επικοινωνούν σωστά γείτονες peephole

Μάθετε να επικοινωνείτε σωστά με τους γείτονές σας

Η σωστή επικοινωνία με τους γείτονές σας δεν είναι πάντα εύκολη. Σίγουρα χρειάζεστε πολλή υπομονή και την ικανότητα να μην χάνετε τα νεύρα σας. Πάντα υπάρχουν προβληματικοί γείτονες. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, εκείνους που δεν φαίνεται να παρατηρούν ότι ο θόρυβος που κάνουν ενοχλεί πολλούς ανθρώπους στα άλλα διαμερίσματα.

Οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα θα το επιβεβαίωναν – τέτοιες καταστάσεις είναι αναπόφευκτες. Σίγουρα όμως υπάρχουν στρατηγικές που μας βοηθούν να επικοινωνήσουμε σωστά και να αποφύγουμε σοβαρές συνέπειες.

Μια καλή σχέση με τον γείτονά σας μπορεί πραγματικά να αξίζει το βάρος της σε χρυσό

επικοινωνεί σωστά

Επικοινωνήστε σωστά προφορικά

Μάλλον όλοι συμφωνούμε ότι κάποιος πρέπει να προσπαθήσει να μιλήσει με τους γείτονες καταρχάς και έτσι να ξεκαθαρίσει τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει. Αποδεικνύεται ότι πολύ συχνά οι άνθρωποι αγνοούν ότι ενοχλούν άλλους ανθρώπους. Πριν συσσωρεύσετε θυμό και άσχημα συναισθήματα, θα πρέπει να φέρετε το θέμα στους γείτονές σας.

Συνήθως, γίνεται ενοχλητικό και λαμβάνονται μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις.

Συζητήστε όσο το δυνατόν περισσότερες ασάφειες ειρηνικά με τον γείτονα

να επικοινωνούν σωστά οι γείτονες

Μπορείτε να έχετε πολύ περισσότερα κοινά θέματα με τους γείτονές σας από ό, τι νομίζετε

επικοινωνήστε σωστά γείτονες Ιαπωνία

Χωρίς γραπτά μηνύματα

Σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η αποχώρηση γραπτών μηνυμάτων δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Σε επιτίθενται χωρίς να δίνουν την ευκαιρία στο άτομο να αμυνθεί. Αυτό κάνει τους περισσότερους ανθρώπους εξαιρετικά επιθετικούς. Mayσως να μην είναι δυνατό να κάνετε καλά τα πράγματα στη συνέχεια, ανεξάρτητα από το πόσο καλά επικοινωνείτε.

Δοκιμάστε, όπως είπα, σε συνομιλίες ή ίσως τηλεφωνικά. Ακόμα κι αν επρόκειτο να γράψετε μια κάρτα, προσπαθήστε να είστε αρκετά φιλικοί. Επισημάνετε το πρόβλημα προσεκτικά. Υποθέστε τον εαυτό σας! Αναρωτηθείτε πώς θα νιώθατε αν λάβατε μια τέτοια κάρτα.

Ακόμα κι αν κάτι πήγε στραβά, μπορείτε πάντα να το συζητήσετε

επικοινωνούν σωστά οι διενέξεις των γειτόνων

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική, ακόμα κι αν πρόκειται για πότισμα λουλουδιών ενώ βρίσκεστε σε διακοπές

επικοινωνήστε σωστά γείτονες γριά

Τεχνίτης – γείτονας

Είναι κι αυτή μια κλασική περίπτωση, έτσι δεν είναι; Είναι λάτρης των επανασχεδιασμών και αυτά απλά δεν σταματούν! Επιπλέον, γίνονται στις πιο άβολες ώρες της ημέρας.

Επικοινωνείτε σωστά όταν αναφέρεστε στο νόμο. Δηλαδή, υπάρχουν κανονισμοί ως προς το πόσο μακριά και σε ποιες ώρες της ημέρας πρέπει να πραγματοποιηθούν αυτές οι δυνατές ανακαινίσεις. Κάντε μια έρευνα και επισημάνετε αυτό στους γείτονές σας.

Και εδώ ισχύει ο κανόνας: Perhapsσως οι γείτονες δεν ήξεραν ότι όλα αυτά ήταν τόσο ενοχλητικά.

Εάν είστε νέοι στη γειτονιά, θα πρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη γρήγορα

επικοινωνούν σωστά γείτονες περίεργοι

Οι γείτονές σας μπορεί να γνωρίζουν πολύ περισσότερα για εσάς από ό, τι νομίζετε

επικοινωνήστε σωστά τους γείτονες συνομιλία

Φυσικά, το καλύτερο είναι μια οικεία γειτονιά που θα διαρκέσει μια ζωή

επικοινωνούν σωστά γείτονες καλή σχέση

Ο γείτονας που λατρεύει να οργανώνει πάρτι

Η μουσική είναι ωραία, αλλά όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα. Επηρεάζει όχι μόνο το στυλ, αλλά και την ένταση και την ώρα κατά την οποία απολαμβάνεται. Επιπλέον, τα πάρτι έχουν την παρενέργεια – υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι εκεί που μιλούν δυνατά και ναι, ουσιαστικά ουρλιάζουν.

Όταν η κιθάρα, το πιάνο και άλλα μουσικά όργανα παίζουν ζωντανά, τότε το όλο θέμα μπορεί να γίνει πολύ κρίσιμο.

Ο καθένας θέλει να ρίξει τα εξώφυλλα στη δική του σφαίρα

οι γείτονες επικοινωνούν σωστά σύμφωνα με τη μουσική

Θα πρέπει να προειδοποιήσετε αυτούς τους γείτονες ότι χρειάζονται ενισχυμένη μόνωση. Δώστε τους ξανά και ξανά – μην τους πλησιάζετε επιθετικά. Η αστυνομία και ο νόμος είναι κάτι για να αναφέρετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αλλά εάν είναι απαραίτητο, κάντε το, κατά προτίμηση ανώνυμα για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα. Ένα τέτοιο περιστατικό θα βοηθούσε συνήθως στην αποφυγή τέτοιων μεγάλων εορτασμών.

Αλλά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα ότι μπορούμε να απολαύσουμε την ιδιωτικότητα στη μεγάλη πόλη

οι γείτονες επικοινωνούν δυνατά

Οικογενειακά προβλήματα

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επικοινωνείτε σωστά με γείτονες με οικογενειακά προβλήματα. Σε τέτοιες καταστάσεις, τα πράγματα μπορούν γρήγορα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εάν έχετε υποψίες ότι συμβαίνει βία μεταξύ των γειτόνων σας. Η αστυνομία και οι ειδικές αρχές πρέπει να ενημερώνονται. Τελικά, αυτό θα μπορούσε επίσης να σώσει ζωές.

Συχνά παρατηρούμε πολύ περισσότερα από όσα θέλουμε να αντέξουμε

οι γείτονες επικοινωνούν σωστά, υπομονετικά

Μια συμφωνία στο όνομα της ειρήνης πρέπει απλώς να επιτευχθεί

να επικοινωνούν σωστά οι γείτονες διαιτητές

Πόσο ωραίο είναι να ξεκινάς τη μέρα σου με ένα χαμόγελο από τον διπλανό σου

οι γείτονες επικοινωνούν σωστά σύμφωνα με τον καφέ

Ο γείτονας που αγαπάει τόσο πολύ τα ζώα

Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων με τους γείτονες σχετίζεται με τα κατοικίδια ζώα. Σχεδόν το 30% των περιπτώσεων σχετίζονται με αυτό, σύμφωνα με ορισμένες στατιστικές. Τις περισσότερες φορές, οι ιδιοκτήτες αγαπούν τα κατοικίδια ζώα τους τόσο πολύ που είναι πολύ ευαίσθητοι στο θέμα.

Σε καμία περίπτωση μην δείχνετε επιθετικοί απέναντι τους ή στα ζώα. Υπογραμμίστε ότι σας αρέσουν και τα ζώα, αλλά ότι αν δεν τα φροντίσετε σωστά, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα υγείας και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με αυτά.

Οτιδήποτε δεν αρέσει στους γείτονες μπορεί να στραφεί εναντίον μας ελλείψει επικοινωνίας

οι γείτονες επικοινωνούν σωστά σύμφωνα με τους γείτονες

συμπέρασμα

Στο τέλος της ημέρας, αν θέλετε να επικοινωνήσετε σωστά, καταλήγει να δείξετε όσο το δυνατόν περισσότερη ενσυναίσθηση και όσο το δυνατόν λιγότερη επιθετικότητα. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα να ταράξει ο ένας τον άλλον.

Νέος στη γειτονιά; – Στη συνέχεια, προσπαθήστε να κερδίσετε τις καρδιές των γειτόνων αμέσως!

επικοινωνήστε σωστά συναντήστε τους γείτονες