δένουν ένα μαντήλι δένουν ένα μαντήλι εκπέμπουν αυτοπεποίθηση

Η τέχνη του να δένεις ένα μαντήλι

Το δέσιμο του μαντήλι είναι απίστευτα σημαντικό το χειμώνα. Αν κυριαρχήσουμε πολύ καλά σε αυτήν την ικανότητα, τότε θα είμαστε σε θέση να προστατευτούμε από το κρύο και να δείχνουμε μοντέρνα ταυτόχρονα. Όλοι γνωρίζουν ότι όταν έχεις ένα μαντήλι, έχεις ένα αξεσουάρ που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα.

Δέστε ένα μαντήλι – έτσι γίνεται

γραβάτα κασκόλ κομψό επιχειρησιακό μόδα ριγέ μοτίβο διακεκομμένο μοτίβο

Δέστε ένα μαντήλι αν βιάζεστε

Ας ξεκινήσουμε με μερικές μεθόδους δεσίματος κασκόλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επείγουσες περιπτώσεις. Εννοούμε τις καταστάσεις στις οποίες πρέπει απλώς να κάνετε τα πάντα πολύ γρήγορα.

Απλές τεχνικές δεσίματος μαντήλι

τεχνικές δεσίματος μαντήλι δέσιμο μαντήλι

Το πρώτο είναι απλά να δέσετε έναν βρόχο γύρω από το λαιμό σας, έτσι ώστε δύο πλευρές ίσου μήκους να πέφτουν μπροστά στον ώμο σας. Στη συνέχεια, απλά τραβήξτε το μεσαίο τμήμα προς τα εμπρός. Με τη δεύτερη μέθοδο, μπορείτε ακόμη και χωρίς βρόχο. Απλώς αφήνεις το κασκόλ να πέφτει μπροστά στους ώμους σου από πίσω. Η ενότητα σας παραμένει δωρεάν.

Το μαντήλι και ο ρόλος του στην ντουλάπα της επιχειρηματίας

γραβάτα κασκόλ κομψό πουκάμισο επιχειρησιακές μόδες κυρίες

Αν θέλετε να δέσετε ένα πραγματικά μακρύ κασκόλ και να μην το αφήσετε να πέσει πολύ, τότε δέστε το δύο ή και τρεις φορές στο λαιμό σας. Στο τέλος, κάντε ένα βρόχο και κρύψτε τον κόμπο κάτω από τις κουρτίνες.

Θα μπορούσατε επίσης να μειώσετε το δέσιμο του υφάσματος στο να ρίξετε το ένα άκρο προς τα εμπρός και το άλλο – προς τα πίσω.

Κομψό και εξαιρετικά απλό

κασκόλ γραβάτα κομψό επιχειρηματικό γυναικείο λευκό πουκάμισο

Μιμήσου γραβάτα

γραβάτα κασκόλ κομψές επιχειρηματικές γυναίκες κυρίες

Αν θέλετε, διπλώστε το μαντήλι έτσι ώστε να γίνει διπλάσιο. Στη συνέχεια, τυλίξτε το γύρω από το λαιμό σας και τραβήξτε το ένα άκρο μέσω του βρόχου που δημιουργήθηκε στη μία πλευρά.

Δεμένο σαν τόξο

γραβάτα κασκόλ κομψό τόξο επιχειρήσεων μόδας κυρίες

Πιο περίτεχνοι τρόποι για να δέσετε το μαντήλι σας

Θέλετε να δέσετε ένα φουλάρι που έχει διαφορετικά σχέδια και αποχρώσεις και στις δύο πλευρές; Αν ναι, τότε τυλίξτε το στο λαιμό σας με τη μία πλευρά προς τα πάνω. Στη συνέχεια, γυρίστε τα μέρη που πέφτουν πλάγια στους ώμους προς τα εμπρός.

Δημιουργικές τεχνικές δέσμευσης

κασκόλ δέσιμο διαφορετικών τεχνικών

Τα κασκόλ μπορούν επίσης να προστατεύσουν πολύ το λαιμό σας. Τυλίξτε το μαντήλι στο λαιμό σας μέχρι τα δύο πλευρικά άκρα να παραμείνουν πολύ κοντά. Στη συνέχεια, κάντε δύο ή τρεις βρόχους στη σειρά και κρύψτε τους.

δέστε ένα κασκόλ ασπρόμαυρο κομψό στο Scheiderpuppe

δέστε ένα μαντήλι δέστε ένα κασκόλ κομψό Scheiderpuppe

Τώρα αφήστε το μαντήλι σας να πέσει ελεύθερα στους ώμους σας και από τις δύο πλευρές. Δέστε έναν ή δύο κόμβους (ανάλογα με το πόσο σφιχτό θέλετε να είναι) στα κάτω άκρα. Τυλίξτε ξανά τον βρόχο που προκύπτει γύρω από το λαιμό σας και αφήστε τον να πέσει ελεύθερα μπροστά.

10 τεχνικές δεσίματος μαντήλι

Bunny Ear

τεχνικές δεσίματος κασκόλ κόμπο λαγουδάκι

δέστε ένα κασκόλ κομψά στη διαχωριστική κούκλα

Πλέξτε το μαντήλι και μετά δέστε το

      δέστε ένα κασκόλ κομψά πλεξίδα στην κούκλα διαχωριστικό

Πλέξτε και δέστε δύο ροζ κασκόλ μαζί

   τεχνικές δεσίματος κασκόλ ροζ μαντήλι

 Συνδυασμός 2 ασορτί κασκόλ

τεχνικές δεσίματος μαντήλι δέσιμο ιδεών κασκόλ τεχνικές δεσίματος μαντήλι ιδέες δεσίματος μαντήλι μοβ ροζ

 Δέστε ένα πλεκτό μαντήλι

πλεκτό μαντήλι κασκόλ γραβάτα κομψό πλεκτό πλώρη

Λοιπόν, πώς μπορείς να δείχνεις πραγματικά αριστοκρατικός με υφασμάτινους επίδεσμους;?

Μπορεί επίσης να επιτευχθεί μια πολύ καθαρή και επίσημη εμφάνιση με ένα μαντήλι ή επίδεσμο. Εάν έχετε ένα λεπτό, λεπτό ύφασμα, αφήστε το να πέσει σε όλη την πλάτη, τους ώμους και τα χέρια σας. Αυτή η ιδέα μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με υπέροχα μαύρα βραδινά ρούχα.

Δέστε ένα πανί

γραβάτα υφασμάτινες μπλε και άσπρες ρίγες

Or, καθώς τυλίγετε το μαντήλι γύρω σας, μπορείτε επίσης να το στρίψετε. Αυτό το τυλιγμένο σχήμα φαίνεται επίσης εξαιρετικά ευγενές και μπορεί να συνδυαστεί με συναρπαστικά βραδινά οράματα.

Έτσι θα βγάλεις αυτοπεποίθησηλάμψη

δέστε ένα υφασμάτινο μοτίβο ύφασμα εκπέμπουν αυτοπεποίθηση

Υπάρχει επίσης μια «γρήγορη» μέθοδος δέσμευσης μαντήλι, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική και κομψή. Τυλίξτε το μαντήλι στο λαιμό αρκετές φορές όπως θα κάνατε κανονικά μέχρι τα άκρα να παραμείνουν αρκετά κοντά. Στη συνέχεια τυλίξτε τη μία πλευρά μέχρι το τέλος. Στη συνέχεια, απλώστε το άλλο από τη λαιμόκοψη και στερεώστε το σε ένα μόνο μέρος στο λαιμό.

Δέστε δύο μαντίλες μαζί

δέστε ένα πανί μπλε κίτρινο δέστε ένα φουλάρι

Μαντίλα και χτενίσματα με πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν

    δέστε ένα υφασμάτινο μαύρο και άσπρο ρίγες κοτσίδα