μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών κορυφαία 7

 Ταινίες για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι όμορφο με τον νοσταλγικό του τρόπο. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, πολλοί χωρισμοί συμβαίνουν αυτή τη σεζόν και ξεκινούν νέες ιστορίες αγάπης. Όμορφες νέες ταινίες ταιριάζουν σε όλες αυτές τις καταστάσεις. Αυτή τη φορά δεν εννοούμε “νέες” επιτυχίες που κυκλοφόρησαν φέτος.

Σας παραθέτουμε τώρα κλασικά για εσάς που ίσως ορισμένοι από εσάς να μην έχετε ακούσει τελικά. Με αυτό κατά νου, τα παραδείγματά μας θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα των νέων ταινιών σας.

Οι ταινίες που σας παρουσιάζουμε εδώ ταιριάζουν ακριβώς στη διάθεση της φθινοπωρινής σεζόν.

7 από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

καλύτερες ταινίες όλων των εποχών 500 μέρες του καλοκαιριού

500 μέρες καλοκαιριού 2009

Πρόκειται για δύο νέους που ερωτεύονται. Ναι, ξεκινά παράνομα, αλλά συνεχίζεται δραματικά. Δεν πιστεύει στην αγάπη και εκείνος είναι πεπεισμένος από την πρώτη στιγμή ότι αυτή είναι η σωστή. Η σχέση εξελίσσεται σε μια περίεργη κατεύθυνση. Η ταινία μιλά για καταστάσεις αγάπης που θα μπορούσαν πραγματικά να μας αφαιρέσουν αυτό το όμορφο συναίσθημα. STARRING: Joseph Gordon-Levitt και Zooey Deschanel.

500 μέρες καλοκαιριού

500 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών 500 Days of Summer 2009

Σκηνή αγάπης από την ταινία

500 Days Of Summer σκηνή καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο (Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη) 2000

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ υποδύεται μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει καλές δουλειές και όχι εξαιρετική εικόνα. Η σύντροφός του στην ταινία παίζει τη Winona Ryder (Charlotte). Είναι είκοσι χρόνια μικρότερη από αυτόν. Την ερωτεύεται. Αλλά σύντομα αποδεικνύεται μετά τη ρομαντική αρχή ότι είναι τελείως άρρωστη. Πώς αντιμετωπίζουν οι δυο τους τα συναισθήματά τους και την έκβαση της ασθένειας; Τα δραματικά γεγονότα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας ωραίας πτώσης στη Νέα Υόρκη.

Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη

ξεκίνησε στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών τον Σεπτέμβριο

Ο Richard Gere και η Winona Ryder σε μια συγκινητική ιστορία αγάπης

Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη Έτος: 2000 Σκηνοθέτης: Joan Chen Winona Ryder Richard Gere

Dead Poets Society 1989

Αυτή η ταινία αποτελεί μεγάλη έμπνευση για τους δασκάλους και έρχεται εγκαίρως για τη νέα σχολική χρονιά. Ο Robin Williams είναι ο δάσκαλος που όλοι σχεδόν θέλουμε. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να διδάξει στους μαθητές του ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα αν θέλουν πραγματικά … Μετά από αυτή την ταινία θα νιώσετε ανακούφιση, κίνητρο και γενναία.

Ο Robin Williams στο ρόλο του δασκάλου

καλύτερες ταινίες όλων των εποχών Dead Poets Society

Το σπίτι της λίμνης 2006

Πρωταγωνιστούν εδώ η Sandra Bullock και ο Keanu Reeves. Και οι δύο συναντιούνται ξανά εδώ σε μια ταινία. Αυτή τη φορά είναι ένα δράμα αγάπης που θα σας κρατάει σε ένταση όλη την ώρα. Ένα μέρος ενώνει τις ζωές των κεντρικών χαρακτήρων. Αλλά τους χωρίζουν δύο χρόνια. Μπορεί να επικοινωνούν μεταξύ τους, να έχουν έναν κοινό σκύλο και να ξανασυναντιούνται?

Σάντρα Μπούλοκ και Κιάνου Ριβς

Η Sandra Bullock στην καλύτερη ταινία The Lake House όλων των εποχών

Τρέιλερ ταινίας

Άνθρωπος 1989

Η Julia Roberts και η Susan Sarandon παίζουν εδώ. Είναι δύο γυναίκες των οποίων η τύχη συνδέεται από έναν άντρα. Αυτές είναι η σημερινή σύζυγος και πρώην σύζυγός του. Τελικά, δεν είναι ο άντρας που καταλήγει στη μέση του δράματος, αλλά δύο παιδιά. Είναι και τα δύο νεαρά κορίτσια. Η μία θέλει να κρατήσει τη θέση της και η άλλη – να βρει μία. Οι συνθήκες είναι δραματικές και πολύ οικείες για τους περισσότερους γονείς, ακόμα κι αν δεν ζουν σε ερωτικό τρίγωνο.

Πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς και Σούζαν Σάραντον

καλύτερες ταινίες του Ρόμπερτς Σάραντον

Τρέιλερ ταινίας

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι

Πρόκειται για δύο καλούς φίλους που η ζωή συναντάται αρκετές φορές. Διασκεδάζουν, μοιράζονται τα πράγματα τους και έρχονται πιο κοντά. Δεν παραδίδονται στο ρομαντισμό επειδή πιστεύουν ότι η φιλία είναι πιο σημαντική. Υπάρχουν πραγματικά μοναδικά διασκεδαστικές σκηνές. Πρωταγωνιστούν οι Billy Crystal και Meg Ryan.

Billy Crystal και Meg Ryan

Σκηνή από την ταινία When Harry Met Sally Best Movies Ever

Γλυκέ Νοέμβρη

Βλέπουμε τους Κιάνου Ριβς και Σαρλίζ Θερόν στους κύριους ρόλους. Αυτό είναι ένα ρομαντικό δράμα με υπέροχες φθινοπωρινές εικόνες. Είναι δικηγόρος και εκείνη … απλά μια όμορφη γυναίκα. Συναντιούνται και βιώνουν μια γεμάτη ιστορία αγάπης τον Νοέμβριο. Τα συγκλονιστικά νέα ανατρέπουν τα πάντα.

Νιώθετε ότι βλέπετε μία από αυτές τις ταινίες τώρα; Ακόμα κι αν γνωρίζετε ήδη τους τίτλους, σίγουρα αξίζει να τους ξανακοιτάξετε. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

Ο Keanu Reeves και η Charlize Theron στο ρομαντικό δράμα Sweet November

Οι καλύτερες ταινίες γλυκού Νοεμβρίου

Τρέιλερ ταινίας