Οικονομικό πότισμα στον κήπο με βαρέλια βρόχινου νερού

Η συλλογή του νερού της βροχής και η χρήση του για την άρδευση του κήπου είναι μια αρχαία μέθοδος κηπουρικής που έχει ξεχαστεί λίγο αυτές τις μέρες. Παρ ‘όλα αυτά, αυτή η φιλική προς το περιβάλλον μορφή ποτίσματος των φυτών είναι γνωστή σε πολλούς ηλικιωμένους λάτρεις της κηπουρικής και όλο και περισσότεροι νέοι αναζητούν οικολογικές εναλλακτικές λύσεις στην άρδευση με πολύτιμο πόσιμο νερό και υπόγεια νερά.

Είναι μια τέτοια εναλλακτική λύση Βαρέλια βροχής, που αποδεικνύονται εξαιρετικές δεξαμενές βρόχινου νερού. Ένα βαρέλι βροχής όχι μόνο προστατεύει τη φύση, αλλά και το πορτοφόλι σας – αρκεί να διαβάσετε τις ακόλουθες γραμμές …

Βαρέλια βροχής για τη συλλογή νερού άρδευσης

Βαρέλια βροχής δεξαμενή βρόχινου νερού δεξαμενές δημιουργικές ιδέες κήπου αμφορέας βαρέλι βροχής

Εάν έχετε έναν όμορφο κήπο ή πολλά φυτά μπαλκονιού, τότε μάλλον είστε εξοικειωμένοι με το πρόβλημα του συχνού ποτίσματος των φυτών το καλοκαίρι. Ένα βαρέλι βροχής μπορεί να λύσει εντελώς αυτό το πρόβλημα και να δώσει στα φυτά σας φρεσκάδα ακόμη και σε ξηρούς καιρούς.

Συλλέξτε νερό της βροχής και ποτίστε τα φυτά του κήπου το καλοκαίρι

Το νερό απορροφά δεξαμενές βρόχινου νερού βρόχινου αμφορέα φυτά κήπου

Το νερό της βροχής που συλλέγεται από ένα βαρέλι βροχής χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το πότισμα του κήπου. Εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε το νερό της βροχής για το νοικοκυριό, τότε χρειάζεστε ένα πλήρες σύστημα βρόχινου νερού που συλλέγει το νερό της βροχής από την υδρορροή σε μια δεξαμενή που βρίσκεται υπόγεια.

Σε αντίθεση με το σύστημα βρόχινου νερού, ένα βαρέλι βροχής είναι ένα πολύ απλό σύστημα. Το νερό της βροχής ρέει από την υδρορροή μέσω του σωλήνα στο βαρέλι της βροχής. Ένας συλλέκτης βροχής, επίσης γνωστός ως φίλτρο downpipe, συνδέει το βαρέλι βροχής με τον σωλήνα σωλήνα. Ο συλλέκτης βροχής φιλτράρει τη βρωμιά και τα φύλλα από το νερό και αποβάλλει το νερό της βροχής στο βαρέλι της βροχής. Όταν επιτευχθεί το μέγιστο επίπεδο πλήρωσης, το νερό ρέει μέσω του σωλήνα στο αποχετευτικό δίκτυο.

Απλή σύνδεση με το downpipe

Βαρέλια βροχής συνδέουν δεξαμενές βρόχινου νερού Ιδέες κήπου Αμφορέας βαρέλι βροχής

Μια βιδωτή βρύση επιτρέπει την άντληση νερού από το βαρέλι βροχής, το οποίο είναι βασικά κλειστό έτσι ώστε το νερό να παραμένει όσο το δυνατόν πιο καθαρό και απαλλαγμένο από κουνούπια και προνύμφες. Με καπάκι, το βαρέλι βροχής είναι επίσης ανθεκτικό στα παιδιά.

Το νερό στο βαρέλι βροχής μπορεί να γεμίσει σε ένα ποτιστήρι μέσω μιας βρύσης

Βαρέλια βροχής Graf βροχή δεξαμενή αποθήκευσης δεξαμενών κήπου ιδέες κήπος βαρέλι

Το νερό από το βαρέλι της βροχής είναι μαλακό και χαμηλό σε ασβέστη και επομένως είναι καλύτερο για τα φυτά του κήπου σας. Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του γιατί πρέπει να συλλέγετε το νερό της βροχής.

Κάντε κάτι καλό για τα φυτά και ποτίστε τα με νερό της βροχής

Βαρέλια βροχής βροχή δεξαμενή αποθήκευσης δεξαμενή κήπου ιδέες βροχή αμφορέας βαρέλι

Τα βαρέλια βροχής δεν είναι μόνο μια πρακτική δεξαμενή βροχής, μπορούν επίσης να είναι ένα κομψό αξεσουάρ κήπου. Στρογγυλό, τετράγωνο ή διαμορφωμένο ως παλιός ελληνικός αμφορέας, το βαρέλι του νερού της βροχής μπορεί να είναι ένα πραγματικό βλέμμα στον κήπο σας.

Τα βαρέλια βροχής από πλαστικό ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία προσφέρουν μια διακοσμητική εμφάνιση από απομίμηση φυσικής πέτρας ή απομίμηση τερακότας και τα βαρέλια βροχής από πραγματικό ξύλο εξασφαλίζουν μια φυσική εμφάνιση σε ρουστίκ στιλ.

Βαρέλι βροχής σε φυσική πέτρα εμφάνιση

Βαρέλια βροχής βροχή δεξαμενή αποθήκευσης δεξαμενή κήπων ιδέες Graf βαρέλι βροχής γωνιακό

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βαρέλια βροχής με ελκυστικό σχεδιασμό online, π.χ. Benz24.de, όπου μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα βαρελιών βροχής και συστήματα βρόχινου νερού.

Επιλέξτε ένα βαρέλι βροχής που θα δένει αρμονικά στο περιβάλλον του κήπου σας και θα κάνει κάτι καλό για τη φύση!

Τα βαρέλια βροχής είναι διακοσμητικά χαρακτηριστικά του κήπου

Βαρέλια βροχής τοίχος δεξαμενής αποθήκευσης βρόχινου νερού Βαρέλι βροχής γωνιακό

Polyrattan φαίνονται βαρέλι βροχής

Βαρέλια βροχής βροχή δεξαμενή αποθήκευσης δεξαμενή κήπου ιδέες επίπλων αρουραίος βροχή βαρέλι πλαστικό

Μπορείτε να βρείτε βαρέλια βροχής χωρητικότητας 200 έως 1000 λίτρων στην αγορά

Βαρέλια βροχής δεξαμενή αποθήκευσης νερού βροχής, γωνιακή ξύλινη επένδυση

* Όλες οι εικόνες στο άρθρο παρουσιάζουν προϊόντα Graf