Ταϊλάνδη διακοπές ταξίδια και διακοπές Ασιατικές χώρες ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη Μπανγκόκ

Απαιτήσεις για ονειρεμένες διακοπές στην Ταϊλάνδη

Όλα στη ζωή έχουν το τίμημά τους. Έτσι και οι ονειρεμένες διακοπές στην Ταϊλάνδη. Δεν εννοούμε μόνο τα χρήματα σε μεγάλη απόσταση. Γιατί εκτός από την πληρωμή, θα πρέπει επίσης να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια για να προετοιμαστείτε σωστά.

Διακοπές στην Ταϊλάνδη: Προορισμός Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη διακοπές ταξίδια και διακοπές σημαία της Μπανγκόκ

Η Ταϊλάνδη είναι διαφορετική από κάθε άποψη. Ως εκ τούτου, υπάρχει επίσης ένας μεγάλος κίνδυνος να αντιμετωπίσετε πολιτισμικό σοκ. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε τα πάντα καθαρά και να τα βιώσετε πλήρως για λίγες ημέρες. Επιπλέον, οι δυνατότητες για την εμπειρία είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Είναι καλύτερο να προ-ταξινομήσετε τις πληροφορίες, ώστε να μην ξεχάσετε κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι σημαντικό για εσάς μακροπρόθεσμα.

Το σημερινό άρθρο σας παρέχει τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του θέματος.

Χάρτης της Ταϊλάνδης

ταξίδια διακοπών Ταϊλάνδης και διακοπές ασιατικές χώρες

Γιατί δεν πρέπει μόνο να βλέπετε αλλά και να διαβάζετε

Σίγουρα μπορείτε να ζήσετε πολλά μέσα από εικόνες και βίντεο. Σε αυτά όμως πιάνεις τις περισσότερες υπέροχες στιγμές από την ευνοϊκή τους πλευρά. Κάτι άλλο θα μπορούσε να είχε συμβεί πίσω από την κάμερα, πριν και μετά τις ηχογραφήσεις. Τα συναισθήματα που βιώνει κάποιος στην πορεία μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να περιγραφούν. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά γεγονότα που δεν θα μπορούσατε να μάθετε μόνο από τις εικόνες. Ξέρετε πού να απολαύσετε νόστιμο και υγιεινό φαγητό; Γνωρίζετε επίσης ποια εποχή του χρόνου θα ήταν φθηνότερο να κάνετε διακοπές στην Ταϊλάνδη?

Οδική κυκλοφορία στην Μπανγκόκ

ταξίδια διακοπών στην Ταϊλάνδη και οδικές μεταφορές διακοπών στην Μπανγκόκ

Πότε θα ήταν καλύτερο να ζήσετε τις διακοπές της Ταϊλάνδης των ονείρων σας?

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε φθηνά και με απόλυτα βέλτιστο τρόπο. Θα ήταν καλύτερα να εξοικονομήσετε κάτι άλλο παρά να εξοικονομήσετε εάν θέλετε να κάνετε κράτηση εκτός εποχής. Εκτός αν θέλετε ένα ειδικό ταξίδι που σχετίζεται περισσότερο με τη γνωριμία με τον πολιτισμό και την ιστορία ή με άλλο επιστημονικό ή επιχειρηματικό σκοπό.

Η σύγχρονη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη διακοπές ταξίδια και διακοπές Μπανγκόκ σύγχρονη πόλη

Τα καλά νέα όσον αφορά τα οικονομικά είναι ότι όλα είναι σχετικά φθηνά στην ίδια την Ταϊλάνδη. Με άλλα λόγια, υπάρχει κάτι για όλους. Υπάρχουν επίσης πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά μπορείτε ακόμα να αντέξετε οικονομικά ένα καλό υπόλοιπο με μια μικρότερη επένδυση.

Μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο βρίσκονται στην Ταϊλάνδη – το νησί Samui

ταξίδια διακοπών στην Ταϊλάνδη και διακοπές στις πιο όμορφες παραλίες

Τα αεροπορικά εισιτήρια αντιπροσωπεύουν περίπου το 30 έως 50% του κόστους ταξιδιού. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να υπολογίσετε πόσο θα χρειαστείτε στον τόπο.

Ναός Wat Arun στην Μπανγκόκ

ταξίδια διακοπών στην Ταϊλάνδη και διακοπές wat arun bangkok

Wat Arun τη νύχτα

ταξίδια διακοπών στην Ταϊλάνδη και διακοπές wat arun bangkok τη νύχτα

Δεν πρέπει να τσιγκουνεύεστε τα τρόφιμα και τα εμβόλια

Οι ονειρεμένες διακοπές στην Ταϊλάνδη δεν είναι τίποτα αν δεν έχετε δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερο την τοπική κουζίνα. Δόξα τω Θεώ, μπορείτε να πάρετε πολλά εδώ φθηνά και σχεδόν παντού. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τη σταθερά υψηλή ποιότητα του φαγητού εκεί.

Ρομαντικές στιγμές στην Μπανγκόκ

ταξίδια διακοπών στην Ταϊλάνδη και διακοπές εστιατόριο Μπανγκόκ

Απολαύστε ταϊλανδέζικο φαγητό

Ταϊλάνδη ταξίδια διακοπών και διακοπές ασιατικό φαγητό

Τα αξιοθέατα

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κάνετε μια λίστα με τα αξιοθέατα που θα θέλατε να επισκεφθείτε. Τα κυριότερα αξιοθέατα όπως το Grand Palace, το Wat Pho, το Wat Arun, καθώς και οι μεγαλύτεροι ναοί στην Ayutthaya κοστίζουν λίγο περισσότερο. Τα περισσότερα από τα αξιοθέατα δεν είναι τόσο εμπορικά και σε πολλές περιπτώσεις μπορούν ακόμη και να επισκεφθούν δωρεάν. Έτσι, μπορείτε τώρα να ξυπνήσετε την επιθυμία σας να εξερευνήσετε και να βρείτε πράγματα για τα οποία σχεδόν τίποτα ή τίποτα δεν υπάρχει στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Αφήστε λίγο χρόνο για αυτό στο σχέδιό σας. Γιατί πιθανότατα θα λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτό εκεί.

Ναός Ayutthaya – τεράστιο πέτρινο άγαλμα του Βούδα

ταξίδια διακοπών Ταϊλάνδη και διακοπές Ταξίδι Ayutthaya στην Ταϊλάνδη

Ανακαλύψτε τη χώρα του Βούδα

Ταϊλάνδη διακοπές ταξίδια και διακοπές Ayutthaya ταξίδι στην Ταϊλάνδη Μπανγκόκ

Το Μεγάλο Παλάτι σε όλο του το μεγαλείο

ταξίδια διακοπών στην Ταϊλάνδη και διακοπές στο μεγάλο παλάτι της Μπανγκόκ

Ναός Wat Prah

Ταϊλάνδη διακοπές ταξίδια και διακοπές wat prah ναός

 Ναός Wat Pho

Ταϊλάνδη διακοπές ταξίδια και διακοπές wat pho ναός