Οι Spice Girls εργάζονται επί του παρόντος σε ένα νέο έργο. Όλο το συγκρότημα συμμετέχει, συμπεριλαμβανομένης της Βικτόρια Μπέκαμ. Αυτή η είδηση ​​ήρθε λίγο μετά την παραγγελία μιας ταινίας που κινούσαν από την Paramount Pictures. Αυτή τη στιγμή τα κορίτσια είναι όλα άνω των 40 ετών – η Mal C είναι 45, η Geri Horner 47, η Mel B 44 και η Emma Burton 43 και σε εξαιρετική φόρμα. Αυτή τη στιγμή η Βικτόρια Μπέκαμ είναι 45 ετών και, όπως είπα, θα είναι επίσης εκεί, αν και κάποιοι αρχικά το αμφισβήτησαν.

Εικόνες από το animation με τα Spice Girls

τα εγγεγραμμένα κορίτσια μπαχαρικών

13 χρόνια μετά …

Μετά από 13 χρόνια, τα Spice Girls επανενώθηκαν. Διοργάνωσαν περιοδεία για την περίσταση και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν παραβρέθηκε. Εκείνη την εποχή προσπαθούσε να προωθήσει κάποια από τα δικά της σχέδια στον τομέα της μουσικής. Παρ ‘όλα αυτά, όλοι στην ομάδα φαίνεται ότι παρέμειναν σε επαφή και άρχισαν να συλλέγουν τις σκέψεις τους και να εργάζονται σε νέα έργα.

Όλα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά σίγουρα θα εξελιχθούν προς μια καλή κατεύθυνση. Περιμένουμε συναρπαστικά αποτελέσματα!

Ένα μεγαλύτερο έργο πιθανότατα θα υλοποιηθεί σύντομα!

spice girls - τρεις κινούμενοι χαρακτήρες

Τα κορίτσια ρωτήθηκαν αρκετές φορές αν είχαν επαφή με τη Βικτόρια Μπέκαμ. Συμφώνησες. Όπως ήδη αναφέρθηκε, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι έχει ανατεθεί μια ταινία κινουμένων σχεδίων από τους Spice Girls. Εικονικοί ήχοι από τη δεκαετία του ’90 θα ακουστούν εκεί. Το νέο έργο, το οποίο βρίσκεται ακόμη στην αρχή, αφορά νέες ηχογραφήσεις. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά, σύμφωνα με τις πηγές.

Η Βικτώρια δεν είναι συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όλοι παραμένουν σε επαφή

τέσσερα από τα πέντε κορίτσια μπαχαρικά

Ποιος βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της ταινίας

Ας μείνουμε λίγο ακόμα με την ταινία που παράγει η Paramount Pictures. Πίσω του στέκεται Σάιμον Φούλερ και θα το δουλέψει μαζί με την Karen McCullah και την Kiwi Smith, που γράφουν το σενάριο. Θα καταβληθούν προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της παραγωγής να παρουσιαστούν οι προσωπικότητες των κοριτσιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος είναι η δημιουργία μιας παραγωγής που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο! Το ευχόμαστε στα κορίτσια με όλη μας την καρδιά. Η πολυπόθητη επιτυχία θα είναι πιθανώς το επόμενο μήνυμα από τα δημοφιλή Spice Girls!

Τα Spice Girls – όπως τα ξέρουμε

οι πέντε μεγάλες κυρίες - κορίτσια μπαχαρικά

Τα πέντε σίγουρα θα παραμείνουν εικόνες ζωντανής μουσικής για πολύ καιρό ακόμα

spice girls - αρκετά κορίτσια

Έτσι τα αναγνωρίζεις!

spice girls σε κινούμενη μορφή