ανία τι κάνουν τα παιδιά

Βαρεμάρα τι να κάνω Or μάθετε να απολαμβάνετε την πλήξη

Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει να ψυχαγωγείται συνεχώς. “Βαριέμαι” είναι ένα ρητό που ακούγεται πολύ συχνά. Οι εκφράσεις «πλήξη!» «Τι να κάνουμε;» Εκλαμβάνονται από πολλούς ως συνώνυμα της απελπισίας.

Τι είναι πίσω από αυτό?

Είναι πραγματικά κακό να βαριέσαι; Αυτό έχει πραγματικά να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχουμε ασχολία ή είναι η έκφραση μιας ιδιαίτερης στάσης που εκλαμβάνεται ως εμπόδιο στην ευτυχία μας;?

Ας συζητήσουμε τώρα αυτές και παρόμοιες ερωτήσεις.

Μετατρέψτε την πλήξη σε μια χαλαρή αίσθηση διακοπών

πλήξη τι να κάνω διακοπές χαλάρωση στην παραλία

Εδώ είναι η πρόκλησή μας προς εσάς: Τώρα κάντε στον εαυτό σας την ερώτηση: ανία – τι να κάνετε ή τι να απολαύσετε?

Στη συνέχεια, κάντε τα ξανά στο τέλος αυτού του άρθρου.

Λίγες ακόμη ερωτήσεις

Ας συνεχίσουμε με μερικές ακόμη ερωτήσεις. Κατά τη γνώμη μας, αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουν όλοι οι άνθρωποι που πολύ συχνά αισθάνονται βαρεμένοι. Γιατί η πλήξη είναι τόσο τρομακτική; Τι είναι τόσο φοβερό σε εκείνες τις όμορφες στιγμές που οι αισθήσεις μας μπορούν να χαλαρώσουν; Οι μικρές πνευματικές αναζητήσεις με τις οποίες γεμίζουμε τον χρόνο μας έχουν πραγματικά περισσότερο νόημα παρά πλήξη?

Μάθετε μερικές τεχνικές χαλάρωσης!

πλήξη τι να κάνετε ακούστε μουσική χαλαρώστε

Είναι πράγματι πλήξη ή ανικανότητα να είσαι ήσυχος και να ανακάμψεις;?

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να βρούμε γρήγορα απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Αλλά όταν αρχίζετε να το αντιμετωπίζετε, πιθανότατα θα γνωρίζετε τα εξής: Η κριτική εξέταση του ρητού «Βαριέμαι» θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια βαθιά επανεξέταση της δικής σας φιλοσοφίας σκέψης. Συγκεκριμένα, τα αρνητικά πρότυπα σκέψης θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν. Αυτό θα ήταν επίσης η αρχή του τρόπου να τα ξεπεράσουμε.

Η πλήξη μπορεί να ελλοχεύει οπουδήποτε

βαρεμάρα τι να κάνω συνάντηση γραφείου στο χώρο εργασίας

Βαρεμάρα και μοναξιά

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν κάτι για την πλήξη επειδή φοβούνται ότι διαφορετικά θα ένιωθαν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Προσπάθησε να καταλάβεις. Η συγκέντρωση των δύο όρων είναι μια επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν καταλαβαίνει τον εαυτό του με κανέναν τρόπο. Μπορείτε πραγματικά να γεμίσετε τον χρόνο της πλήξης με πολλές μεγάλες δραστηριότητες που δεν θα μπορούσατε να κάνετε με άλλους ανθρώπους.

Φόβος σκέψης

Το «βαριέμαι» είναι επίσης ένα είδος κραυγής για βοήθεια για μερικούς ανθρώπους. Θέλετε λοιπόν να πείτε ότι σε τέτοιες περιόδους φοβερές υπαρξιακές ερωτήσεις σας εισβάλλουν. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι για την πλήξη, τότε εκφράζετε πραγματικά με έναν καλυμμένο τρόπο ότι θέλετε να προστατευθείτε από τέτοιες σκέψεις. Πρέπει όμως να είναι αυτό; Δεν θα ήταν πιο έξυπνο να ασχοληθούμε με τις κρίσιμες ερωτήσεις και να βρούμε μια κατάλληλη απάντηση σε αυτές?

Κρατήστε ένα προσωπικό ημερολόγιο

ανία τι κάνουν ημερολόγιο τα παιδιά έφηβοι

Αδυναμία οργάνωσης της καθημερινής ζωής

Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς: μπορεί πραγματικά να είναι βαρετό για έναν εργατικό άνθρωπο; Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε σε αυτή τη ζωή! Μπορείτε να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε, να διαβάσετε, να παίξετε αθλήματα, να κάνετε φιλανθρωπική εργασία. Αλλά δεν μπορούν όλοι να συγκεντρώσουν την πειθαρχία και την προσπάθεια να οργανώσουν τα πάντα μόνοι τους. Εάν η κατάθλιψη δεν εμπλέκεται (είναι μια ειδική περίπτωση του πανικού του φόβου της πλήξης), τότε πιθανότατα πρόκειται να δουλέψουμε επιμελώς για τη δική μας ανάπτυξη και να μην περιμένουμε κάποιον άλλο να μας οδηγήσει σε αυτό το μονοπάτι.

Η ζωγραφική δεν κάνει καλό μόνο στα παιδιά

ανία τι ζωγραφίζουν τα παιδιά με δραστηριότητες

Παιδιά και ανία

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα όταν μεγαλώνετε τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε ξανά και ξανά τι κρύβεται πίσω από την έκφραση «βαριέμαι». Ποιες από τις ρυθμίσεις που μόλις περιγράφηκαν θα ήταν ο λόγος για αυτήν την πρόταση?

Ενώ βοηθάτε τα παιδιά σας να κάνουν κάτι για το αίσθημα της ανίας, τα υποστηρίζετε στην ανάπτυξή τους.

Μερικές αναζητήσεις που βοηθούν καθολικά

Ανεξάρτητα από το αν δομείτε την καθημερινότητά σας με έναν δύσκολο τρόπο ή είστε πραγματικά μελαγχολικοί και ζηλεύετε την κατάθλιψη, οι παρακάτω δραστηριότητες θα μπορούσαν να είναι καθολικά χρήσιμες ενάντια στην πλήξη.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι σχεδόν πάντα μια τέλεια ιδέα ενάντια στην πλήξη

ανία τι κάνουν επιτραπέζια παιχνίδια

Αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Κατά κανόνα, οι αθλητικές και υπαίθριες αναζητήσεις είναι πάντα ένας καλύτερος τρόπος για να «βαρεθείτε». Όταν κάνετε ποδήλατο, κάνετε τζόκινγκ ή κάνετε μια βόλτα, οι κακές σκέψεις συνήθως δεν είναι τόσο σοβαρές. Προσπαθήστε να κοιτάξετε τη φύση ή το ηλιοβασίλεμα. Αυτό θα μπορούσε να σας φέρει πολλά! Επίσης, θα σε κρατήσει σε φόρμα και θα δείχνει όμορφο όταν έρθουν οι «καλύτερες εποχές».

Παίξτε μαζί σε εξωτερικούς χώρους

ανία τι παίζουν ποδόσφαιρο η οικογένεια των παιδιών

Ο κήπος προσφέρει πάντα κάτι συναρπαστικό

ανία τι κάνουν νηπιαγωγείο φύση

Απλά αφήστε τα παιδιά σας να αφήσουν τον ατμό έξω

βαρεμάρα τι κάνουν τα παιδιά έξω από τα παιχνίδια βρέχει

Χούλα χουπ για μικρούς και μεγάλους

πλήξη τι να κάνουμε χούλα χουπ παιδικό λιβάδι

Σας αρέσει η τέχνη;?

Σας ενδιαφέρει η τέχνη; Αφιερώστε τον εαυτό σας μόλις νιώσετε «βαριέμαι». Θα τους βγάλει από αυτήν την κατάσταση. Ταυτόχρονα, θα εργαστείτε για την πνευματική και πνευματική σας ανάπτυξη.

Ξανασκεφτείτε τη ζωή σας

Και αν βρίσκετε την ανία τόσο άσχημη, σκεφτείτε τι σας έκανε να νιώσετε έτσι στη ζωή σας. Τι μπορείτε να αλλάξετε για να μην συνεχίσετε να το κάνετε; Ποιος ξέρει αν δεν θα δημιουργήσετε μια βιώσιμη θετική ανατροπή που θα σας φέρει πραγματική ευτυχία …

Η πλήξη λοιπόν δεν είναι συνήθως τόσο κακή. Τα πράγματα που μας συμβαίνουν σε αυτό το διάστημα είναι τρομακτικά. Γιατί μαζί του τα αρνητικά προέρχονται από μέσα. Έχουμε μια επιλογή μεταξύ της συνέχισης της καταστολής ή της υπέρβασης.

Δοκιμάστε να ψήσετε μπισκότα!

βαρεμάρα τι ψήνουν τα παιδιά μπισκότα

Γιατί δεν ανησυχείτε για όλα όσα έχουν ειπωθεί εδώ. Απαντήστε στην ερώτηση τώρα και ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα: «Βαρεμάρα; Κάνε αυτό ή απόλαυσε! ». Αντιμετωπίστε το ξανά και ξανά μετά από μια ορισμένη περίοδο. Στην καλύτερη περίπτωση, θα μπορούσατε να μετρήσετε την πρόοδο στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Τα σκυλιά μπορούν επίσης να βαρεθούν – πηγαίνετε μαζί μια βόλτα

πλήξη τι να κάνει κατοικίδιο σκυλί πάει μια βόλτα

Κάντε την καθημερινή σας δουλειά λίγο πιο συναρπαστική

βαρεμάρα τι να κάνω πίνω καφέ δουλειά φορητού υπολογιστή

Μάθετε από τις γάτες!

πλήξη τι να κάνουν οι γάτες κοιμούνται χαλαρώστε