αγοράστε αρωματικά έλαια φυσική γεύση κανέλα γλυκάνισο εσπεριδοειδή

Μάθετε πώς να αγοράζετε καλά αρωματικά έλαια

Τα αρωματικά έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της αύρας μας με αόρατο τρόπο. Αυτό ισχύει εξίσου είτε αγοράζετε ένα άρωμα είτε χρησιμοποιείτε αρώματα για να βελτιώσετε τη διάθεση στο σπίτι σας.

Αλλά για να μπορέσετε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να αγοράσετε αρμονικά αρωματικά έλαια.

Όπως σε κάθε άλλο τομέα, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας διδάξουμε κάποιες βασικές δεξιότητες.

Οι επιφάνειες

Το πρώτο μάθημα από τη σημερινή σχολή αρωμάτων σχετίζεται με την επιφάνεια. Λόγω των συστατικών τους, τα αρώματα αντιδρούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο στην επιφάνεια. Αν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε ένα άρωμα, δοκιμάστε τη μυρωδιά του στο δέρμα σας, αλλά και σε υφάσματα και χαρτί. Επιπλέον, κάθε άτομο και κάθε ατμόσφαιρα έχει τη δική του μυρωδιά. Το ίδιο άρωμα μυρίζει διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους και επίσης σε διαφορετικά δωμάτια.

Καλοκαιρινή φρεσκάδα με λάιμ και μέντα

αγοράστε αρωματικά έλαια ασβέστη μέντα

Ανεξάρτητα από το πόσο σας γοητεύει η φωτιά, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε μικρότερες ποσότητες αρωματικών ελαίων για να τα δοκιμάσετε. Εάν εξακολουθείτε να είστε “ερωτευμένοι” μετά από την πρακτική εμπειρία, θα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά ένα μεγαλύτερο ποσό.

Με την ησυχία σου

Αρωματικά έλαια, αρώματα και άλλοι συνδυασμοί ξεδιπλώνονται στο χρόνο. Συχνά χρειάζονται πολλές ώρες για να περάσουν όλα τα πιθανά στάδια. Πρέπει επίσης να είστε σίγουροι ότι είστε άνετοι με όλα αυτά. Αυτό είναι επίσης το δεύτερο μάθημα του άρθρου μας. Θέλει χρόνο και μεγάλη εμπειρία. Μόνο τότε είναι αρμόδιο να αγοράζει αρωματικό λάδι.

Δοκιμάστε με προσοχή

Όταν βρίσκεστε στο κατάστημα, δεν επιτρέπεται να δοκιμάσετε περισσότερα από τρία αρωματικά έλαια ή προϊόντα που τα περιέχουν. Πρώτα απ ‘όλα, δεν έχει κανένα νόημα. Δεύτερον, μπορεί ακόμη και να ζαλίσει μερικούς ανθρώπους. Εάν πρέπει, οι κόκκοι καφέ θα μπορούσαν να σας χρησιμεύσουν. Εξουδετερώνουν τις μυρωδιές και μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά κάτι.

Εξωτικά αρώματα και ξέγνοιαστη ελαφρότητα

Αγοράστε αρωματικά έλαια από κίτρινα κεριά ορχιδέας στρογγυλές πέτρες

Αλλά όπως μόλις είπα, πρέπει να περιοριστείτε σε μικρότερο αριθμό. Οι σύμβουλοι είναι συχνά σε θέση να βρουν κάτι κατάλληλο για εσάς. Αφήστε τους να σας προσφέρουν μερικές παραλλαγές. Αγοράστε μια μικρή ποσότητα από αυτήν και δοκιμάστε την με τον τρόπο που μόλις περιγράψαμε.

Εισάγετε σωστά αρωματικά έλαια και αρώματα

Είτε αγοράζετε αρωματικά έλαια για να ενισχύσετε την αύρα και την υγεία σας είτε τα χρησιμοποιείτε ως αρώματα, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για την εφαρμογή τους. Πρέπει να αναζητήσετε τα σημεία και τα μέρη από τα οποία θα εξαπλωθούν ιδιαίτερα έντονα και καλά.

Στο σώμα, είναι πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς, πίσω από τα γόνατα και στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα.

Μυστικιστικός στοχασμός με λεβάντα

Αγοράστε αρωματικά έλαια λεβάντες μοβ αρώματα κεριών

Όπου και αν το εφαρμόζετε, μην τρίβετε τα αρωματικά έλαια. Έτσι καταστρέφετε τη γενική δομή των αρωματικών μορίων. Αν το κάνετε αυτό, τα αρωματικά έλαια δεν θα είναι σε θέση να εξαπλώσουν τα αποτελέσματά τους για πολύ καιρό.

Τα ρούχα, τα ξινά αρώματα και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά

Τώρα ας προχωρήσουμε στο πρακτικό μάθημα αρωματικών ελαίων δίνοντας ορισμένες τελευταίες υποδείξεις σχετικά με την πρακτική χρήση. Πρώτον, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν εφαρμόζετε αρωματικά έλαια σε ρούχα και κοσμήματα. Πρέπει πραγματικά να αποφύγετε μια τέτοια επαφή. Μπορεί να λεκιάσει και να χαλάσει τη φυσική εμφάνιση.

Λουλούδια πάθους και εσπεριδοειδή

αγοράστε αρωματικά έλαια mcmc αρώματα αρώματα εξωτικά

Εάν παρατηρήσετε ότι το άρωμα είναι κάπως ξινό, περίεργο, περίεργο ή καυτό, τότε δυστυχώς αυτό είναι ένα κακό σημάδι. Ρθε η ώρα να αγοράσετε νέα αρωματικά έλαια.

Σκεφτείτε τα αρωματικά έλαια ως ένα μέσο έκφρασης, μέσω του οποίου η προσωπικότητά σας έρχεται στο προσκήνιο. Σκεφτείτε να ενισχύσετε τη δική σας αύρα μέσω αυτών. Αυτό μπορεί να σας φέρει τόσα πολλά πλεονεκτήματα, έτσι δεν είναι?

Το θυμάρι ονειρεύεται το καλοκαίρι

αγοράστε αρωματικά έλαια φαρμακευτικά βότανα αρώματα θυμάρι

Εκλεπτυσμένο άρωμα σαλβιάς από τον κήπο

αγοράστε αρωματικά έλαια φαρμακευτικά βότανα άρωμα σάλβιας

Το πολύτιμο λάδι τριαντάφυλλου είναι ένα διαχρονικό κλασικό

αγοράστε αρωματικά έλαια φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου

Ανακαλύψτε τον πολύπλευρο κόσμο των αρωματικών ελαίων

αγοράστε αρωματικά έλαια με φυσικά αρώματα

Λουλούδια λιβάδια και βάλσαμο με άρωμα λεμονιού

τα αρωματικά έλαια αγοράζουν φυσικά αρώματα

Πολύτιμο και θρεπτικό – το αμυγδαλέλαιο

αγοράστε αρωματικά έλαια καλλιέργεια αμυγδαλέλαιο

Αρώματα βοτάνων από τη φύση

αγοράστε αρωματικά έλαια δεντρολίβανο λεβάντα φυσικό

Περιποιηθείτε τις αισθήσεις σας με έναν παραπλανητικό τρόπο

Τα αρωματικά έλαια αγοράζουν δύσκολα αισθησιακά αρώματα

Μια υπέροχη εμπειρία SPA στο σπίτι

Αγοράστε αρωματικά έλαια λουλούδια λιβάδι φυσικό άρωμα κερί