δημιουργήστε έναν δροσερό χώρο διαβίωσης στον κήπο με ρουστίκ τρόπο

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την κάτοψη, μπορείτε να μετατρέψετε αυτές τις αυλές, τις βεράντες και τα μπαλκόνια σε μια όαση.

Η δημιουργία του τέλειου σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση ανεξάρτητα από το ποιοι είστε. Είτε είστε πενταμελής οικογένεια είτε μόνος, νέος επαγγελματίας, η επίπλωση του σπιτιού απαιτεί πολλή προσπάθεια και έξοδα.

Για να αποδείξουμε ότι η τελευταία ελπίδα δεν χάνεται ποτέ, συλλέξαμε 11 όμορφους και λειτουργικούς εξωτερικούς χώρους διαβίωσης που φαίνονται εντυπωσιακοί. Αυτοί οι εξωτερικοί χώροι χρησιμεύουν ως το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να δεχτείτε επισκέπτες και να περάσετε ελεύθερο χρόνο στον καθαρό αέρα.

Μοντέρνα στέγη σπιτιού σε στυλ εξοχικής κατοικίας – δημιουργήστε έναν δροσερό χώρο διαβίωσης στον κήπο

δροσερός χώρος διαβίωσης στον κήπο με έπιπλα μπαστούνι

Ο κτηματομεσίτης Kara Reed οδήγησε τη μετατροπή ενός σπιτιού με αυλή σε αστικό συγκρότημα χάρη σε αυτή την εκπληκτική βεράντα στον τελευταίο όροφο 36 τετραγωνικών μέτρων. Με πολύ πλούσιο και ζωντανό πράσινο, μια όμορφα διακοσμημένη εξωτερική κουζίνα και αρκετά δωμάτια για να χαλαρώσετε και να δεχτείτε επισκέπτες, η αγροτική σας όαση είναι ο τέλειος ορισμός της υπαίθριας ζωής.

Κομψή αυλή

ο δροσερός χώρος διαμονής στον κήπο κάνει το μπαλκόνι ουσιαστικό

Αυτή η αυλή μετατρέπεται σε χώρο διαβίωσης για να καλύψει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Έχετε επεκτείνει τη βεράντα και δημιουργήσατε ένα άνετο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού ταυτόχρονα, καθώς και δημιουργώντας έναν καταπράσινο κήπο.

Πρόκειται για έναν άνετο και εύκολο περιποιητικό εξωτερικό χώρο όπου μπορείτε να προσκαλέσετε επισκέπτες και να συνομιλήσετε.

Η κομψή βεράντα της Καλιφόρνια

δροσερός χώρος διαβίωσης στον σχεδιασμό του κήπου σε στυλ Καλιφόρνια

Αυτό το ηλιοβασίλεμα στην Καλιφόρνια ενσωματώνει την ιδέα του πόσο σημαντικές είναι οι κουρτίνες – τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Τα κηροπήγια από σφυρήλατο σίδερο και το τζάκι (δεν φαίνεται) δημιουργούν μια οικεία και κομψή ατμόσφαιρα.

Χαρούμενη διαμορφωμένη αυλή σε εκλεκτικό στιλ

δροσερό χώρο διαβίωσης στον κήπο σχεδιασμό εκλεκτικό στυλ

Ελάτε να καθίσετε σε αυτήν την εκλεκτική και πολύχρωμη αυλή που μπορεί να φωτίσει κάθε συννεφιασμένη μέρα στη δυτική ακτή. Η ιδιοκτήτρια σπιτιού Jillian Harris ήθελε να σχεδιάσει ένα δωμάτιο με μια φιλόξενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους της, έτσι πρόσθεσε ζωντανά χρώματα και πολύ πράσινο.

Ανοιχτόχρωμη, μοντέρνα βεράντα στον τελευταίο όροφο

σχέδιο δροσερό σαλόνι στον κήπο τοίχο από τούβλα λευκά έπιπλα

Μινιμαλιστικό μπαλκόνι

δημιουργήστε ένα δροσερό σαλόνι στο μπαλκόνι του κήπουΌαση κήπου

δημιουργήστε έναν δροσερό χώρο διαβίωσης στην όαση του κήπουΗλιόλουστη βεράντα γεωργιανού στιλ

δροσερό σαλόνι στον σχεδιασμό του κήπου γεωργιανό στυλΚομψό, μοντέρνο μπαλκόνι – λευκά λαμπερά έπιπλα

cool-living-space-idea-white-shiny

Σύγχρονη αυλή – ξύλινα πτυσσόμενα έπιπλα

Δημιουργήστε ένα δροσερό σαλόνι στον κήπο με μοντέρνα ξύλινα έπιπλα