φάσεις φεγγαριού φθίνοντας σύννεφα φεγγαριού κολάζ φωτογραφιών

Οι φάσεις του φεγγαριού και η γυναικεία υγεία

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι παράλογο το ότι οι φάσεις του φεγγαριού και η ανθρώπινη υγεία δεν σχετίζονται άμεσα; Ο καιρός έχει περάσει πολύ καιρό όταν αυτά τα πράγματα ακούγονταν κάπως εξωτικά. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ήδη από πρακτική εμπειρία ότι υπάρχει σαφώς μια σύνδεση μεταξύ των δύο.

Οι φάσεις του φεγγαριού και του νερού

Μπορεί κανείς να δει καθαρά ότι οι διαφορετικές φάσεις του φεγγαριού συνδέονται επίσης με την κίνηση του νερού στη θάλασσα. Ως οργανισμοί, αποτελούμαστε έως και 70% νερό. Άρα, δεν είναι παράλογο να μας επηρεάζουν και οι φάσεις του φεγγαριού.

Ας προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε για δικό μας όφελος. Σε αυτό το σημείο θα έλεγα στους σκεπτικιστές: Τι μπορείτε να χάσετε σε αυτό;?

Ανατέλλον φεγγάρι πάνω από τη θάλασσα

φάσεις φεγγαριού ανατολή του νερού

Πανσέληνος και νέα σελήνη

Αυτές είναι οι δύο φάσεις του φεγγαριού που εμείς και η φύση νιώθουμε περισσότερο. Νέα σελήνη είναι όταν το φεγγάρι βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή μεταξύ του ήλιου και της σελήνης. Στη γιόγκα, αυτή η στιγμή συγκρίνεται με τη στιγμή της εκπνοής. Αυτή είναι η πιο εύκολη στιγμή για να απαλλαγείτε από παλιά και περιττά πράγματα. Έτσι, κάθε είδους αυστηρές δίαιτες και διαδικασίες καθαρισμού σώματος είναι απόλυτα σωστές αυτή τη στιγμή. Λέγεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να χάσετε βάρος αυτή τη στιγμή από το συνηθισμένο.

Μυστικιστική τελειότητα

φάσεις φεγγαριού πανσέληνος θάλασσα

Η ημισέληνος άσανα

φάσεις φεγγαριού γιόγκα φεγγάρι ασάνα

Η πανσέληνος είναι η στιγμή που η γη βρίσκεται ανάμεσα στον ήλιο και τη σελήνη. Αυτό θα ήταν η εισπνοή, το υψηλό νερό του ωκεανού και της θάλασσας, η αφθονία. Για παράδειγμα, λέγεται ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε να πάρουμε βάρος πολύ εύκολα. Αλλά η καλή πλευρά είναι ότι η επίδραση των ουσιών που πρέπει να μας θεραπεύσουν είναι τώρα πολύ μεγαλύτερη από το συνηθισμένο.

Τις νοητικές μας ικανότητες

Οι νοητικές ικανότητες είναι πιθανότατα επίσης πολύ στενά συνδεδεμένες με τους σεληνιακούς κύκλους. Η Νέα Σελήνη μας φέρνει πάντα σε μια βαθιά εσωτερική περισυλλογή. Σκεφτόμαστε προσεκτικά τα δικά μας συναισθήματα και προσωπικότητες. Είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι αυτήν την περίοδο. Είμαστε επίσης πιο επιρρεπείς σε κάθε είδους ασθένειες. Οι αντιδράσεις μας είναι πιο αργές: οπότε ξυπνήστε και οδηγήστε πολύ προσεκτικά!

Διαλογισμός σελήνης

φεγγάρι φάσεις γιόγκα διαλογισμός υγεία

Η φάση του φεγγαριού που φθίνει

Αυτή η φάση είναι ευνοϊκή για όλους τους τύπους δραστηριοτήτων που απαιτούν υψηλή απόδοση και ακρίβεια. Εννοούμε ακόμη και τις δουλειές του σπιτιού. Μπορείτε επίσης να φάτε λίγο περισσότερο. Παίρνετε λιγότερο βάρος.

Χαλάρωση και κάθαρση

φάσεις φεγγαριού φθίνουσα σελήνη

Η φάση της αυξανόμενης σελήνης

Συνολικά, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή είναι η φάση των προκλήσεων. Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι αυτή τη στιγμή γεννιούνται περισσότερα παιδιά.

Νέα αρχή

φάσεις του φεγγαριού αποτρίχωση πυραμίδες φεγγαριού

Όλες οι φάσεις του φεγγαριού με μια ματιά

μειώνονται οι φάσεις του φεγγαριού αυξάνοντας το ημερολόγιο

Σεληνιακό ημερολόγιο 2015 από το Kalender-Uhrzeit.de

φάσεις σελήνης σεληνιακό ημερολόγιο 2015

Ένας μαγικός πλανήτης

φεγγάρι φάσεις πλανήτη αστρονομική φωτογραφία

Σεληνιακό τοπίο με θέα τη γη

φάσεις φεγγαριού φεγγάρι τοπία γη

Μεγάλη ομορφιά

φάσεις φεγγαριού πανσέληνος ποταμός νύχτα δάσος

Ασιατικός ρομαντισμός

φάσεις φεγγαριού πανσέληνος κωνοφόρα νησιά ασιατικά

Λαμπερή έμπνευση στην έρημο

φάσεις φεγγαριού πανσέληνος κάκτος τοπίο ερήμων