ομορφύνει την ιδέα σχεδιασμού κήπου άνοιξη

Ομορφύνετε τον κήπο σας για ανοιξιάτικη διάθεση

Αναζητάτε ένα εύκολο έργο για να δημιουργήσετε μια φρέσκια ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο σας; Ξεκινήστε τον σχεδιασμό του πάρκου σας! Μία από τις αγαπημένες ιδέες για την κηπουρική είναι να επωφεληθείτε από το στενό τμήμα μεταξύ του δρόμου και του μονοπατιού. (Σημείωση: σε πολλούς δήμους, πρέπει πρώτα να λάβετε άδεια από την κυβέρνηση της πόλης, καθώς και να ελέγξετε τυχόν περιορισμούς στο ύψος των φυτών και την απόσταση των φυτών.

)

 Όμορφες φρέσκες κόκκινες και κίτρινες τουλίπες – ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο

ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο ροζ λουλούδια πλέγμα φράχτη μέταλλο

Εδώ στην Αϊόβα, το γρασίδι σε αυτό το μέρος του κήπου είναι από τα πρώτα που γίνονται καφέ στον ήλιο όταν ξεκινούν οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μπορεί επίσης να είναι πολύ δύσκολο να κοπεί. Γεμίστε τις λωρίδες στάθμευσης με ετήσια φυτά ανθεκτικά στη θερμότητα και ανθεκτικά στην ξηρασία ή πολυετή λουλούδια. Αυτό προσθέτει μια φιλόξενη πινελιά στο τοπίο σας.

Παραμυθένια ατμόσφαιρα στον κήπο – ανοιξιάτικη φρεσκάδα και μονοπάτι στον κήπο δίπλα στη λίμνηανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο ροζ λουλούδια λιμνούλα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα φυτά στις ζώνες στάθμευσης εμποδίζουν το μονοπάτι του κήπου, έτσι ώστε οι επισκέπτες ή οι επισκέπτες σας να μην μπορούν να μπουν στον κήπο. Αυτό έγινε σαφές όταν μιλούσα με τον τοπικό κλαδευτικό κλαμπ.

Είναι ασφαλές, αν δέχεστε πολλούς επισκέπτες, παίρνετε την απόφαση να κανονίσετε μερικά βήματα το ένα μετά το άλλο για να συνδέσετε το δρόμο και το μονοπάτι. Τα μονοπάτια του κήπου φαίνονται γοητευτικά και δημιουργούν μια φιλόξενη εξωτερική ατμόσφαιρα.

 Μονοπάτι συνδέει το δρόμο με τον ανοιχτό κήποανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο ροζ εξοχικό σπίτι

Διαφορετικοί, φρέσκοι τύποι φυτών στην πίσω αυλή

ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο ροζ λουλούδια πίσω αυλή

Ανάμεσα στα αρωματικά λουλούδια – ένα μικρό ξύλινο σπίτι

ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο ροζ λουλούδια ξύλινο σπίτι   Ζωντανά ανοιξιάτικα χρώματα ανανεώνουν τον κήποανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο ροζ ζωηρά χρώματα

Ευχάριστη γωνία μπροστά από την εξώπορτα

ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο με κόκκινες τουλίπες

Πέτρινες πλάκες σχηματίζουν το μονοπάτι προς το σπίτι – κόκκινες και κίτρινες τουλίπες

ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο μονοπάτι με κόκκινες τουλίπες ανοιξιάτικη διάθεση στον κήπο διαδρομή street garden

Όμορφος σχεδιασμός κήπου – λευκός φράχτης και βήματα διέλευσης

ανοιξιάτικη διάθεση στις άκρες του κήπου