα κατάλληλο ανδρικό άρωμα.

Ο περήφανος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσίασε το ντεμπούτο του στο άρωμα

Η σωστή φόρμουλα

Σε αυτό το πλαίσιο, εννοείται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήθελε να συμβιβαστεί όταν έψαχνε τη σωστή φόρμουλα. Συνεργάστηκε με κορυφαίους ειδικούς που μπόρεσαν να προσδιορίσουν με ακρίβεια τους βαθμούς του προσωπικού του στυλ. Μόνο τα προϊόντα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη πραγματικής πολυτέλειας.

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας αντιπροσωπεύουν την πολυτελή διαβίωση

παλιό ντεμπούτο άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα

Τζελ αφρού “Legacy”

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα και αφρόλουτρο κληρονομιά

Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ισχύει τόσο για το ίδιο το άρωμα όσο και για την εξωτερική μορφή με την οποία προσφέρεται. Το ίδιο το μπουκάλι έχει ένα εντυπωσιακό και πολύ αντρικό σχέδιο. Το κουτί συνδυάζει μαύρο και χρυσό με πολύ εξελιγμένο τρόπο. Το τελικό προϊόν φαίνεται κομψό, μινιμαλιστικό και αξέχαστο ταυτόχρονα.

Το ντεμπούτο άρωμα παρουσιάστηκε σε ένα αποκλειστικό πάρτι στη Μαδρίτη

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα legacy παρουσίαση

Γνώση της ιδιωτικής ζωής του Ρονάλντο

ανδρικό άρωμα Cristiano Ronaldo άρωμα κληρονομιάς ιδιωτική φωτογραφία

Η εταιρεία παραγωγής είναι η Eden Parfums. Οι ειδικοί τους κατάφεραν να ανταποκριθούν στον ισχυρισμό του Ρονάλντο για αριστεία και άψογη εκτέλεση. Η Στέλλα Βασιλειάδη από την Eden Parfums δεν έκρυψε την περηφάνια της για το καλό αποτέλεσμα. Εξέφρασε επίσης τη χαρά της ομάδας για τη συνεργασία με τον Ρονάλντο. Η αγάπη του για τα αρώματα βοήθησε όλους να δουλέψουν στο ανδρικό άρωμα του και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Λέει ότι όλοι οι θαυμαστές και οι πελάτες θα ένιωθαν ότι το άρωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο συμβολίζει την προσωπικότητά του και προτείνει τα οράματά του.

παλιό ντεμπούτο άρωμα cristiano ronaldo εικόνες αρώματος