Το Mardi Gras ή το Carnival ή το Mardi Gras, όπως και να το αποκαλέσετε αυτό το υπέροχο φεστιβάλ, είναι ξανά στο κατώφλι! Αυτές οι γιορτές πριν από τη Χριστιανική Σαρακοστή διαρκούν μόνο λίγες μέρες το χρόνο, αλλά η προετοιμασία για αυτές είναι μακρά και επίπονη! Όλα ξεκινούν την Τετάρτη της Τέχνης! Μέχρι τότε θα έπρεπε να είχατε ήδη τελειώσει τη μοναδική γιορτινή σας εμφάνιση και, φυσικά, το ασορτί μακιγιάζ! Έναν τρόπο απαλό στο δέρμα του προσώπου! Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας για το μακιγιάζ του Καρναβαλιού είναι χρήσιμες!

Καρναβαλικές συμβουλές μακιγιάζ για δραματική εμφάνιση

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι γυναίκες δραματικό στυλ μαλλιών μακιγιάζ

Το σωστό μακιγιάζ κάνει τη διάθεση χαρούμενη!

Πολύχρωμο καρναβάλι στο δρόμο, χαρά, καλή διάθεση … Πολλοί άνθρωποι διασκεδάζουν ντύνοντας και μακιγιάρονται και μεταμορφώνονται σε διαφορετικό άτομο, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Το να κάνετε τον εαυτό σας αγνώριστο με πρωτότυπες περούκες και μάσκες είναι μεγάλη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Αλλά το καλό μακιγιάζ είναι απαραίτητο αν θέλετε να συμπληρώσετε και να δώσετε έμφαση στο αποκριάτικο κοστούμι σας.

Μια φρέσκια ιδέα για την εποχή του ανόητου

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι φρέσκες γυναίκες μακιγιάζ προσώπου

Βασιστείτε σε καλής ποιότητας μακιγιάζ!

Αποκτήστε μια εντελώς νέα εμφάνιση ως μπαρόκ κυρία, γάτα, λιοντάρι, υπερήρωας ή ως Κλεοπάτρα, βασίλισσα ή κλόουν … Τα καλά αποτελέσματα βρίσκονται στις λεπτομέρειες και στο ακριβές μακιγιάζ … Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να μακιγιάρεσαι για το καρναβάλι! Πάρτε το στα σοβαρά όταν πρόκειται για μακιγιάζ! Αναζητήστε το βέλτιστο μακιγιάζ για το δέρμα του προσώπου σας.

Το υψηλής ποιότητας μακιγιάζ έχει μεγάλη σημασία. Γιατί αυτό πρέπει να μείνει στο πρόσωπο για ώρες. Και εφαρμόζεται σε αυτό μερικές ημέρες στη σειρά … Το μακιγιάζ και το δέρμα αντιδρούν φυσικά μεταξύ τους. Με υψηλής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ αποφεύγετε την ερυθρότητα, τον ερεθισμό του δέρματος και πιθανές αλλεργίες. Η ανοχή στο δέρμα είναι σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μακιγιάζ και ειδικά για το καρναβάλι. Δοκιμάστε πρώτα τη συμβατότητα σε λεπτά στρώματα και μόνο στη συνέχεια αυξήστε το πάχος εάν το επιθυμείτε. Εάν το προϊόν αποτελείται κυρίως από νερό, ο κίνδυνος για την υγεία είναι μικρότερος. Δεδομένου ότι το στρώμα μακιγιάζ παραμένει στο πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάστημα, προτιμάτε να χρησιμοποιείτε υδατοδιαλυτά χρώματα όπως οι ηθοποιοί του θεάτρου!

Βάλε μια δραματική σκιά ματιών

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι αποτυχημένες γυναίκες μακιγιάζ προσώπου

Τα παιδιά θέλουν επίσης να φτιάχνουν το πρόσωπό τους για γιορτές. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί τους και να χρησιμοποιείτε μόνο κατάλληλα προϊόντα για το μακιγιάζ του προσώπου. Όχι μόνο το υδατοδιαλυτό μακιγιάζ του θεάτρου είναι κατάλληλο για το λεπτό δέρμα των μικρών. Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν ειδικά μολύβια μακιγιάζ και χρωματιστά στρώματα μαλλιών με σωματίδια λάμψης, αλλά αυτά θα μπορούσαν να μπουν στα ρούχα και να το αποχρωματίσουν. Ανοιχτά ξανθά μαλλιά επίσης!

Υπάρχει επίσης μια σωστή τεχνική για το μακιγιάζ!

  • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα συστατικά της συσκευασίας. Προσέξτε επίσης την ημερομηνία λήξης του μακιγιάζ! Τραγανό ή μεταβαλλόμενο υλικό είναι κακό σημάδι!
  • Απαιτείται καλή βάση! Σημειώστε επίσης ότι τα φωσφορίζοντα μελάνια πρέπει να ελέγχονται για ανοχή στο δέρμα.
  • Είναι καλύτερα να πάρετε μαζί σας κραγιόν και μολύβια kohl για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας όταν σας δοθεί η ευκαιρία.
  • Χρωματιστά ή λαμπερά λακ μαλλιών πρέπει να εφαρμόζονται σε εξωτερικούς χώρους επειδή τα σωματίδια λάμψης πετούν στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, βουρτσίστε δυνατά τα μαλλιά σας πάνω από την μπανιέρα ή, το καλύτερο από όλα, πλύνετε τα.
  • Η αφαίρεση του μακιγιάζ μετά το πάρτι είναι ιδιαίτερα σημαντική! Συνιστάται η εφαρμογή ενυδατικού υγρού ή πλούσιας ενυδατικής κρέμας στη συνέχεια. Έτσι προάγετε την αναγέννηση του δέρματος.

Το μακιγιάζ του κρανίου είναι πάντα στη μόδα …

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι ελκυστικές ιδέες γυναίκες

Ελκυστική ιδέα για εκφραστικά μάτια

συμβουλές μακιγιάζ καρναβαλικό μακιγιάζ για τα μάτια

Για να διατηρήσετε αυτό το παλιό έθιμο, μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε στο καρναβάλι με μια εντελώς νέα εμφάνιση! Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ωραίο κοστούμι και υψηλής ποιότητας μακιγιάζ, ώστε να μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τον χρόνο του ανόητου! Ας ελπίσουμε ότι οι καρναβαλικές συμβουλές μακιγιάζ μας σας ενέπνευσαν για τη δική σας μοναδική εμφάνιση! Τώρα το καρναβάλι μπορεί να ξεκινήσει!

Καταπλήξτε τους άλλους!

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι γυναικείες ιδέες διπλού αποτελέσματος

Μυστηριώδης σκιά ματιών για όσους εκτιμούν το λεπτό μακιγιάζ

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι κομψό μυστηριώδες

Σκούρα χρώματα και συμβολισμοί τριαντάφυλλου …

Συμβουλές μακιγιάζ Οι καρναβαλικές γυναίκες αντιμετωπίζουν το μακιγιάζ δραματικά

Το μακιγιάζ για το καρναβάλι μπορεί να είναι πολύ κομψό!

συμβουλές μακιγιάζ καρναβαλικές γυναίκες καλύπτουν κομψά

Το μακιγιάζ Mardi Gras μπορεί να είναι κομψό και ελκυστικό ταυτόχρονα

συμβουλές μακιγιάζ γυναίκες καρναβαλιού κομψά χρώματα

συμβουλές μακιγιάζ αποκριάτικες ιδέες χρωματισμού προσώπου γυναίκες

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι πρόσωπο μακιγιάζ ζώο

συμβουλές μακιγιάζ καρναβαλικά αγόρια αντιμετωπίζουν μακιγιάζ

Απολαυστική ιδέα σε ροζ και λευκό για τα κορίτσια

συμβουλές μακιγιάζ τα παιδιά του καρναβαλιού επιλέγουν τα κατάλληλα χρώματα

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι φοβερό μακιγιάζ προσώπου

συμβουλές μακιγιάζ καρναβαλικές ιδέες κρανίου κρανίου

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι παιδιά γάτα

Τα πρόσωπα των ζώων είναι μια κατάλληλη ιδέα για τα μικρά αγόρια

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι αστείες ιδέες αγόρια

συμβουλές μακιγιάζ Τα παιδιά του καρναβαλιού αντιμετωπίζουν ιδέες μακιγιάζ

συμβουλές μακιγιάζ καρναβάλι τρελό πρόσωπο μακιγιάζ

συμβουλές μακιγιάζ καρναβαλικές γυναίκες αντιμετωπίζουν ιδέες μακιγιάζ

Το δυνατό μακιγιάζ κλόουν είναι ένα πραγματικό κλασικό 

συμβουλές μακιγιάζ αποκριάτικη στολή κλόουν μακιγιάζ